Данко, като е помогнал на Левски, защо трябва да помага и на ЦСКА, а не на Ботев Пловдив, или на Локо София?
Защо трябва всичко във футбола у нас да се върти само около Левски и ЦСКА?..Докато продължава това въртене, ще гледаме Европейско първенство през крив макарон, дори и 48 да станат участниците във финалите!
И преди да ми скочите, си вижте постовете, относно собствените ви играчи, г-да от синьо-червената мъгла!
Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ах....... отбора на сините отново е насилван от държавата ........ със спонсор за 1.5 мил. евро ...... тц тц ..... да ги ожали човек дисидентите направо ........ едно въпросче към левскарите ..... вие са за или против сте ,че да знаем след 10 години кво ще твърдите ........ как насила са ви набутали спонсора
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- obi4am_pirin
- Контакти:
tut написа:ах....... отбора на сините отново е насилван от държавата ........ със спонсор за 1.5 мил. евро ...... тц тц ..... да ги ожали човек дисидентите направо ........ едно въпросче към левскарите ..... вие са за или против сте ,че да знаем след 10 години кво ще твърдите ........ как насила са ви набутали спонсора![]()
![]()
![]()
![]()
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Ми те са си ДеСе-денти...Като ги почнеш от агент Тара и свършиш до агент Виктор!ДеСедент до ДеСедента...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Само дето използва влиянието и поста на министър-председател. Интересно как някакъв фен би могъл да придума една чужда банка за подобно нещо? Виж, за един премиер не е толкова невъзможно. Особено когато на масата е сделка за 100 милиона за едно печелившо държавно предприятие.
Aйде пак старата песен на нов глас![]()
Абе колега, аз за какво се занимавах толкова да ти обеснявам нещата в оная тема?...за да видя сега, че нищо не си схванал
Ама ще се наказваме вече! Исползувайте форума и за четене бе момчета, а не само за драскане!
Казваш, ББ не го е направил в качеството си на премиер, а на обикновен фен?!?това.. на кои наивници го приказваш?
Коя уважаваща се фирма (банка) ще спонсорира отбор, който не знае къде е вратата на съперника, ако няма стратегически интерес в държавата, в която се подвизава този отбор?
Забрави, няма шанс

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- B__A__N__DA__TA
A на Черноморец кога ще намери спонсор.Приоритетите трябва да са според класирането
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
[/quote]
Aйде пак старата песен на нов глас
Абе колега, аз за какво се занимавах толкова да ти обеснявам нещата в оная тема?...за да видя сега, че нищо не си схванал
Ама ще се наказваме вече! Исползувайте форума и за четене бе момчета, а не само за драскане![/quote]
Казваш, ББ не го е направил в качеството си на премиер, а на обикновен фен?!?това.. на кои наивници го приказваш?
Коя уважаваща се фирма (банка) ще спонсорира отбор, който не знае къде е вратата на съперника, ако няма стратегически интерес в държавата, в която се подвизава този отбор?[/quote]
По тая логика аз,само в качеството си на фен,искам федералния резерв на САЩ да стане спонсор на ЦСКА!Давай те сега да се радваме на дъжда от долари и да се правим на ощипани
Aйде пак старата песен на нов глас

Коя уважаваща се фирма (банка) ще спонсорира отбор, който не знае къде е вратата на съперника, ако няма стратегически интерес в държавата, в която се подвизава този отбор?[/quote]
По тая логика аз,само в качеството си на фен,искам федералния резерв на САЩ да стане спонсор на ЦСКА!Давай те сега да се радваме на дъжда от долари и да се правим на ощипани

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- BLUE CHAMPIONS
Кашчей написа:Казваш, ББ не го е направил в качеството си на премиер, а на обикновен фен?!?това.. на кои наивници го приказваш?
Коя уважаваща се фирма (банка) ще спонсорира отбор, който не знае къде е вратата на съперника, ако няма стратегически интерес в държавата, в която се подвизава този отбор?
Би ли ме "светнал" ,ако обичаш, какво точно направи ББ

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Помага на Левски, а ни съсипва нас. Тази пиявица Гигов отдавна трябваше да бъде изгонен. Сега ще останем с юноши, а Гигов ще чака да прибера последните 500000 лв. от УЕФА и ТВ права. Като АД Локомотив ще фалира през декември 2012 с 3 милиона лева дълг. Жоро Марков гения пък като изпълнителен директор ще му се търси отговорност от съда и Гигов пак ще е ангелче с няколко милиона напред от Локо 

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:Казваш, ББ не го е направил в качеството си на премиер, а на обикновен фен?!?това.. на кои наивници го приказваш?
Би ли ме "светнал" ,ако обичаш, какво точно направи ББУдари един телефон до Русия и ги помоли да дойдат в България и да донесат едни милиони ли?, и ако е така ,каква е съответната услуга от България за това? Абе ей така накратко ми ги подхвърли нещата, за да те разбера, щото само антилевскарите са напълно наясно със схемата, та обяснете ни я и на нас левскарите, ако може...
Коя ли банка стои зад фирмата закупила Булгартабак

Не, не ми отговаряй, въпросът ми е риторичен!
Виж, можеш да ме осветлиш какво означава думата антилевскар, защото ми звучи гордо, като комунист едно време

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- BLUE CHAMPIONS
Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:Казваш, ББ не го е направил в качеството си на премиер, а на обикновен фен?!?това.. на кои наивници го приказваш?
Би ли ме "светнал" ,ако обичаш, какво точно направи ББУдари един телефон до Русия и ги помоли да дойдат в България и да донесат едни милиони ли?, и ако е така ,каква е съответната услуга от България за това? Абе ей така накратко ми ги подхвърли нещата, за да те разбера, щото само антилевскарите са напълно наясно със схемата, та обяснете ни я и на нас левскарите, ако може...
Коя ли банка стои зад фирмата закупила Булгартабак![]()
Не, не ми отговаряй, въпросът ми е риторичен!
Виж, можеш да ме осветлиш какво означава думата антилевскар, защото ми звучи гордо, като комунист едно време
Цял ден те чекам да ми дадеш смислено обеснение, а ти ми отговаряш с риторични въпроси и отговори

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Върни се в “Футбол - България”