Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dunedanetz
Контакти:

Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !

Мнениеот dunedanetz » 17 юли 2009 17:25

mormona написа:шанса ни е да ги биеме Баку в единия мач и другия може и наравно да свършиме.ОСвен това ако ги елиминираме ни очакват цяла зима мачове в Европа.Нас феновете това ни радва де, за футболистите и сички в клуба означава допълнителна работа... дано те самите са навити на това.Понеже може и да не видим шампионска лига, а и според мене ако бяхме качествени щяхме , като отпаднем за лига европа да се направи някое добро представяне, и догодина със същия състав и с още някое ново попълнение да атакуваме вече лигата и то не само влизане, и там като бръшнян чувал, ми даже да земем точки.Обаче това не би станало, понеже Батков ще продаде някои, щото нямало пари.. щото Пешо и Мишо от Люлин и Дружба са виновни , че няма пари и те трябва да страдат от това , че отбора няма качествани играчи... ако се сещате на къде бия !

Въобще не съм съгласен. Дай да не се класираме никъде, че да не ни бият. Това са пълни глупости. Пък и ако влезем в турнирите, дори и в ЛЕ в новия й финансов формат, клубът ще спечели пари и Баткоф няма да има право да се оправдава с финансови кризи, немотия и незнам си кво си и ще не ще ще трябва да купи добри футболисти, дори и само заради натиска на феновете и медиите. От няколко години е ясно, че дори милиарди да има клуба, ако дебелия може да мине я със свободен агент, я с неква шашма, ще го направи. Тоя Жоб беше перфектния футболист, ама Баткоф явно в последния момент се е разколебал да му плаща заплатата и айде да измислиме някоя шашма та да не дойде....

CHELSEA LONDON!
Контакти:

Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку

Мнениеот CHELSEA LONDON! » 17 юли 2009 17:29

А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен :twisted:

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 юли 2009 17:30

Тия са умрели още преди да излязат на терена.Аз мисля 4е там ще ги бием с 3:0 а в София 2:0.Не виждам какво да се притесняваме от този отбор.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !

Мнениеот zlatan » 17 юли 2009 17:30

само когато коментираме противника на левски аз мисля че екранас е по вероятния съперник ,незнам мое мнение ,а и като гледах репортажа головете на баку паднаха много случайно.но коментари от сорта че са много много сериозен противник това вече е прекалено.другото за нашата класа и това е вярно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 17 юли 2009 17:31

Може да си говори каквото иска! Факт е, че колко пъти се е изправил срещу Левски като треньор на цска, е губил :lol: Колкото за публиката - колкото повече, толкова по-голям заряд има в мача! Очаквам интересни сблъсъци с отрочето на азерските нефтени шейхове ;) А както изглежда се заформя сбъсък Левски - ексцска ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 юли 2009 17:32

Обаче сте жестоки де.
Човека каза, че изпитва респект към Левски, че сте фаворите, радва се, че ще играе срешу български отбор а Вие тук тръгнахте да го псувате понеже на въпрос на журналиста дали очаква зрители той отговори, че очаква около 35 000.

„В момента в Баку е голяма жега. Температурите са между 30-40 градуса. Не знам как ще бъде, ако се стигне до мач с Левски. Вярвам, че ще се класираме в следващия кръг. В международните мачове, ние имаме много публика. Очакваме срещу Екранас да дойдат около 20 хиляди зрители. Ако стигнем до Левски, ще дойдат около 30-35 хиляди зрители”, продължи треньорът на ФК Баку.
Изображение

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 17 юли 2009 17:38

ще поживеем, ще видим. ако кокала не се изложи, нека да го оставим да работи на спокойствие. ако ли не дай боже се издъни - нова страница на стария роман "ръководство за начинаещи треньори със занижени финансови претенции пфк левски софия"..

dunedanetz
Контакти:

Re: Гонзо,ще е новия Сираков?

Мнениеот dunedanetz » 17 юли 2009 17:45

Гонзо заслужава да е на работа в клуба като приключи футболната си кариера, а с тая контузия това време ще дойде сроко според мен. Аут е до зимата, а вероятността да е влязал във форма за пролетните мачове ще бъде минимална. Така че следващия сезон Гонзо е аут и максимум да играе още 1 сезон. Но за нищо на света да не го направят треньор. Не искам никой да се учи на занаят на гърба на Левски, само заради името му. Ако иска да е треньор, да натрупа опит някъде в Б група или стажове в чужбина и евентуално да, но не и веднага.

dunedanetz
Контакти:

Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо

Мнениеот dunedanetz » 17 юли 2009 17:56

Зе и Жо задължително. Йовов според мен ще е перфектната резерва, нещо като Солскяр в Манчестър. Сега ще си проличи дали Велев робува на имена или не. Ако продължи да налага Йовов само щото е Йовов, значи не става за треньор и играчите го въртят на малкия си пръст. Помня Гонзо преди мача с Цска като каза - Излизам 100%. Не каза - ако зависи от мен ще играя, треньора обаче ще прецени. Директно си каза - ще играя 100%. Така и стана и куцукайки изкара 20 минути.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 17 юли 2009 17:58

Ако Левски започнат да се страхуват и от такива отбори като Баку, по-добре да закриваме футбола в България !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Архив”