yasen написа:Sardukar написа:Бтв моя коментар беше преди мачаМного избирателно цитираш! Казах, че ако крилата ни работят и са креативни ще бием и мисля, че това се получи! Много ще се радвам, ако ми покажеш, къде съм коментирал мача в реално време, когато аз гледах ЮВЕ и ЧЕЛСИ и нямах никакво време да пиша по разни форуми.....
Sardukar, сега чак виждам, че с теб имаме еднакви любими отбори, както в България, така и в чужбина. Интересното при мен е, че когато се запалих по Челси, те бяха един романтичен отбор, борещ се за 5-6 място в Англия с невероятни футболисти, но не бяха от световна класа, докато Ювентус си бяха един от най-силните отбори в света по това време. Говоря за средата на 90-те години, когато си изграждах футболните пристрастия. Сега обаче се получи обратното - ролите се размениха.
Та и на мен ми беше трудно да следя и двата мача, но успявах някакси. И Рома-Юве си беше много интригуващ мач.
мда от 2003 ЮВЕ взе да се задъхва, а ЧЕЛСИ набираше скорост. За моя жалост и двата финала(не броя финала м/у Юве и Реал М, защото спомените са ми от... интернет), които гледах в ШЛ бяха загубени....след дузпи. Но никой не може да ми вземи кефа от мачове като ЮВЕ 3:1 РеалМ или ЧЕЛСИ 2:1 Ливърпул в последния мач преди ерата Абрамович!
ПП Иначе и 2000г. няма да се забрави с гола на ГОНЗО