България срещу Русия и Финландия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: България срещу Русия и Финландия

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 19:07

Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочарованието.
И в тоя момент стана факт и поредното такова.
GGMU

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 юли 2009 19:10

Lord of memories написа:Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочерованието.

ти какво искаш за държава като България.Това е много,като се има предвид ,колко се влага в този спорт

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: България срещу Русия и Полша

Мнениеот 0007 » 17 юли 2009 19:10

brossy написа:
0007 написа:
brossy написа:Победа и само победа.Айде българи юнаци!!!

Защо Полша? :!: :?:

Защото трябва да вземем ма4овете с Русия за да изместим Полша като отбор с най-добри показатели.Но май ве4е нямаме шанс

Не са Полша,а Финландия ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 19:13

brossy написа:
Lord of memories написа:Изключение е. Добре моя грешка един медал, и десетки опропастени. Пак прекалено малко радост на фона на разочерованието.

ти какво искаш за държава като България.Това е много,като се има предвид ,колко се влага в този спорт

Искам пет поредни Световни лиги спечелени като Бразилия, и НЕ, не искам прекалено много.
Не ми говори за държави като България - Гърция, Хърватска, Сърбия и др., все държави с редовни успехи в много спортове.
GGMU

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 17 юли 2009 19:16

Lord of memories написа:
brossy написа:

Искам пет поредни Световни лиги спечелени като Бразилия, и НЕ, не искам прекалено много.
Не ми говори за държави като България - Гърция, Хърватска, Сърбия и др., все държави с редовни успехи в много спортове.

А я се сети само тези държави какви зали имат,а тук за елементарно отскочили топки трябва да се влиза в публиката!:)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 19:17

Голямо оправдание е ширината на залата.
GGMU

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 17 юли 2009 19:19

не става вапрос за оправдание-но с това,което имаме успехите не са ни малко!
Ако FIVB вземат да сложат някакви изисквания за зали не виждам дали ваобще ще играем!

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 19:21

Ние нищо нямаме и нямаме никакви успехи.
GGMU

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 17 юли 2009 19:24

Така е!
Не можем и да кандидастваме за домакин на финалната шестица или както ни отрязаха за европейското!
А някой да знае какво става със жените!Сайта на FIVB е запецнал на 2:2 и ве1е няколко мин не отразяват нищо!
дали може да се гледа някаде online?

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 17 юли 2009 19:25

Много сте интересни, значи. Еми какво да направим - паднахме. В играта има победител и загубил. За жалост бяхме ние вторите, ама какво да направим. Такъв ни беше късмета днес.
Не мога да разбера само едно - не как може един мач да сме едни, а друг други - не мога да разбера как изобщо нямате срама да се радвате и да ги прехваляте, когато бият, а веднага щом паднат - поредното разочарование!? Аз поне съм чиста пред съвестта си, че не съм такава идиотка. Чисто и просто - идиотка. И не, не казвам на бялото - черно и обратното, днес ни нямаше на посрещане, БЛОК ( нещо, което последно време вървеше доста добре ), атака. Не бях очарована, но толкова ни позволиха руснаците. Обаче няма да тръгна да плюя по нашите, като гъбясало селско циганче, защото това е играта. Веднъж падаш, друг ден мачкаш - не е такава философия.
+ това достатъчно пъти са ме радвали толкова, че да ПОМНЯ тези моменти, а не да ги отмятам при погрешна крачка.

Върни се в “Волейбол”