Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Новият шеф :)
Теб какво те бърка кой е новият шеф ? Май повече се интересуваш от Левски, отколкото от твоя отбор.
- BLUE CHAMPIONS
MainEventer написа:Теб какво те бърка кой е новият шеф ? Май повече се интересуваш от Левски, отколкото от твоя отбор.
5 000 000 човека се вълнуват от Левски братле

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- MainEventer
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:MainEventer написа:Теб какво те бърка кой е новият шеф ? Май повече се интересуваш от Левски, отколкото от твоя отбор.
5 000 000 човека се вълнуват от Левски братлеНима си изненадан?!
Не е като да съм изненадан.
много голяма грешка правите.точно така беше и при нас когато дойде христолов някои хора викаха какво от това че бил фен на локо.в последствие първо ликвидира школата,направи отбора пътуващ цирк и т.н.пуснете ли вълка в стадото ще страдате изключително много
- metodito
- Контакти:
Започна ли потъването?
Не искам да съм лош пророк, но с назначаването на Тонев и наливането на мизерните 1,5 евро идва нова власт в клуба, която ще ни смъкне надолу като клуб.
Вие какво очаквате?
Вие какво очаквате?
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Брат, 3млн лева мустака за 10 години не е извадил... 3млн допълнителни на година са нещо перфектно! Ще вдигне много клуба, ама много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- metodito
- Контакти:
Отчетените приходи са 15.240 млн. лева, а загубите са 12.240 милиона лева.
http://bg.time.mk/read/62fdb21998/afaaf7b55b/index.html
Какви са тея загуби?
- Levski 1914
- Контакти:
Re: Започна ли потъването?
Не знам какво да очаквам. Аз затова преди да станат тези рокади написах, че няма как да се зарадвам на всякаква смяна на Батков! Зависи кой стои зад тази смяна...и най-важното - с какви намерения е дошъл в Левски и дали е готов да инвестира. Иначе по всичко личи, че си прав - май идва нова власт в Левски!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Навремето се говореше, че Грашнов и той бил ужким цесекар, но всички помним, Бог да го прости, какви хубави неща направи за клуба.
- metodito
- Контакти:
Този Шишков ми мяза много на лицата от Армията - съмнителен субект замесен в далавери. Не, че Тодор не е такъв, но по-скоро сме свикнали с лица като Баждеков и Гонзо, които каквито и да са, не са некви мутри свързвани с тъмни далавери....
Таман се освободихме от един таъв тъмен субект - Сираков и идват цели двама...
Таман се освободихме от един таъв тъмен субект - Сираков и идват цели двама...