Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Бойко никак не е прост! Той е прочел цялата книга за Винету!
Omynigo написа:аман от малоумници имам чуството , че 90% от писалите по-горе нямат повече от 15-16 г. и нямат реална представа какво беше при комунистите и сдсарите положението в БГ . Разберете че няма как да лежите в къщи пред компа и някой да ви храни , в момента ( говоря за София ) работа има за всички (аман от псевдо вишисти без никакъв стаж ) и има условия за бизнес и дори и да ти е успешен не идват мутрите да те застраховат и да ти слагат охранителни лепенки срещу половината ти печалба ............
София да не ти е България, изключително "умно " мнение. И понеже по времето на комунзима сме били зле, сега защото сме цъфнали и вързал;и направо. Аман от борци за правда като теб... Виж и как хореата реагираха на твоето мнение. Идват ми доста силни и неприятни думи за такива като теб, ама ще се въздържа!
- Shumen1929
- Контакти:
Хора!Мислете малко!Ако бяхте на мястото на Дянков,какво щяхте да предприемете?
Мога да изпиша доста,но ми се иска да видя още няколко мнения.
- Синьо сърце
- Контакти:
На кой да се извиним, че не схванах? На хер Флик? Ааааааааа,бива. Абе я си .................................................................!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Shumen1929 написа:Хора!Мислете малко!Ако бяхте на мястото на Дянков,какво щяхте да предприемете?
Щях да се гръмна!
Shumen1929 написа:Хора!Мислете малко!Ако бяхте на мястото на Дянков,какво щяхте да предприемете?
Ами ако беше само Дянков виновен, една оставка би решила проблема. Обаче проблема че цялата плява наречена политическа класа е един и същ боклук. Управляващи, опозиция, все тая кой къде е. Резултатът е един и същ
За какво да му се извиним на хер Флик? Затова, че сме най-корумпираната и бедна държава ли? 

Не, бе. Ще му се извиниш, че си още тука 

Шматки.Кухи шматки.Ако не е Бойко,идва Гоце с мандата на Доган,а шматките пак ще плюят.Може пък и да забогатеят.Шматки.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
Синьо сърце написа:На кой да се извиним, че не схванах? На хер Флик? Ааааааааа,бива. Абе я си .................................................................!
Започни от мистър Велчев /като за начало може да му посетиш някой от хотелите на "Зл.пясъци"/. Мини през съсела Серго, пък тогава ползвай многоточието. Стомашно-чревните контракции никога не са добър съветник при писането във форумите.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.