non.mollare.mai написа:bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...
е защо против, Ричард е мн добър поне за нашите стандарти а и е млад футболист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
non.mollare.mai написа:bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...
е защо против, Ричард е мн добър поне за нашите стандарти а и е млад футболист
bigbonusprize написа:non.mollare.mai написа:bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...
е защо против, Ричард е мн добър поне за нашите стандарти а и е млад футболистПрав си. Но този човек пиеше повече от титулярните 11 взети заедно. През вечер го виждаха (аз или някой познат) в Jim Beam да не знае какво става. Сега след престоя си в Русия сигурно е станал завършен професионалист в това. Пък и това значи Владо Гаджев и Сърмов да имат по-малък шанс за игра. Нищо лично, но предпочитам българите...
bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...
sedem_!_dva написа:
И в Авеню съм го виждал аз лично и говорих с него, ама не беше в групата за мач тогава...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта