Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 16 дек 2011 13:51

Webcafe е сайт на който много повече вярвам (и единствено него чета освен Гонг като спортна медия)от "Дума" и допълнението звучи логично.
Понеже на мен тези назначения ми смърдят яко.
Но и да си призная честно, превърнах се в човек, който вярва на конспирации.
Не знам, ако съмненията ми се оправдаят - това е началото на края (един грозен финал). Ако ли не - това е край на началото (едно грозно начало положено от Батков и Чорни, което имаше за цел да източва необозпокоявано едно спортно дружество - ПФК "Левски" и да го захвърли след време - останал без финанси, без база и стадион. Стадионите трябва да останат общински или държавни! Тези хора - Стефанов, Батков, Малицията и сие ще ги унищожат веднага след като ги получат).

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 16 дек 2011 16:02

metodito написа:Webcafe е сайт на който много повече вярвам (и единствено него чета освен Гонг като спортна медия)от "Дума" и допълнението звучи логично.
Не знам, ако съмненията ми се оправдаят - това е началото на края (един грозен финал). Ако ли не - това е край на началото (едно грозно начало положено от Батков и Чорни, което имаше за цел да източва необозпокоявано едно спортно дружество - ПФК "Левски" и да го захвърли след време - останал без финанси, без база и стадион. Стадионите трябва да останат общински или държавни! Тези хора - Стефанов, Батков, Малицията и сие ще ги унищожат веднага след като ги получат).

Ще ме извиняваш ама в кафето пишат доста незавършили все още журналистика и го ползват като стаж,или разни форумни драскачи намерили платформа в сайт :roll: Ако това е достоверен сайт доновете са ББС :lol: И вие вместо да мъдрите само някакви конспирации се зарадвайте малко,че някой се интересува от съдбата на Левски,а ако тия са по-зле от Батков тогава ще му мислим,сега всичко е чесане на езици и филосовстване

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2011 16:16

magga написа:
metodito написа:Webcafe е сайт на който много повече вярвам (и единствено него чета освен Гонг като спортна медия)от "Дума" и допълнението звучи логично.

Ще ме извиняваш ама в кафето пишат доста незавършили все още журналистика и го ползват като стаж,или разни форумни драскачи намерили платформа в сайт :roll: Ако това е достоверен сайт доновете са ББС :lol: И вие вместо да мъдрите само някакви конспирации се зарадвайте малко,че някой се интересува от съдбата на Левски,а ако тия са по-зле от Батков тогава ще му мислим,сега всичко е чесане на езици и филосовстване

Аз нищо не "мъдря".Просто цитирам една статия,пък всеки да си я "мъдри" както си иска!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 16 дек 2011 16:46

да, някои мачове на Локо наистина смърдяха ! особено последните 6 мача на пролет 2010, когато ни добутаха до евротурниците. Иво Тонев си е точно от нашите, завинаги един от нас и шеф в Левски
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 дек 2011 16:50

TB1957 написа:да, някои мачове на Локо наистина смърдяха ! особено последните 6 мача на пролет 2010, когато ни добутаха до евротурниците. Иво Тонев си е точно от нашите, завинаги един от нас и шеф в Левски

Бегай бе лапе! Немаш ли си некое мениджърче качено на компа да си играйш...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2011 17:00

BLUE CHAMPIONS написа:Бегай бе лапе! Немаш ли си некое мениджърче качено на компа да си играйш...

Не го гони ... Ще видиш, как ще стане по-голям левскар и от нас ... :lol:
Вече се е случвало пред очите ми ... Преди време, едно върло чорбарче стана толкова син, че сега ще изкорми всеки, който каже лоша дума против Левски ... :mrgreen:

Аз се питам ... Кой левскар ще си направи "червен" ник и ще се представя за "червен" във форума им ?
Те са си такива червеничките ... Живеят заради нас. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 16 дек 2011 17:08

THE G.A.M.E написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Бегай бе лапе! Немаш ли си некое мениджърче качено на компа да си играйш...

Не го гони ... Ще видиш, как ще стане по-голям левскар и от нас ... :lol:
Вече се е случвало пред очите ми ... Преди време, едно върло чорбарче стана толкова син, че сега ще изкорми всеки, който каже лоша дума против Левски ... :mrgreen:

Аз се питам ... Кой левскар ще си направи "червен" ник и ще се представя за "червен" във форума им ?
Те са си такива червеничките ... Живеят заради нас. ;)

Ами като се замисля, май си прав :roll: ако се постави човек на тяхното място... пу, пу опази Боже :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 дек 2011 20:28

Само как са се наакали другарките, бързо някой да им смени памперса... :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 дек 2011 21:27

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Левски се напълни с нефутболни хора в управата си,а единственият футболен разбира от спорта колкото осмокласник

Че досега кои бяха "футболните хора" в управата?
Надзорен съвет
Тодор Батков - председател на Надзорния съвет
Христо Друмев
Александър Ангелов
Аз тука не виждам "футболни хора",пък и няма промени!
Управителен съвет
Георги Марков - председател на Управителния съвет
Георги Иванов - Гонзо
Константин Баждеков
Кирил Ивков
Нямам нищо против Иво Тонев да стане председател на УС вместо "футболния човек" Г.Марков.А ти?
Шишков иззема част от функциите на Баждеков(тези на изп.директор-те,и без това,са му в повече) и го оставя да се занимава с финансите.Където му е силата.
А,и Ивков напуска...
ПП.Смея да твърдя,че Шишков и Тонев са много по-"футболни" от Марков и Баждеков!

То и за това сме на това дередже.За Кирил Ивков лично аз очаквах, все пак Батков и Гонзо не харесват хора които да ги критикуват

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 дек 2011 21:45

Темата се превърна в антибойко. Като толкова не го хатесвате защо не направихте още кметове от бсп и другите леви,и Калфин или Кунева президент.
Даже беше цитиран коментар от... в. дума, ама важното е да плюем премиера

Върни се в “Левски”