Извинявай Монка, че още ядем малката постна пица, сервирана ни от теб през 2009 г..
Извинявай Монка, че за теб сме едни цифри, проценти и цветни линийки на диаграмите.
O sancta simplicitas!- е изрекъл Ян Хус, когато видял една бабичка да хвърля шепа клонки на кладата му, за да й се опростели греховете! Картинката у нас е нещо подобно- народът на кладата и два шапшала се въртят наоколо и се чудят кога да им драснат клечката кибрит...
Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Борисов: Извинете се на Дянков! Веднага!
Последна промяна от Labros на 14 дек 2011 13:00, променено общо 1 път.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Да, всичко това щеше да е много хубаво, ако имаше положителна промяна за нас. От Европа ни се радват, защото им намаляваме разходите. Тези разходи включват социални аспекти, които остават забравени. Т.е. на редовия българин не му пука изобщо...
- Пловдивчанин
- Контакти:
Ако това управление е лошо на фона на предните ви препоръчвам да се прегледате моментално!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Пловдивчанин написа:Ако това управление е лошо на фона на предните ви препоръчвам да се прегледате моментално!
Така е,ама предните правителства оставяха всичко да си тече,както до сега и БДЖ затъваше,но всички си взимаха парите,а не вършеха нищо,но бяха доволни

Извинявай хер Флик!
- bigbonusprize
- Контакти:
magga написа:да има безработни,ама има и много свободни работни места,защото всеки иска по 1000-2000 лв и за по-малко не е и склонен да работи

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
magga написа:Пловдивчанин написа:Ако това управление е лошо на фона на предните ви препоръчвам да се прегледате моментално!
Така е,ама предните правителства оставяха всичко да си тече,както до сега и БДЖ затъваше,но всички си взимаха парите,а не вършеха нищо,но бяха доволниА сега съкращения на супер излишния персонал и айде стачки,да има безработни,ама има и много свободни работни места,защото всеки иска по 1000-2000 лв и за по-малко не е и склонен да работи
Обясни ми как се живее с 400 лева ,моля те. За какво да се извинявам на тая мърша , или на който и да било политик... ? За тва , че сме най-бедната държава и както каза някой преди мен , сме стабилни в МИЗЕРИЯТА си ли ??
Хора вие нормални ли сте ? Не виждате ли какво става ? Хората в България са вече паднали от ръба .. не сме сме на ръба на оцеляването ..... паднахме и от тоя ръб..
- Thomas Müller
- Контакти:
Аз само едно се чудя-и при предните управляващи и при сегашните все се оплакват хората, че пари нямат( кой повече кой по-малко, но се оплакват), а като дойдат празници или повече почивни дни и границата с Гърция се задръства с коли, курортите и ваканционните селища също, лятото по морето същата работа. Живея в град, който е така да се каже туристическа атракция и всяка събота и неделя е пълно с хора от други градове, дошли на почивка или просто да си разнообразят уикенда. Гледам новини как хората се оплакват, че закъснели с коледните покупки и подаръци и не им било удобно, защото ски-курортите не били още пуснати и им се проваляли плановете за ски. Това ли е безпаричие питам аз, че вие безпаричие виждали ли сте. Не казвам, че не можем да живеем добре, даже по-добре от европейците, нито пък защитавам сегашните маймуняци, ама всеки се оплаква как не му стигат парите, ама в деня когато не ходи на кръчма или някъде на почивка!
biofreeze написа:Всички плюят,а хал-хабер си нямат,сега сигурно ще изкарат,че и похвалите от европа са заблуда.Но на българина,докато не дойде някой да му бута по 2-3000 на месец,пък той да лежи..няма да е доволен
+1

Мрънкането е едно от най-добре развитите качества на нашего брата!Пък като гледам постовете имам чувството ,че тук е икономически форум