Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: СТИГА С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот ЕМИЛ » 17 юли 2009 22:42

ticha.ultras написа:Абе хора, оставете го Кокала на мира! Верно че е леко некъдърен и само привлича някви Роналдовци, ама неможе ся да се сменя. Нов треньор по време на евротурнирите... Кольо и той на Тича беше недолюбван, ама какво стана :)

Да не би сега да играете извънземен футбол.Вчера небяхте нещо впечатляващо.А Кокаляка няма да го оставим намира докато не се махне

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2009 22:43

Феновете не са виновни за неразбориите в ръководството.
Феновете искате да виждате качествен футбол показан от отбора Ви и ако не виждате същият е съвсем нормално да реагирате по този начин.
Мисля, че една година е достатъчно за да покаже дадено спортно-техническо ръководство дали става или не.

Есенния полусезон на 2008 година Велев нямаше вина за селекцията, защото не я прави той, но от зимата на 2009 всичко пада върху него. Мина втори трансферен прозорец и знаете какви селекции правите. Ще кажете Батков не дава пари, но в същото време правя аналог с моя отбор Литекс и стигам до извода, че ние за

Кишишев, Ивайлов Петков, Йеленкович, Хр. Янев, Светльо Тодоров и Бодуров не сме дали и един цент, а тези футболисти дали са добри или не всеки сам да ги определя.

Единствено платихме 500 000 евро за Дока, но момчето си оправда сумата само за половин сезон.
Изображение

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 17 юли 2009 22:47

Златане, подкрепям те абсолютно брат. Спрях да влизам и да се включвам във форумите, защото само помия по любимия отбор и нищо градивно. На Левски му трябва спокойствие и безусловна подкрепа от нас. А ние се държим като едни ощипани момиченца. Така не става.
Само Левски!

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Мнениеот cvalkov » 17 юли 2009 23:39

При всичките ми забележки към хората в "Левски"(от президента до последната резерва) трябва да приема отбора такъв, какъвто е!Това е отбора, който подкрепям вече 40(четиридесет) години и от който никога няма да се откажа.
При сегашните финансови възможности считам, че състава е оптимален. Сегашният "син" отбор не е по-слаб като потенциял от отбора, постигнал европейските успехи. Дори голяма част от играчите са същите. Просто е необходимо да бъде избистрен титулярен състав и той да бъде обигран. Така както бяха изградили синхрон Топчо, Бардон, Боримиров, Йовов, Ричард, Мечо и другите от 2005-06 година. И помнете че "звездния" миг на един отбор трае толкова - 2-3 години, след което всичко започва отначало...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 17 юли 2009 23:52

stefan_bg2 написа:На Левски не му трябва нищо!!!!!!! Успех на българските отбори!

+1

zlatan написа:всичко което в момента изпитвам ЛИТЕКС е болка на 31год. съм.ЛЕВСКИ Е БИЛ В МНОГО ПО ЛОШИ СИТУАЦИИ АМА ТАКАВА ЗЛОБА КЪМ ТРЕНЕРА НА ОТБОРА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.ЧЕСТНО ТИ КАЗВАМ МНОГО МЕ БОЛИ И ОНИЯ СМЕШНИК ДЕТО ГО ИЗБРАХМЕ ЗА ШЕФ НА ФЕН КЛУБА КВО ПРАВИ,НИЩООООООООООООООООООООООООО.ВМЕСТО да помогне на отбора пише некви декларации против тренере.Е АЗ ГО КАЗВАМ КОЙ СИ ТИ БЕ КОЙ СИ БЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ТВОЙ И НА СЕКТОР Б ЛЕВСКИ Е НА БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ДУМИ НО В СРЯДА НИЕ СЕ ОСРАХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ.

Златане и аз това казах в друга тема.Явно хората или забравят много бързо,или 2/3 от тези които плюят по Велев и Батков са гледали победата срещу чорбата 7:1 само на запис. Явно не помнят това,че Левски играеше на националния,защото на Герена растяха дървета.Не помнят,че Левски се финансираше от отровени МУТРИ - ВИС 2.Не помнят,че Лафчис (за когото няма да кажа лоша дума) ходеше едва ли не да звъни по хорските врати за да намери пари за заплати и т.н. Викаше по 6-7 нигериеца на проби (Кварши и тем подобни)
Мачовете със Слован,Олимпия,Копенхаген (когато се игра на Васил Левски и имаше 2-3000 човека,и всичките скандираха "искаме стадион"),Челси (които ни направиха да изглеждаме жалки и смешни).Никой не помни играта тогава? Тотален АНТИ-ФУТБОЛ. Да видиш повече от 2-3 точни паса беше рядкост,а топката се биеше от вратаря към център нападателя.Имали сме много слаби моменти тогава.Мръзнах 90 минути на стадион Славия,когато ни биха с 3:0 за купата (ние ги бяхме били 2:0 в първия мач) и отпаднахме.Всички бяха бясни,но мамка му не чух някой да нарича треньора "*****".Защо никой не спомни тези моменти преди да пищи против Батков и Велев.
Да,много са сгрешили.Да,Левски заслужава по-добри от тях,но МАМКА му тази истерия е жалка.
110 години любов!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 юли 2009 23:57

Като изключим Бардон и Топчо, които са левскари по душа и нямаше как да не дойдат кои други сме взели :?: Но пък от друга страна колко футболиста пък ни трябват освен може би нападател - защитници си имаме стабилни, халфове също само нападател? :) Това е моето мнение, не се надъхвайте да ме псувате :lol:
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 18 юли 2009 00:39

groti написа:
stefan_bg2 написа:На Левски не му трябва нищо!!!!!!! Успех на българските отбори!

+1

zlatan написа:всичко което в момента изпитвам ЛИТЕКС е болка на 31год. съм.ЛЕВСКИ Е БИЛ В МНОГО ПО ЛОШИ СИТУАЦИИ АМА ТАКАВА ЗЛОБА КЪМ ТРЕНЕРА НА ОТБОРА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.ЧЕСТНО ТИ КАЗВАМ МНОГО МЕ БОЛИ И ОНИЯ СМЕШНИК ДЕТО ГО ИЗБРАХМЕ ЗА ШЕФ НА ФЕН КЛУБА КВО ПРАВИ,НИЩООООООООООООООООООООООООО.ВМЕСТО да помогне на отбора пише некви декларации против тренере.Е АЗ ГО КАЗВАМ КОЙ СИ ТИ БЕ КОЙ СИ БЕ ЛЕВСКИ НЕ Е ТВОЙ И НА СЕКТОР Б ЛЕВСКИ Е НА БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ ДУМИ НО В СРЯДА НИЕ СЕ ОСРАХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ.

Златане и аз това казах в друга тема.Явно хората или забравят много бързо,или 2/3 от тези които плюят по Велев и Батков са гледали победата срещу чорбата 7:1 само на запис. Явно не помнят това,че Левски играеше на националния,защото на Герена растяха дървета.Не помнят,че Левски се финансираше от отровени МУТРИ - ВИС 2.Не помнят,че Лафчис (за когото няма да кажа лоша дума) ходеше едва ли не да звъни по хорските врати за да намери пари за заплати и т.н. Викаше по 6-7 нигериеца на проби (Кварши и тем подобни)
Мачовете със Слован,Олимпия,Копенхаген (когато се игра на Васил Левски и имаше 2-3000 човека,и всичките скандираха "искаме стадион"),Челси (които ни направиха да изглеждаме жалки и смешни).Никой не помни играта тогава? Тотален АНТИ-ФУТБОЛ. Да видиш повече от 2-3 точни паса беше рядкост,а топката се биеше от вратаря към център нападателя.Имали сме много слаби моменти тогава.Мръзнах 90 минути на стадион Славия,когато ни биха с 3:0 за купата (ние ги бяхме били 2:0 в първия мач) и отпаднахме.Всички бяха бясни,но мамка му не чух някой да нарича треньора "*****".Защо никой не спомни тези моменти преди да пищи против Батков и Велев.
Да,много са сгрешили.Да,Левски заслужава по-добри от тях,но МАМКА му тази истерия е жалка.

Човек, разбери че те мразят и себе си. "Нема да престанеме докато Велев не се махне". Е6ахти железната логика. И да ме извини момчето дето беше пред Б сектор, ама при положение че не си гледал мача и да подканваш да се скандира против треньора на Левски, поне на мене ми се струва налудничаво.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 юли 2009 04:04

L.S.F.C. написа:Златане, подкрепям те абсолютно брат. Спрях да влизам и да се включвам във форумите, защото само помия по любимия отбор и нищо градивно. На Левски му трябва спокойствие и безусловна подкрепа от нас. А ние се държим като едни ощипани момиченца. Така не става.
Само Левски!

Какви ощипани момиченца бе пич :!: :?: Точно защото ги оставяме да си правят каквото си искат кокалчета и тем подобни, за това берем 2 години невероятен срам :!: На теб ако това ти е приятно, люпи семки, ама не казвай на другите да не роптаят срещу тея некадърници :evil: Това дето със златан ли е къв е го пишете е мишкарска работа, а после ще ревете като дойде Баку ли са кви са и ни отстранят :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

azidvam

Мнениеот azidvam » 18 юли 2009 09:58

PFC Litex написа:Златане, какво са виновни феновете, че ръководството говори същото, а те го коментират :roll:
Велев или който е там да каже "това е отбора, повече нови играчи няма да бъдат привличани". Днес Боримиров каза, че до сряда ще има нов в Левски е накарай феновете да спрат да комнетират

Ей Христо Кърпачев

azidvam

Мнениеот azidvam » 18 юли 2009 09:59

Мамичката ти деееба олигофренска ловешка тинйо

Върни се в “Архив”