Дали волейболистите нарочно не се напрягат?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Re: Дали волейболистите нарочно не се напрягат?

Мнениеот Borussia » 17 юли 2009 20:23

Абе майната и на лигата искаме класиране на световно и евентуално медали от европейското. :) и нистина футболистите доста трябва да се потрудят да стигнат успехите на волейболистите. Във волейбола е трагедия ако нямаме медал от голямо първенство, а във футбола е успех самото класиране :lol: :lol: :lol:

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 17 юли 2009 20:28

Borussia написа:Абе майната и на лигата искаме класиране на световно и евентуално медали от европейското. :) и нистина футболистите доста трябва да се потрудят да стигнат успехите на волейболистите. Във волейбола е трагедия ако нямаме медал от голямо първенство, а във футбола е успех самото класиране :lol: :lol: :lol:

И то забележителен успех! :lol:
Дано поне и там ни потръгне малко...

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 юли 2009 20:28

Kobra666 написа:
brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.

Отбор , които М.Стоев. в пълен състав и върхова форма / без Гибона / нямаше идея как да нареди на Олимпиадата.Марш сега да си пишеш домашните .Такива пишман ФЕНЧЕТА като теб след 1-2 години ще казват колко е велик Пранди , какъв отбор е направил и т.н. .

айде със здраве :)

Не си ми на годините лапе да ми говориш така.Ти гледал ли си волейбол някога?Аз гледам ве4е пове4е от 15 години и това е най-слабият отбор от 93 на сам.Япония никога,никога не можеше да ни бие.Дори когато сменихме поколението на Ганев,Тонев,Гавралов,М Стоев и другите мом4ета не сме имали толкова позорни резултати.Явно пресата ви пълни главата с глупости

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 17 юли 2009 20:40

brossy написа:
Kobra666 написа:
brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.

Отбор , които М.Стоев. в пълен състав и върхова форма / без Гибона / нямаше идея как да нареди на Олимпиадата.Марш сега да си пишеш домашните .Такива пишман ФЕНЧЕТА като теб след 1-2 години ще казват колко е велик Пранди , какъв отбор е направил и т.н. .

Не си ми на годините лапе да ми говориш така.Ти гледал ли си волейбол някога?Аз гледам ве4е пове4е от 15 години и това е най-слабият отбор от 93 на сам.Япония никога,никога не можеше да ни бие.Дори когато сменихме поколението на Ганев,Тонев,Гавралов,М Стоев и другите мом4ета не сме имали толкова позорни резултати.Явно пресата ви пълни главата с глупости

Аха , те Япония и Русия биха на 0 , Китай би Италия ...да вземем да ги разпуснем и тях , че сигурно са най-слабите в тяхната история/треньорите и те , "чичо"/...във футбола такива доводи като твоите колкото искаш: В Англия феновете на Вила са роптали като теб , когато паднаха от Жилина за Уефа.1 мач не е барометър за нищо или не виждаш настроението , младите и защитата , която не е играла така от години ...дори днес Салпаров спаси уникални топки.

п.с. Е , аз съм тренирал волейбол 10 години ...но то мрънкащи "българи " ще има винаги.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2009 20:41

brossy написа:
Kobra666 написа:

Нормално е при смяна на поколенията да стане така.Да ти припомня ли,че в периода от 93 досега са повече пътите,в които не сме се класирали за финали на СЛ,отколкото обратното.Мартин Стоев с максимума не успя да класира нашите на финал и беше редно да си тръгне.Поне при пранди играем доста по организирано във всички фази :o
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 17 юли 2009 20:48

Стига вече. Утре е нов ден, нов шанс. :) Трябва да се оттърсим.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 юли 2009 20:50

Brossi,

не съм съгласен с теб.
Япония не стои на едно място от 93 г., те също се развиват, и то доста ускорено.
Така че това как преди сме били отбор, а сега не можем - не е аргумент. Животът не е статика, всеки прави каквото може и се развива.

За сравнението между Мартин Стоев и Пранди !?

Не виждам база за сравнение. Единият се е доказал в най-силното първенство, Мартин също има успехи, дано да направи и повече,
обаче дори за волейболен лаик като мен личеше че: 1. не е психолог 2. организацията в отбора не беше на ниво.
Да, сега се сещам.
Разликата между двамата треньори е колкото между Ники Михайлов и Гошо Петков ;;)))
Както виждата, примерът ми е доста красноречив!

Хубава вечер на всички!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 17 юли 2009 20:56

//оффтопик : Про , а като се сетим , когато титуляр беше Иванков по какъв начин се приемаше Петков , когато пазеше ми става лошо :р Пранди и тук ще докаже твоето сравнение :) Всичко с времето си ...

п.с. А Братоев , Соколов и ко аналогията им е Божо Митрев например ;)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 юли 2009 23:16

Пранди е много добър треньор
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юли 2009 16:12

И аз имам някакви съмнения, относно вчерашната загуба.....но да видим.....за днес прогнозирам мач в 5 гейма.....и класиране на руснаците за финалите в Белград !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Волейбол”