България-Русия линкове!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: България-Русия линкове!

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 10:28

Такава зверска въртележка трябва да стане, просто е много трудно, макар, че първото добро стана - полша се измъчи с 3:2 и има 21т., които са постижими, но при 2 чисти победи с по 3:0 и точкова разлика, защото иначе ставаме с равни точки, а поляците са с по-добри от наще

Обърка се нещо, Финландия имат 21 точки, а Полша са аут от турнира, като първите имат недобри показатели и ако си вземем мачовете чисто ги минаваме. Другото което трябва да стане е Франция да бие Аржентина след като паднаха 3-1 първия мач (напълно постижимо, даже е по-вероятното) и Китай да ожули веднъж чисто жабарите, което също има нелош шанс да стане, защото са били в Италия с 3:0, а и часовата разлика си има влияние.
Естествено това всичко и да стане, тепърва трудното предстой, да вземем две чисти победи.
GGMU

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 17 юли 2009 10:31

А да де, Финландия имах напредвид. Абе преди всичко трябва да се бием руснаците, а пък другото вече каквото стане
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 17 юли 2009 10:32

Току що видях че Финладия са изиграли своите мачове срешу Полша и са взели 4 т. Но пък са -11 от точковата разлика. Ние сме -17, така че ако успеем да победим Русия с поне +7 т., от двата мача Финладия пак отпадат от сметката.

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 17 юли 2009 10:37

Lord of memories написа:
Такава зверска въртележка трябва да стане, просто е много трудно, макар, че първото добро стана - полша се измъчи с 3:2 и има 21т., които са постижими, но при 2 чисти победи с по 3:0 и точкова разлика, защото иначе ставаме с равни точки, а поляците са с по-добри от наще

Обърка се нещо, Финландия имат 21 точки, а Полша са аут от турнира, като първите имат недобри показатели и ако си вземем мачовете чисто ги минаваме. Другото което трябва да стане е Франция да бие Аржентина след като паднаха 3-1 първия мач (напълно постижимо, даже е по-вероятното) и Китай да ожули веднъж чисто жабарите, което също има нелош шанс да стане, защото са били в Италия с 3:0, а и часовата разлика си има влияние.
Естествено това всичко и да стане, тепърва трудното предстой, да вземем две чисти победи.

А дори няма да има нужда да чакаме Франция да бие Аржентина, тъй като в тяхната група Сърбите ще са първи или втори, а те се класират по право, така че от тази група така или иначе ще се класират 2 отбора и втория в класирането няма да се включи в състезанието "Най-добър втори отбор" ;)

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 10:39

Е тва е хубаво, ако е вярно.
GGMU

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 17 юли 2009 10:55

Стига сметки, ще урочасате играта! Каквото е писано, това ще стане. Шансовете ни са минимални, но трябва да се борим! Аз наистина нямам идея какво ще стане, мога само да се надявам силно, защото цяла България го заслужава!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 юли 2009 11:03

az mislq 4e 6e go dawat po bnt v 17:30 :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 17 юли 2009 13:27

Аз чакам мача с огромно нетърпение! Не очаквам леки мачове, но дано покажат желание за игра хъс, пък каквото стане! И аз се надявам на две победи с по 3-1/3-0,но най-вероятно,ако ще взимаме 6 точи,то ще са след мачове с по 3-1!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юли 2009 15:38

3 на 0 за Италия в първият им мач в Китай... Лошо се получи. Дано в другата среща паднат... Иначе БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 юли 2009 15:46

Mного напечено става от тука нататък вече, тъпите Китайци бяха безумно слаби в тоя мач....нарочно го пуснаха.
GGMU

Върни се в “Волейбол”