Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Borussia написа:Абе майната и на лигата искаме класиране на световно и евентуално медали от европейското.и нистина футболистите доста трябва да се потрудят да стигнат успехите на волейболистите. Във волейбола е трагедия ако нямаме медал от голямо първенство, а във футбола е успех самото класиране
![]()
![]()
Kobra666 написа:brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.
Отбор , които М.Стоев. в пълен състав и върхова форма / без Гибона / нямаше идея как да нареди на Олимпиадата.Марш сега да си пишеш домашните .Такива пишман ФЕНЧЕТА като теб след 1-2 години ще казват колко е велик Пранди , какъв отбор е направил и т.н. .
айде със здраве
brossy написа:Kobra666 написа:brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.
Отбор , които М.Стоев. в пълен състав и върхова форма / без Гибона / нямаше идея как да нареди на Олимпиадата.Марш сега да си пишеш домашните .Такива пишман ФЕНЧЕТА като теб след 1-2 години ще казват колко е велик Пранди , какъв отбор е направил и т.н. .
айде със здраве
Не си ми на годините лапе да ми говориш така.Ти гледал ли си волейбол някога?Аз гледам ве4е пове4е от 15 години и това е най-слабият отбор от 93 на сам.Япония никога,никога не можеше да ни бие.Дори когато сменихме поколението на Ганев,Тонев,Гавралов,М Стоев и другите мом4ета не сме имали толкова позорни резултати.Явно пресата ви пълни главата с глупости
brossy написа:Kobra666 написа:brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.
айде със здраве
Не си ми на годините лапе да ми говориш така.Ти гледал ли си волейбол някога?Аз гледам ве4е пове4е от 15 години и това е най-слабият отбор от 93 на сам.Япония никога,никога не можеше да ни бие.Дори когато сменихме поколението на Ганев,Тонев,Гавралов,М Стоев и другите мом4ета не сме имали толкова позорни резултати.Явно пресата ви пълни главата с глупости
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта