Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Бат Бойко помогна на Левски, а на ЦСКА какво е помогнал???

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 16:50

mistreated написа:
Може и да са натискани Титан, но може и да не са. За тях ББ не е излизал пред камери и не е казвал "Аз намерих спонсор на ЦСКА", нали?

:lol: Абе бат ти боко каза, че обещава високи заплатаи в АЙТИ сферата, но така ли е в действителност? Той ли ги дава? Той натиска фирмите ли? Айде по-сериозно...
И за ЦСКА каза същото! Собствениците ви каза, че Бойко им помага и то в прав текст! Това какво значи? Значи, че оня е абсолютен популист е говори глупости постоянно!!!
Последна промяна от bigbonusprize на 15 дек 2011 16:51, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 дек 2011 16:50

vanuch6 написа:
tihomires написа:Само времето ще покаже дали са за добро промените в Левски! Както бях писал в друга тема, сега се започва едно квичене до небесата...

Ама то това вече е истерично квичене тяхното ;) :(

А оня мустакатият като квичеше преди 3 години за лиценза и квичаааа докат не ни го взеха и не вкара своя говежди отбор в ШЛ- там където са големите пари. И всичко е зарад пари. И днес пак квичи заради допингирания Коста Стоянов. Така че ще квичим и ниееее сга, разбра ли. От къде на къде ББ ще насочва руска банка да спонсорира с огромни средства ФК "Левски". Ами ако ББ не беше премиер, а обикновен бодигард, като едно време дали тази руска банка шщеше да го послуша и да насочи инвестициите си точно към Левски а???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:51

bigbonusprize написа:
mistreated написа:
Това е абсурдно в България, още по-малко с 1.5 млн евро на година. Ако искаш отбор от източна европа да се "самоиздържа", то той трябва да е постоянно в групите на ШЛ. Просто защото от билети за вътрешното първенство и маркентинг няма как да стане.
Постоянен участник в ШЛ обаче с 1.5 млн евро... абсурд. Другите отбори от изт. европа имат поне 10 пъти по-голям бюджет и пак не успяват.
Така че бъди убеден, че парите не са дадени с цел да се печели от този отбор. Ясно е от какво ще печелят руснаците...

Е как ще е абсурдно? Тия 3млн лева кърпят дупки, не ни е бюджета толкова! На БАТЕ колко им е бюджета? А са неизменен участник в групите...

Аз не знам колко е бюджетът на БАТЕ в момента. Може би ти ще ме осветлиш?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 16:52

mistreated написа:Аз не знам колко е бюджетът на БАТЕ в момента. Може би ти ще ме осветлиш?

Коментираше се нещо от сорта на 2-2.5млн евро...

едит: А Левски с какъв бюджет стигнаха до 1/4 финал и играха в груповата фаза? :)
Последна промяна от bigbonusprize на 15 дек 2011 16:54, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 дек 2011 16:54

оф ама сте тук все експерти, 1.5 милиона евро не са големи пари, дори по родни стандарти, що се излагате да пишете какво щял да направи сега Левски с големите пари, та бюджетите и на Левски и на ЦСКА са над 5 милиона евро

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 дек 2011 16:54

Всички да са живи и здрави тука.Но при чорбарите проблема е в това, че прекалено много мразят Левски.А това което се случва в момента може да е за доброто на този клуб.А този клуб вече 4 години вървеше стремглаво надолу.Много от тях разбират на къде могат да задухат нещата, вместо надолу както последните три години, на горе.А това ги влудява до припадък, от варианта Левски да се върне там където беше например преди 5 години.Просто те не могат да разберат, че този клуб няма как вечно да го играе като до сега и рана или късно на това ще му дойде края.Другото което ги дразни до смърт е защо някоя световна фирма с много средства, предпочита да си вложи парите в Левски, вместо в харизмата,свещените четири букви,убиеца на евро-гиганти!!!Това са нещата които ги глождят толкова много.Нови собственици на Левски значат, че Батков няма да е водещият човек в този клуб и той може да тръгне пак напред.Нещо което е като кошмар на живо за всеки фен на червеният тим.

А и си задайте въпроса, защо този Цицорков имаше желание дори да вземе 40% от акциите на ЦСКА.Но само след една среща с титаните се отказа да става дори спонсор.И ей така даде тези 100 000 лева колкото ей така, все едно верно е дал пари!!!Дали вината е била в този Цицорков или в Титан и как така става, че само след една среща на бъдещия инвеститор мерака му спада от върха то чак до кота минус?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2011 16:56

Avanti_Ragazzi написа:Всички да са живи и здрави тука.Но при чорбарите проблема е в това, че прекалено много мразят Левски.А това което се случва в момента може да е за доброто на този клуб.А този клуб вече 4 години вървеше стремглаво надолу.Много от тях разбират на къде могат да задухат нещата, вместо надолу както последните три години, на горе.А това ги влудява до припадък, от варианта Левски да се върне там където беше например преди 5 години.Просто те не могат да разберат, че този клуб няма как вечно да го играе като до сега и рана или късно на това ще му дойде края.Другото което ги дразни до смърт е защо някоя световна фирма с много средства, предпочита да си вложи парите в Левски, вместо в харизмата,свещените четири букви,убиеца на евро-гиганти!!!Това са нещата които ги глождят толкова много.Нови собственици на Левски значат, че Батков няма да е водещият човек в този клуб и той може да тръгне пак напред.Нещо което е като кошмар на живо за всеки фен на червеният тим.

А и си задайте въпроса, защо този Цицорков имаше желание дори да вземе 40% от акциите на ЦСКА.Но само след една среща с титаните се отказа да става дори спонсор.И ей така даде тези 100 000 лева колкото ей така, все едно верно е дал пари!!!Дали вината е била в този Цицорков или в Титан и как така става, че само след една среща на бъдещия инвеститор мерака му спада от върха то чак до кота минус?

Аз си задавам въпроса как така реши, че Цоцорков е искал 40% от ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:56

bigbonusprize написа:
mistreated написа:Аз не знам колко е бюджетът на БАТЕ в момента. Може би ти ще ме осветлиш?

иктория Пилзен (Чехия)
Обща стойност на играчите: 16.25 млн. евро
Бюджет: 7 млн. евро
Новата ера на чешкия клуб започна през 2003 г., когато Виктория Пилзен успя да си намери голям спонсор в лицето на италианска компания. Клубът успя и да си осигури изгодно сътрудничество с общината на Пилзен, която направи генерален ремонт на стадиона. През 2011 г. Виктория за първи път в своята история стана шампион на Чехия. Класирането за групите на Шампионската лига пък ще увеличи двойно парите в касата. Скромният бюджет определя и трансферната политика на отбора - предимно играчи от собствената школа. Най-сериозният трансфер през лятото беше на вратаря Марек Чех, който дойде без пари от руския Жемчужина Сочи.

АПОЕЛ (Кипър)
Обща стойност на играчите: 17 млн. евро
Бюджет: 6 млн. евро

БАТЕ Борисов (Белaрус)
Обща стойност на играчите: 12.35 млн. евро
Бюджет: 6 млн. евро

Оцелул (Румъния)
Обща стойност на играчите: 16.9 млн. евро
Бюджет: 5 млн. евро

Ако изобщо има нещо вярно в тази статия (поне на мен не ми се вярва бюджетът на АПОЕЛ да е 6 млн. евро), то има доста още да похарчите, докато купите само играчите ви необходими, за да станете отбор, като БАТЕ.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 дек 2011 16:57

Някой тука знае ли кой е реалния собственик та Титан ? Защото това не са тия двамата дето са шефове на ЦСКА в момента :roll: Ами един човек,който живее в Америка и помага от добра воля,ама тия свине изяждат всичко,ами как да им се дават пари ??? Няма как !!! В Левски някой да се е молил на ББ за пари ? Не помня фен клуба да е тичал до министерства и прочие с декларации :roll: Оная свиня дудучето от къде го е направил това шкембе ?? Айде първо си оправете бакиите после гледайте нас :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 дек 2011 16:57

bigbonusprize написа:

едит: А Левски с какъв бюджет стигнаха до 1/4 финал и играха в груповата фаза? :)

Аз ти говоря за постоянно участие, и то не в групите на ЛЕ (защото както виждаш парите от тях не стигат за нищо), а в групите на ШЛ.

Върни се в “Футбол - България”