Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вдигнаха Мерцедеса на Христолов
Дано от застрахователната компания му намерят снайперист за това че сега те ще изплатят на лизинговата остатъка от вноските 

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Re: Вдигнаха Мерцедеса на Христолов
Никoй не му е взел мерцедеса.Не гледате ли ТВ?...митко дава интервю точно до колата с усмивка посрещна въпроса на журналиста,че са му вдигнали колата ... 

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Фешън, с дъх на чесън !
Фешън, с дъх на чесън !
17.07.2009
Той е отново на линия! Свежа блузка, цайси, усмивчица, тембър иииии мерцедеееес! Всяко негово появяване по тв-приемник донася стомашни болки на редовия фен, придружено от чупене на семейния инвентар. Той обаче е над нещата! За него лятото е време за мурафети, селянии и изобщо много щастливи мигове!
Така ли се държи човек, който е "притиснат до стената"? Ами той чичо Митко е готов за корица на списанието "Селски джаз"! Все по-убеден съм, че на него изобщо не му пука от нищо и най-вече от никой!
Ведър тон, ведри въпроси, ведър журналист! Гледайки фешън президента на "канарчетата" си зададох въпроса: "Той сам ли си говори или някой нещо го пита"? Винаги съм се "възхищавал" на удобните въпроси, тип отговори, които определени представители на медии задават! "То си е за тях", както казва един мой приятел.
Не знам какво ще става с "Ботев", защото гледайки "корицата на списанието", човек остава с впечатлението, че аха-аха да яхне немското возило и да хукне да купува "Милан"! Тревогата ми става все по-голяма, ясно осъзнавайки, че тук спешно трябва да се намеси медицината!
"Надежда всяка оставете вий"! БФС си празнува 15 години от американското лято, НАП е структура, която обслужва интереси, общината се кара с военните, а Боби Димитров и Ко чакат съдебната ни система да заработи...
Докъде я докарахме? Къде сте сега, радетели за "жълто-черната" идея? Къде сте всички вие, които стояхте редом до селския, в продължение на десет години!?
Мишки сте! Някой ден, когато "Ботев" е свободен, отново ще изпълзите от дупките си, за да демонстрирате клубната си принадлежност, за лични интереси и облага!
Пропуснали сте само едно...да разберете какво се случва с хванатите мишки!
Изнервен от видяното: Стефан Попов
fenzona.com
17.07.2009
Той е отново на линия! Свежа блузка, цайси, усмивчица, тембър иииии мерцедеееес! Всяко негово появяване по тв-приемник донася стомашни болки на редовия фен, придружено от чупене на семейния инвентар. Той обаче е над нещата! За него лятото е време за мурафети, селянии и изобщо много щастливи мигове!
Така ли се държи човек, който е "притиснат до стената"? Ами той чичо Митко е готов за корица на списанието "Селски джаз"! Все по-убеден съм, че на него изобщо не му пука от нищо и най-вече от никой!
Ведър тон, ведри въпроси, ведър журналист! Гледайки фешън президента на "канарчетата" си зададох въпроса: "Той сам ли си говори или някой нещо го пита"? Винаги съм се "възхищавал" на удобните въпроси, тип отговори, които определени представители на медии задават! "То си е за тях", както казва един мой приятел.
Не знам какво ще става с "Ботев", защото гледайки "корицата на списанието", човек остава с впечатлението, че аха-аха да яхне немското возило и да хукне да купува "Милан"! Тревогата ми става все по-голяма, ясно осъзнавайки, че тук спешно трябва да се намеси медицината!
"Надежда всяка оставете вий"! БФС си празнува 15 години от американското лято, НАП е структура, която обслужва интереси, общината се кара с военните, а Боби Димитров и Ко чакат съдебната ни система да заработи...
Докъде я докарахме? Къде сте сега, радетели за "жълто-черната" идея? Къде сте всички вие, които стояхте редом до селския, в продължение на десет години!?
Мишки сте! Някой ден, когато "Ботев" е свободен, отново ще изпълзите от дупките си, за да демонстрирате клубната си принадлежност, за лични интереси и облага!
Пропуснали сте само едно...да разберете какво се случва с хванатите мишки!
Изнервен от видяното: Стефан Попов
fenzona.com
-
- Контакти:
Re: Фешън, с дъх на чесън !

Тоя натегач "джурналиста" като го слушам как угоднически му задава въпросите,и селският как сияе от радост...жалка гледка

Последна промяна от alive на 17 юли 2009 20:34, променено общо 1 път.

Re: Краят идва , какво по дяволите става !?!?
Трябва нещо да направим ! Аз се сещама за това. Някой ако има по-добра идея - моля да сподели. Не обяснявайте - кое НЯМА да свърши работа. Обяснете - кое ЩЕ СВЪРШИ работа
Днес излизат политически коментари. Очаква се на общинско ниво да се търси сдобряване между Кмет /ВМРО/ и ГЕРБ. Ако това стане , ББ ще има интерес да помогне на БОТЕВ като част от подобряване отношенията със Славчо. Мъчете се да помагате ,не да мрънкате...

-
- Контакти:
и тази курвa любо апостолов как лъже само,че едва ли не отишъл в офиса на селския и той разбира се е там и веднага му отговаря.селска курвa!!!
- bulgaro
- Контакти:
Re: Краят идва , какво по дяволите става !?!?
и да си пишем, и да си съчиняваме, резултат няма да има
хващайте молотовките и да го палим, другото е дрън - дрън
хващайте молотовките и да го палим, другото е дрън - дрън

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
- bulgaro
- Контакти:
любчо си е фурнаджийска лопата
до скоро плю митьо, храчи отгоре му, а сега пак е врътнал мазния задник и аха селския да му го отпори с финес
добре че си го знаем - "интереса клати феса"
до скоро плю митьо, храчи отгоре му, а сега пак е врътнал мазния задник и аха селския да му го отпори с финес

добре че си го знаем - "интереса клати феса"

106 години Красота, Вяра, Борба !
-
СЯДЯ И СЕ СМЕЯ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКЪВ НЕПОКИСТ КАТО БАТИ МИТКО.ПОЗДРАВ ЗА ВСИ4КИ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ С ГРУПАТА ОСТАВА ЗАЩОТО ХРИСТОЛОВ СИ ОСТАВА