Re: Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Мнениеот haha на 14 Дек 2011 17:44
Искам да кажа на олигофрена,който ни е премиер,да го духа. NAI TOCHNO KAZANO !!!
Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:Тук финансови експерти да искашНищо че повечето не могат и на две магарета сламата да разделят и са някакви пъпчасали пубери
ама това не пречи да дават мнения по въпроси от които си нямат никакво понятие
Въпросът е да се плюе,пък то винаги има за какво
![]()
П.П. Абе мишоци(за тези дето плюят),кой от вас има икономическо образование,че сте тръгнали да плюете и да изказвате "експертни"мнения![]()
![]()
Те всички тъкмо преминали във втори клас и ги взели в казармата ти искаш икономическо образование.
СПУКАНОГЪРНЕ
haha написа:Искам да кажа на олигофрена,който ни е премиер,да го духа.
Ти като духаш да не си умрял?
СПУКАНОГЪРНЕ
- arsenvengerin
- Контакти:
-
VETOB-ULTRAS
pomiqrat написа:Един голям ... в ... на министръру Милион Ташанков. Няма по-тъп министър на финансите, който да е бил в България. Той все знае и накрая нищо не става.
Разбирам да правиш пари и да крадеш като министър, но да не можеш да правиш пари е пълна олигофрения. Ай сега да видим дали няма пак да измени бюджета като миналата година. Тогава пак беше уверен, че няма да го пипа. Той горкият работи по учебник и очаква всичко да става при равни условия.
Не само тъп министър на финансите - по - тъпо правителство не е имало и се надявам да няма повече в историята на БЪЛГАРИЯ
bigbonusprize написа::oops: Срам ме е, че си пуснах гласа за тях на парламентарните избори....
Направо са епични...
Ами къде ви беше акъла, а? Сега ще му сърбате попарата, лошото е, че заради такив акато вас "уж антикомунисти", иначе не виждащи, че тоя е същия, че даже по-зле, та заради такива като вас и ние които не можем да го траем ще трябва да го правим...
аман от малоумници имам чуството , че 90% от писалите по-горе нямат повече от 15-16 г. и нямат реална представа какво беше при комунистите и сдсарите положението в БГ . Разберете че няма как да лежите в къщи пред компа и някой да ви храни , в момента ( говоря за София ) работа има за всички (аман от псевдо вишисти без никакъв стаж ) и има условия за бизнес и дори и да ти е успешен не идват мутрите да те застраховат и да ти слагат охранителни лепенки срещу половината ти печалба ............
magga написа:Всичко това ще се оправи много скоро,когато вече няма много обременени от времето на комунизма,а има хора,който знаят,че трябва да се работи,защото само със стачки не става
Трябва да изтече малко вода още.
И само да споемна, че когато изкарваш пари и не ги харчиш, а ги натискаш под дюшеците, не помагаш на икономиката по никакъв начин. Така всичко произведено стой и няма кой да го купи. Кой луд тогава ще се хваща да произвежда нещо?
Наскоро четох, че търсенето на всичко (ИТ техника, бяла, черна, храни, конфекция (обувки, дрехи)) пада, с изключение на лекарствата - там има ръст.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Omynigo написа:аман от малоумници имам чуството , че 90% от писалите по-горе нямат повече от 15-16 г. и нямат реална представа какво беше при комунистите и сдсарите положението в БГ . Разберете че няма как да лежите в къщи пред компа и някой да ви храни , в момента ( говоря за София ) работа има за всички (аман от псевдо вишисти без никакъв стаж ) и има условия за бизнес и дори и да ти е успешен не идват мутрите да те застраховат и да ти слагат охранителни лепенки срещу половината ти печалба ............
В момента в който проумееш, че България не е София, ще погледнеш по друг начин на нещата. Да, в София има работа, и да много си прав, че има доста хора, дето си мислят че в това време, трябва те да си избират работата, а не да се работи каквото и да е, само и само да имаш доходи.
А на тези дето им се работи по малките градове и селата, а работа просто няма, и те ли в София да отидат. Или айде сложи и Пловдив, Варна, Бургас. Останалите какво да правят?
Omynigo написа:аман от малоумници имам чуството , че 90% от писалите по-горе нямат повече от 15-16 г. и нямат реална представа какво беше при комунистите и сдсарите положението в БГ . Разберете че няма как да лежите в къщи пред компа и някой да ви храни , в момента ( говоря за София ) работа има за всички (аман от псевдо вишисти без никакъв стаж ) и има условия за бизнес и дори и да ти е успешен не идват мутрите да те застраховат и да ти слагат охранителни лепенки срещу половината ти печалба ............
Aйде, бе! Аз имам и образование, и опит. Докато учех не съм спирал да работя, и то не като общак примерно, а уж работа, която с известни условности може да се приеме за висококвалифицирана. И въпреки това за трети път в рамките на 2 години оставам без работа. Защото на някой му скимнало, че може да наеме някой позакъсал човечец за по 6 месеца с мизерна заплата да му свърши работата. А когато тая работа намалее- да го изрита като мръсно куче. На мен това ми се случи. А уж ми правеха атестиране и ми казваха, че съм се справял много добре с работата. То лесно така да говориш, като сигурно мама или тате имат някъде някой познат, който да назначи на мама/ на тати синчето. Друго си е да свършиш на някого "черната" работа и за благодарност да те изритат на улицата...
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], ReBorn1982 и 11 госта