Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Селекцията на Левски

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 16:28

non.mollare.mai написа:
bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...

е защо против, Ричард е мн добър поне за нашите стандарти а и е млад футболист

:) Прав си. Но този човек пиеше повече от титулярните 11 взети заедно. През вечер го виждаха (аз или някой познат) в Jim Beam да не знае какво става. Сега след престоя си в Русия сигурно е станал завършен професионалист в това. Пък и това значи Владо Гаджев и Сърмов да имат по-малък шанс за игра. Нищо лично, но предпочитам българите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 юли 2009 16:34

bigbonusprize написа:
non.mollare.mai написа:
bigbonusprize написа:Искат да връщат Ричард?!?!?! Четох го в спортал... Аз съм твърдо против. Не знам вие какво мислите...

е защо против, Ричард е мн добър поне за нашите стандарти а и е млад футболист

:) Прав си. Но този човек пиеше повече от титулярните 11 взети заедно. През вечер го виждаха (аз или някой познат) в Jim Beam да не знае какво става. Сега след престоя си в Русия сигурно е станал завършен професионалист в това. Пък и това значи Владо Гаджев и Сърмов да имат по-малък шанс за игра. Нищо лично, но предпочитам българите...

И в Авеню съм го виждал аз лично и говорих с него, ама не беше в групата за мач тогава... ;) :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 13 юли 2009 16:38

И аз съм против неговото връщане. Владо Гаджев играе много добре, а освен това вече ще стане прекалено с връщането на толкова "стари пушки" ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 16:41

sedem_!_dva написа:
И в Авеню съм го виждал аз лично и говорих с него, ама не беше в групата за мач тогава... ;) :lol:

Аз като си говорих не си призна, че е той. Ама аз да не съм прост, че да не мога да го позная. Няколко от пътите беше с ония черните от Беласица...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 юли 2009 17:02

Вие на български ли си говорихте с него?Аз като му продавах лаптоп преди да замине за Русия,беше довлякал един тип който "превеждаше". :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2009 17:07

Аз лично на английски до колкото може да се нарече разговор...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

СТИГА С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 17 юли 2009 21:52

ЕЙ писна ми вече отвори се тема за ЛЕВСКИ и ние я обърнем на селекция.Стига вече,стига вече ЛЕВСКИ СИ ИМА ОТБОР БЕ майка му стара нападател няма онова няма СПРЕТЕ,СПРЕТЕ,СПРЕТЕ.АМИ ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ ДЕТО ГИ ИМАМЕ НИЕ ГИ СЪСИПВАМЕ,ВСЕКИ ДЕН НЯМА СЕЛЕКЦИЯ НЯМА НАПАДАТЕЛ.СТИГА ВЕЧЕ,ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА,АКО ЛИ НЕ БАСТА,БАСТА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: СТИГА С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2009 21:59

Златане, какво са виновни феновете, че ръководството говори същото, а те го коментират :roll:
Велев или който е там да каже "това е отбора, повече нови играчи няма да бъдат привличани". Днес Боримиров каза, че до сряда ще има нов в Левски е накарай феновете да спрат да комнетират
Изображение

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 17 юли 2009 22:02

Стига стига с тая селекция ,ама вие почвали ли сте до сега такава,специално лятна.
Легионерите ги върнахте ДОСТАТЪЧНО.Даже последния май е излишен. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 юли 2009 22:07

ЛИТЕКС за енти път казвам ние ЛЕВСКАРИТЕ СМЕ СТРАШНО НЕЩО справка последния мач 30мин ууууууууууууууууу помия и тем подобни.искаме звезди искаме и юноши а ти ми кажи как да стане,А ИСКАМЕ И ШЛ ШЛ.ЛИТЕКС КАК ДА СТАНЕ ,а чули колко е бюджета на баку.отговора е прост колкото на всички евро бг участници.
специални поздрави от мен литекс успех и на твоя отбор.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”