Мъри притежаваше страхотен нюх - Дарко излезе без пари направо за неговата класа, Жо - стига да има късмета - ще жъне много успехи (но не и във Втора руска лига) и е млад още. Зе бе най-бързият футболист, който съм виждал в България. Мароканските скакалци бяха класа, но от един момент нататък... какво му стана на оная пиянка?
Тези футболисти трябваше да са гръбнака на План 2011. Представяте ли си с двама-трима таланти покрай тях какво щеше да е днес? Може би вчера щяхме да имаме мач с Андерлехт... или кой знае?
Жо като дойде си мислех, че са ни докарали някакво болно дете-жаба... В следващите години, той ми стана най-симпатичният чужденец на Герена с тая негова усмивка от ухо до ухо и сърцата игра. Аз без Тасевски вече не си представям този отбор. Бензукан беше изключително качествен футболист, но малшанса да се контузи (не, не е виновен Гонзо! за контузията му). Рабех бе изключителен! Но може би просто момче или просто прекалено своенравен. Помните ли онези от Баку и бразилеца, който бе въпрос на време да ни вкара гол? Един шут в главата от Рабех и си взехме мача.
Така че е логично Жеан всъщност да е бил супер добър, но на южноамериканците им трябва време за аклиматизация към европейският футбол (Жо в началото бе като муха без глава)...