Иво Тонев -официална тема.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Иво Тонев в Левски ?!
ако не се лъже именно с Тонев Локото постигна национален рекорд в Европа без загубени поредни мачове в Евро-турнирите и то без да има някакви кой знае какви добри футболисти.Може да е за добро !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Големи дискусии,голямо нещо.Кой знае какво е станало.Батков най-вероятно е продал част от акциите си, като е запазил за себе си поне 51% и нормално новите акционери искат да имат свои хора в управата на клуба.Това по никакъв начин не изключва присъствието на досегашните.Не знам защо някой хора решиха,че Батков и Гонзо си отиват.Няма такова нещо.Добрата новина е,че ще влезнат малко свежи пари в клуба,но те в никакъв случай няма да променят кой знае какво.Иначе присъствието на чорбар като изпълнителен директор и на мен не ми харесва много,но поне Баждеков остава и това няма да му позволи да върши много простотии.
-
- Контакти:
metodito написа:Какъв Тонев, бееееееееееееееееееееее.
Нищо против човека, но той е послушкото на шефа и доста мачове на Локото за последните години бяха.... съмнителни.
То сегашните ръководители хич не са послушковци,а с тези които не слушаха нали знаеш къде са сега

Иво Тонев е по - добре от Гонзи..
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Re: Иво Тонев ще бъде новия силен човек в Левски?
Това е най-гнусното нещо, което се е случвало на Левски от доста време насам. 

СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ 

Не знам защо, ама не ми се връзват някои неща 
Добре. Руска банка дава ей така даром едни € 1.5 млн . Защо да го прави точно в Източна Европа, при положение че футболът на братушките е доста по-напред от нашия
следователно, като се вземе в предвид и факта, че Левски не играе редовно в групите на Лига Европа, този акт на щедрост не е за престиж или някаква реклама.
После ... идва Иво Тонев, ей така от нищото "пуф" и пъква на Герена. Не знам какво си мислите вие, но според мене той беше човекът, който се грижеше за уредените мачове в Локо Сф. Пича просто си следваше чинно указанията на Гигов и реално се явяваше изпълнител и посредник с тотото. Обаче у същия този пич се забелязва дар слово, нещо като Сашо Томов - склонен е да те убеди, че 2+2=5. Пак не ме кефи ,и пак си дъвча ноктите и си мисля, че тоя палячо е взет точно с тая цел
Нататък-тия промени едва ли ще се отразят добре на разклатената психика на доста от играчите
Ами Костов, който пое отбора в труден момент? Как ще му се отразят на него тия рокади?
Направо съм на тръни в момента, защото тъна в неведение каква ще е цената на тия € 1.5 млн

Добре. Руска банка дава ей така даром едни € 1.5 млн . Защо да го прави точно в Източна Европа, при положение че футболът на братушките е доста по-напред от нашия

После ... идва Иво Тонев, ей така от нищото "пуф" и пъква на Герена. Не знам какво си мислите вие, но според мене той беше човекът, който се грижеше за уредените мачове в Локо Сф. Пича просто си следваше чинно указанията на Гигов и реално се явяваше изпълнител и посредник с тотото. Обаче у същия този пич се забелязва дар слово, нещо като Сашо Томов - склонен е да те убеди, че 2+2=5. Пак не ме кефи ,и пак си дъвча ноктите и си мисля, че тоя палячо е взет точно с тая цел

Нататък-тия промени едва ли ще се отразят добре на разклатената психика на доста от играчите

Направо съм на тръни в момента, защото тъна в неведение каква ще е цената на тия € 1.5 млн

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- santiliana
Не бой се, Костов дойде именно по препоръка на "новите". И той затова се и съгласи да поеме Левски.
Разберете едно- Левски в никакъв случай няма да е по-зле от сега. Даже напротив. Не се претоварвайте с излишни интриги и конспирации, а нека веднъж да погледнем и откъм по-хубавата страна на случващото се с любимия ни клуб. Искахме промяна- вече има наченки на такава. Всичко това е за добро. Сигурен съм, защото няма такива "луди" хора, които да си хвърлят парите на вятъра. Това са сериозни хора, от сериозна финансова група. Които идват с намерение да развиват сериозен бизнес в България, а чрез футбола (в частност- Левски) просто ще се "представят" официално и ще се рекламират. Обнадежден съм и дано интуицията ми не ме лъже.
Поживем- увидем.
Разберете едно- Левски в никакъв случай няма да е по-зле от сега. Даже напротив. Не се претоварвайте с излишни интриги и конспирации, а нека веднъж да погледнем и откъм по-хубавата страна на случващото се с любимия ни клуб. Искахме промяна- вече има наченки на такава. Всичко това е за добро. Сигурен съм, защото няма такива "луди" хора, които да си хвърлят парите на вятъра. Това са сериозни хора, от сериозна финансова група. Които идват с намерение да развиват сериозен бизнес в България, а чрез футбола (в частност- Левски) просто ще се "представят" официално и ще се рекламират. Обнадежден съм и дано интуицията ми не ме лъже.
Поживем- увидем.
Много директори станаха ,да не стане като в фразата "Много вожд - малко индианец" .Ако не си разпределят точно функциите хората в ръководството ще стане вместо колективна отговорност - колективна безотговорност.
И все пак. Батков си е още там. Гонзо какъв е в момента? Не зная кого да питам за тези неща. Иво Тонев-локомотивец. Шишков-чорбар. Толкова ли няма левскари с качества за тези постове. Това, че един Гонзо не става, не значи, че всички други са като него. Все въпроси, въпроси?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
СВОБОДЕН написа:BLUE CHAMPIONS написа:СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред
"Оправил" Локото?И какво точно Тонев "направи" на Локото според теб???
Ами нищо. Само дето Локото може вече да го няма. Всъщност Тонев не е главния виновник за това, но и не е направил нещо съществено да не се случи така. Иначе, ако има нещо хубаво, то е ще е махането на Батков. Ако стане разбира се. Иначе всички знаем, че няма друг аргумент за назначаването на Тонев освен близките му отношения с Боко Тиквата. Не е тайна, че последния е в основата на идването на споменатите руснаци. И като гледам как оправя цялата държава, нещо съм изпълнен със съмнения. Да не излезе тая работа от трън та на глог. А едни хора да изперат и превъртят между другото там едни пари.
С политиката си Тонев издържаше клуба последните 5 години от трансфери, тв права и пари от УЕФА. Писна му от Гигов, след последните му изцепки. Лошото е че при нас пиявицата ще чака да измуче и последната стотинка от Локомотив

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА