калпазанчо написа:Ицо, мерси за пожеланията. Все пак ние нямаме намерение да се отказване от инициативата си. Събрахме сме и ни е готино, тепърва ще се събираме повече и ще ни е още по-приятно. Ясно ни е че има хора, които подкрепят Херо, но не искат да дойдат заради Събев, заради стадиона,но....Ако тия хора само плюят по Събев, по Киряков, по нас като фенове (сещаш ли се накъде бия) няма как да има ефект. Ефект може да има само и единствено когато феновете в Бургас са единни и задружни и действат заедно, а не поотделно. Защото засега го правят именно по този начин и не виждам да има особен ефект. Па друго си е иде една кохорта от фенове на 2та отбора. Но засега е невъзможно - обясних ти защо. Ще мине доста време докато (ако) стане. Засега феновете на 2та отбора се държат като обидени племенни вождове на индиански племена, които воюват помежду си за едно канче питейна вода
Ааааа , прекаляваш - кога съм те плюл тебе ... че аз още не съм ти видял очите
Сега сериозно - както казах , за идеи , дискусии и т.н , смятам че съм показал , че съм с вас ( макар все още да си чакам Джак Даниелс-а
Аз мога да докарам поне 50 човека на стадиона в Лазур . Да кажем , че успея да ги убедя през едното полувреме да скандират за "отбора на Херо" . Та въпроса ми е - през другото полувреме , вие дали сте готови да скандирате с тях "Събев вън от Бургас"
[/center]