Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Иво Тонев в Левски ?!

Мнениеот 727150 » 15 дек 2011 13:17

malchev написа:Аз лично бих изчакал официално съобщение. На мен по-скоро ми звучи като нов акционер (поне).. спонсор да прави такива промени е странно.
А ако банката влиза наистина в Левски, дано се направи по-добра структура.. не може един човек (Гонзо, Иво Тонев) да отговаря за всичко.
Дано е за добро!!!

Има и още една новина-сменяме "NIKE" с 'PUMA",100 процента достоверна информация.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 дек 2011 13:17

Нещо не е чиста тази новина , спонсор дава 1,5 млн. Е .
Хубаво като е спонсор , за колко време ги дава тия пари и ще се рекламира ли нещо ?
Как спонсор назначава в клуб ???
Ако назначава не значи ли че взима акции ???
Ако взима акции той не е спонсор нали така ???

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 дек 2011 13:18

Ало я дайте да се порадваме малко,все пак колко пъти сме виждали ей така да ни се дават 3 млн лева от спонсор :) По-хубаво не може да бъде,а щом има промени в управата явно ще има нов съсобственик или даже собственик ( което ме съмнява де) С 3 милиона да ви кажа ли колко неща може да се случат ? Повече пари за селекция,за заплати,стадиона ще почне да се ремонтира ( в това съм сигурен,ако дойде руска банка,все пак те гонят имидж). Няма да се притесняваме всеки трансферен прозорец дали ще си бият шута най-добрите ни играчи за Турция и Кипър,защото ще имаме достатъчно пари да им се плаща,а всичко това означава че пак ще можем да мечтаем за Европа :)

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 15 дек 2011 13:19

Avanti_Ragazzi написа:Даже Наско го намекна вече като каза, че Тодор и Гонзо са пътници.А Наско никога не говори случайни неща!!! :(

Май ще има тихо и плавно предаване на власта
Българска фирма също ще спонсорира клуба, като ще обърне повече от средствата си към Детско-юношеската школа на Левски.

Това ме радва най много
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 дек 2011 13:21

Pichichi написа:Нещо не е чиста тази новина , спонсор дава 1,5 млн. Е .
Хубаво като е спонсор , за колко време ги дава тия пари и ще се рекламира ли нещо ?
Как спонсор назначава в клуб ???
Ако назначава не значи ли че взима акции ???
Ако взима акции той не е спонсор нали така ???

Човече,Борат е готов и теб да сложи в управата ,ако му дадеш пари. Системата поне според мен е ,че не може да се справя с издръжката и руснаците му казват слагаме си наш човек и ти помагаме с едни 1.5 млн.евро. Наш Тодор иска ,не иска се съгласява,че иначе няма да ходи на сафари доста дълга време ,ако ме разбираш.Просто Батков свърши парата.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 дек 2011 13:22

BLUE CHAMPIONS написа:
СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред :mrgreen:

"Оправил" Локото? :o И какво точно Тонев "направи" на Локото според теб???

Ами нищо. Само дето Локото може вече да го няма. Всъщност Тонев не е главния виновник за това, но и не е направил нещо съществено да не се случи така. Иначе, ако има нещо хубаво, то е ще е махането на Батков. Ако стане разбира се. Иначе всички знаем, че няма друг аргумент за назначаването на Тонев освен близките му отношения с Боко Тиквата. Не е тайна, че последния е в основата на идването на споменатите руснаци. И като гледам как оправя цялата държава, нещо съм изпълнен със съмнения. Да не излезе тая работа от трън та на глог. А едни хора да изперат и превъртят между другото там едни пари.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2011 13:26

Прочетох само последните 3-4 "поста" и,общо взето,ми се "изясни" темата.Впрочем,нали вече има такава тема?

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 15 дек 2011 13:27

Хахахаха,Ивоо грешна стъпкаа чоек!По-добрее да беше ги вложил тия пари във нещо друго,ама не и във футбола.Хем знаеш закакво става въпрос от личен опит :) :) :)

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 15 дек 2011 13:27

Моля се Богу,това да не е първата стъпка към придобиване собствеността от Дилянчо /мамин/Пеевски! ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 дек 2011 13:28

Синя Гордост написа:Човече,Борат е готов и теб да сложи в управата ,ако му дадеш пари. Системата поне според мен е ,че не може да се справя с издръжката и руснаците му казват слагаме си наш човек и ти помагаме с едни 1.5 млн.евро. Наш Тодор иска ,не иска се съгласява,че иначе няма да ходи на сафари доста дълга време ,ако ме разбираш.Просто Батков свърши парата.

Аз съм на 100% сигурен, че Тодор продава отбора! Кой ти спонсорира с 3млн лева и сменя управа? Както се чува, че искат да навлизат на БГ пазара, като нищо да са си купили отбора, за повече реклама... Отделно, че Левски няма загуби от 3млн лева на година!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”