BLUE CHAMPIONS написа:СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред
"Оправил" Локото?И какво точно Тонев "направи" на Локото според теб???
Абе и с него, по-зле от последните 3 години, няма как да сме!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BLUE CHAMPIONS написа:СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Avanti_Ragazzi написа:BLUE CHAMPIONS написа:СВОБОДЕН написа:Това не беше ли този дето "оправи" Локото. Сега дали не е наш ред
Абе и с него, по-зле от последните 3 години, няма как да сме!!!![]()
![]()
dodo7271 написа:В това е проблема. Иво Тонев не направи нищо за 20 години в Локо Сф. Какво ни кара да мислим, че сега ще направи нещо. Мен обаче ме притеснява повече другото име - Стилиян Шишков. Този дали не е сина на професор Шишков, онзи с треньорската школа. Ако е той, Стилиян е болен чорбар и е собственик на един от най-цесекарските сайтове - Спортал. Това вече ще е върхът, ако този се намърда в Левски.
1лс написа: 4-ма изпълнтелни директори и един малоумен президент
Angoff написа:Аз съм първосигнален![]()
Какво казах точно че се размучахте така , Сандански пък какво го бъркате , че немога да разбера?
Моя умствен багаж бил ограничен ...
Да тръгне да ви обижда човек няма смисъл , просто казвам че ако това е извънредна и сензационна новина журналистите в гонг сериозно са ударили дъното !
По - спокойно следващия път с обидите и плиткоумните съпоставките за хората живеещи в красивите кътчета на България .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта