Жребий за Шампионска Лига и Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий за Шампионска Лига и Лига Европа
Никой не отрича, че англичаните са по-слаби от преди, но пък има една група хора в България които анатемосват Висшата лига, защото ... не знам и аз. Може би повечето харесват английски футбол и поради това искат да са опозиция.
Alexx написа:Никой не отрича, че англичаните са по-слаби от преди, но пък има една група хора в България които анатемосват Висшата лига, защото ... не знам и аз. Може би повечето харесват английски футбол и поради това искат да са опозиция.
Аз просто не се кефя на англичани и французи и ми е писнало да ги гледам навсякъде. Тва е

Е окей тогава. Няма лошо. Всеки си има право на мнение. 

В ШЛ мача на Челси е най-интригуващ, Милан са фаворити срещу Арсенал, другите са ясни. В ЛЕ има 4-5 мноооого интересни мача.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Добре до тогава има повече от 2 месеца.Как така определихте ,че Арсенал отпадат на 100% от Милан ? Аз си мисля ,че Арсенал ще отстрани Милан ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Определено кошмарен жребий за англичаните. Според мен от петте английски отбора ще продължат само два. Стоук нямат никакъв шанс срещу Валенсия. Англичаните ще спукат топката от центрирания, а Валенсия обичат да играят срещу такива съперници. Шансовете на Арсенал срещу Милан според мен са не повече от 30%. Ман Сити едва ли ще преодолеят Порто заради липсата на опит и...треньор. Ако ще и Меси и Роналдо да купят, без треньор от поне средно качество няма да постигнат нищо сериозно. Челси са фаворит срещу Наполи, но със сигурност няма да им е леко. "Дяволите" пък едва ли ще имат проблеми с неубедителния Аякс, освен ако тотално не загърбят турнира и пуснат резерви.
- Udoji90
- Контакти:
Както написа колегата Nightfate, има мнооого време и всякакви прогнози ще бъдат прибързани, защото много промени могат да станaт до мачовете.
Ако трябва все пак на първо четене да си изкажа мнението за двойките, бих дал ГОЛЯМО предимство на Барса, Реал и Байерн, УМЕРЕНО предимство на Челси и Интер и МИНИМАЛНО предимство на Лион, Бенфика и Милан. Надявам се обаче да не бъда много точен в прогнозите си, защото от тези 8 отбора, които посочих за фаворити, само Бенфика ще подкрепям в двубоя им, а ще бъда срещу другите 7 изброени.
Колкото до Лига Европа, Ман Юн и Спортинг ми изглеждат най-сигурни за следващата фаза, като евентуално бих прибавил към тях Твенте, Шалке и Стандард. Най-интересен мач ще бъде Порто - Сити, докато Аякс - Ман Юн е атрактивен само от гледна точка на историята - в момента Аякс доста изостават като класа и мисля, че нямат шансове. Лацио - Атлетико и Стоук - Валенсия също са любопитни. Аз давам леко предимство за двата испански отбора. Бих добавил, че очаквам приятната изненада да са Металист - мисля, че имат шанс да излязат от своя поток, в който срещат Залцбург, а после евентуално Рубин или Олимпиакос. (Всъщност какава изненада би било това? Металист и в предни сезони са имали страхотни резултати.)
Иначе като лична гледна точка за своите отбори бих казал, че жребият беше гаден. Милан и Стоук не бяха най-желаните от мен съперници. За Милан е ясно, а Стоук са много корав отбор и макар да са по-приемливи от Порто, Удинезе, Лацио например, са доста по-трудни от отбори като Висла, Легия и Пилзен.
Ако трябва все пак на първо четене да си изкажа мнението за двойките, бих дал ГОЛЯМО предимство на Барса, Реал и Байерн, УМЕРЕНО предимство на Челси и Интер и МИНИМАЛНО предимство на Лион, Бенфика и Милан. Надявам се обаче да не бъда много точен в прогнозите си, защото от тези 8 отбора, които посочих за фаворити, само Бенфика ще подкрепям в двубоя им, а ще бъда срещу другите 7 изброени.

Колкото до Лига Европа, Ман Юн и Спортинг ми изглеждат най-сигурни за следващата фаза, като евентуално бих прибавил към тях Твенте, Шалке и Стандард. Най-интересен мач ще бъде Порто - Сити, докато Аякс - Ман Юн е атрактивен само от гледна точка на историята - в момента Аякс доста изостават като класа и мисля, че нямат шансове. Лацио - Атлетико и Стоук - Валенсия също са любопитни. Аз давам леко предимство за двата испански отбора. Бих добавил, че очаквам приятната изненада да са Металист - мисля, че имат шанс да излязат от своя поток, в който срещат Залцбург, а после евентуално Рубин или Олимпиакос. (Всъщност какава изненада би било това? Металист и в предни сезони са имали страхотни резултати.)
Иначе като лична гледна точка за своите отбори бих казал, че жребият беше гаден. Милан и Стоук не бяха най-желаните от мен съперници. За Милан е ясно, а Стоук са много корав отбор и макар да са по-приемливи от Порто, Удинезе, Лацио например, са доста по-трудни от отбори като Висла, Легия и Пилзен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Дано Порто и Аякс си свършат работата и изритат нещастниците от манчестър
В ШЛ- големите Реал, Байерн и Барса не би трябвало да имат проблеми. Единствените, които трябва да се напрегнат са Милан, но мисля, че и те ще продължат без кой знае какви трудности.

В ШЛ- големите Реал, Байерн и Барса не би трябвало да имат проблеми. Единствените, които трябва да се напрегнат са Милан, но мисля, че и те ще продължат без кой знае какви трудности.
- modor
- Контакти:
niki87 написа:Дано Порто и Аякс си свършат работата и изритат нещастниците от манчестър![]()
Аз предричам крах на Байерн

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
Хубави мачове ще гледаме ... Живи и здрави само !
В Лига Европа, като че ли ще е по-интересно ...
Иначе приемлив жребий за Челси !
Очаквам лондончани да си решат класирането още в Неапол ...
В Лига Европа, като че ли ще е по-интересно ...

Иначе приемлив жребий за Челси !
Очаквам лондончани да си решат класирането още в Неапол ...