Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
И каква стана сега тя ?! Финансовия ни благодетел се оказа чисто и просто кредитор. 16.8-те млн лева, с които е попълвал през годините минусчетата в бюджета на Баждеков са били давани под формата на кредит от фирмите на Батков, но не безвъзмездно. Сега заедно с лихвите по предписание на УЕФА той ще си ги обърне в капитал и ще го увеличи от 750к на 17.55 млн Ако досега искахте да притежавате 20 % от акциите трябваше да се бръкнете със 150 к, а от сега нататък с 3,5 млн. Той затова иска да пусне от 2013 на борсата публична търговия за да продаде отбора на малки части без да е вътрешно с парите, които е наливал. През следващите 3 години тази практика ще бъде пресечена от новия спонсор, който ще дава по 3 млн лева годишно за да покрива финансовата загуба вместо адвоката, докато г-н Батков успее да изтъргува всичките си акции по номинал. Парите от ВТБ ще са спонсорски договор, т.е. приходи, които ще заместят спираловидното задлъжняване към Батков, но в никакъв случай харчовете за трансфери и т.н. няма да скочат с тази сума, пак ще караме на свободни агенти и ментаци

- Middlesbrough
- Контакти:
от вътрешен човек знам че Левски ще има нов Собственик : ) чао чао Батков ...

Офтопик:
Middlesbrough написа:от вътрешен човек знам че Левски ще има нов Собственик : ) чао чао Батков ...
Браво, ти си разбрал истината, а журналята лапат мухи

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Нещо Борат не иска да пуска кокала.За пореден път обясни, че има да взима пари, този път малко намали от 18млн на 16 млн.Чакаме контраоферта от Съветския съюз.Тия не разбраха ли , че Борат няма да им хариже клуба на три вноски за три години за 4,5 евро.Нищо, колкото повече се протакат събитията по- добре.Вече намалиха и футболистите които ще се вземат до още две бройки и финито.
-
"Адвоката", мустака му се олигави като разбра, какви пари се готвят да влизат в Левски ...
Той си мисли, че има някъв шанс да остане "Президент" и да борави с тия парични потоци ...
Е да, ама не е познал !
Нали искаше някой да му помага ?
Ето, помагат му ...
Ако обаче си мисли, че ще управлява всичките финанси в Левски, доста се е позаблудил.

Той си мисли, че има някъв шанс да остане "Президент" и да борави с тия парични потоци ...
Е да, ама не е познал !

Ето, помагат му ...
Ако обаче си мисли, че ще управлява всичките финанси в Левски, доста се е позаблудил.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Те тия потоци първо още не са потекли, а може и да не потекат.За това адвоката си държи клуба.Иво Тонев е нещо като капаро
.Обаче за Кипър заминаха с юношите и Пинто.Тия приказки на Костов "търсим още точните хора" са показателни.Търсим нещо , като за без пари.Нали обикаляхте декември по Франция и Португалия, преди това и Гонзо ходи някъде на "екскурзия".Що не намериха или като ги видят футболистите се крият
.Да не стане , като миналото лято докара в последния момент боклуци , като Рисп,Видович и Калво и ще има " новите дойдоха късно,трябва им време да се адаптират".Няма пари в момента това е жестоката истина нищо не му помагат на Батков просто искат да му вземат клуба.Нали го чу какво каза за новите спонсори до края на януари ще подпишем с половин уста и пак си повтаря аз имам заеми за 16млн да взимам.Нещо не са се разбрали все още, а може и да не се разберат.

[quote="THE G.A.M.E"]"Адвоката", мустака му се олигави като разбра, какви пари се готвят да влизат в Левски ...
Е да, ама не е познал !
Ето, помагат му ...
Пари я дойдат, я не /което вече ми изглежда по вероятно/. Затова не бързайте да се радвате, че ще се оттървем от Батков или ще цъфнем и вържем!

Е да, ама не е познал !

Ето, помагат му ...
Пари я дойдат, я не /което вече ми изглежда по вероятно/. Затова не бързайте да се радвате, че ще се оттървем от Батков или ще цъфнем и вържем!
- metodito
- Контакти:
Батков? Да си хариже основният източник на доходи? Да не говорим за власта, контрола и популярността, която му дава.
Аз доколкото знам, ако някой ще купува клуб, го купува. Или не го купува. А не "иди си, ела си". Или как едва ли не му били извили ръцете и назначили Тонев.
Тоя бай Ганьо пак прави някаква схема. Ама не мога да разбера точно к'ва.
А и още нещо. Това, че не продава клуба, опровергава медийните фитки, че го бил закъсал с кинтите.
Аз доколкото знам, ако някой ще купува клуб, го купува. Или не го купува. А не "иди си, ела си". Или как едва ли не му били извили ръцете и назначили Тонев.
Тоя бай Ганьо пак прави някаква схема. Ама не мога да разбера точно к'ва.
А и още нещо. Това, че не продава клуба, опровергава медийните фитки, че го бил закъсал с кинтите.
Трябва да принудим Батков да продаде Левски,иначе ни чакат мъки и срам.Ще ни бият не само Лудогорец и Литекс.
Всички живи футболисти на Левски,воювали през годините за авторитета на отбора трябва да ни поведат за отст-
раняване на Батков.
Всички живи футболисти на Левски,воювали през годините за авторитета на отбора трябва да ни поведат за отст-
раняване на Батков.