За или против забраната за тютюнопушене на обществени места

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: За или против забраната за тютюнопушене на обществени места.

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 дек 2011 20:08

Не съм съгласен с твърдението, че пушачите винаги са арогантни и простаци ;) Аз пуша цигари, но съм "ЗА" забраната за пушене на обществени места :!: Ясна е главната причина - здравословната, ясно е, че във всички развити европейски държави има такива забрани, ясно е, че на никой не му е приятно дрехите му да миришат на цигари, дори и на самите пушачи :roll: Щом се налага, ще излизам от заведението и ще си пуша на улицата, и без това ми е 100 пъти по-яко да си пуша на открито.
Не са ясни обаче 2 неща - ще се спазва ли този закон или по стар български обичай ще му намерим вратички и ще го заобиколят :roll: Не ми е ясно също дали забраната важи за дискотеките, там поне има добра вентилационна система и би било жалко, ако и там не може да се пуши :roll:
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 дек 2011 20:13

Въпреки,че съм пушач напълно подкрепям забраната.Но както каза и Виктор друг е въпроса дали,ще се спазва тази забрана ;)
Последна промяна от modor на 15 дек 2011 20:13, променено общо 1 път.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 15 дек 2011 20:13

tani написа:Твърдо ЗА самият аз бях закоравял пушач(2,5)кутий на ден,но ги отказах преди 12г.Сега всички които пушат около мен ме дразнят.

Същия случай! само дето стигах до 2 кутии максимум(цели 20 години) и не пуша вече почти от три , но сега тютюневият дим и миризмата на цигари в близост до мен ме дразнят изключително!
С двете ръце ЗА!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 дек 2011 20:16

Абсолютно ЗА с две ръце. Действаща правилно забраната е прекрасна, не съм виждал цигарен дим от 3 месеца и нещо :mrgreen: . Стига да се спазва разбира се

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 дек 2011 20:17

Твърдо съм За, но бъдете сигурно, че това нещо ще бъде отлагано до последния възможен момент, все пак в България всичко става така !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 дек 2011 20:19

ЗА. А разните идиоти, които твърдят, че "трябва да ми се осигури възможност да пуша", ще отговоря, че пък на мен трябва да ми осигурят възможността да пърдя в ресторантите - човещинка си е, а явно мнението на околните не е от значение...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 15 дек 2011 20:27

wolf написа:Абсолютно ЗА с две ръце. Действаща правилно забраната е прекрасна, не съм виждал цигарен дим от 3 месеца и нещо :mrgreen: . Стига да се спазва разбира се

Късметлия :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 дек 2011 20:28

Изненадан съм, че всички до момента са ЗА. И аз подкрепям пълната забрана, така е в цивилизована Европа и ще е хубаво с такива мерки да се приобщаваме и ние към нея
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Re: За или против забраната за тютюнопушене на обществени места

Мнениеот PIMP » 15 дек 2011 20:38

Като толкова им пука дали се тровя или не отдавна трябваше да забранят и всичките тия оцветители, добавки и други синтетики които слагат в храните и също вредят много на здравето. Против забраната съм, всеки решава дали да пуши или не. Някои хора се опитват да изкарат цигарите едва ли не най-големия ни проблем....
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Свободна зона”