Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот christian825 » 14 дек 2011 11:01

[center]Лампард не е обсъждал статута си на резерва с Вияш-Боаш[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Полузащитникът на Челси Франк Лампард обяви, че не е обсъждал все още въпроса защо е резерва в последните срещи на отбора, с мениджъра Андре Вияш-Боаш. Преди твърд титуляр, сега Лампард стартира в два от последните пет мача, и остана на пейката в последните две срещи на “сините“. Все пак халфът се надява да успее да убеди португалския треньор, че дори и на 33 години, все още си е стария Лампард. „Не съм говорил с мениджъра, така че не знам защо не играя. Това е,“ коментира футболистът пред Sky Sports. “Искам да играя, няма друг. Независимо, че съм на 33, съм също толкова във форма, колкото винаги съм бил. Бях в отлична кондиция, а изведнъж спрях да играя. Но не знам какви са причините,” добави той. Лампард освен всичко друго, е и един от водещите реализатори на Челси този сезон. „Искам да съм на терена във всеки мач. Ако не съм, няма смисъл изобщо да съм тук. Може би наистина съм малко притеснен от случващото се. Винаги, когато играя редовно, имам какво да дам. Просто искам да съм на терена, за да може футболните ми умения сами да говорят,“ завърши английският национал.[/center]

[center]Раул Мейрелеш: Дрогба е много важен за Челси[/center]
[center]Халфът на лондонския Челси Раул Мейрелеш похвали Дидие Дрогба и отсече, че националът на Кот Д'Ивоар има голяма заслуга за възраждането на столичния английски клуб. "Сините" от Лондон бяха изпаднали в много сериозна дупка, но постепенно отборът успя да се вдигне на крака, след като спечели няколко поредни мача.
Около бъдещето на Дрогба от своя страна има много спекулации и се смята, че той ще напусне клуба през януари, но Мейрелеш силно се надява, че нападателят ще остане на "Стамфорд Бридж". Усилено се говори, че африканецът може да се събере с Никола Анелка в китайския Шенхуа Шанхай, но очевидно ситуацията може и да се промени.
Въпреки своите 33 години нападателят успя да се справи с конкуренцията на Фернандо Торес и да го закотви на резервната скамейка. "Дрогба е ключов футболист за нашия отбор и неговите голове помагат наистина много на Челси", коментира Мейрелеш, цитиран от "Сън". "Той демонстрира качествата си в решителни моменти. Вкара много важни голове на Валенсия и Нюкасъл", добави португалският национал. "Мисля, че Дидие е много полезен за отбора и може да ни помогне много при борбата за титлата", каза още бившият футболист на Ливърпул. "Като цяло отборът имаше прекрасни няколко дни и успяхме да спечелим големите мачове с Валенсия, Нюкасъл и Манчестър Сити, от това нещо всички сме много щастливи", продължи Мейрелеш. "Победата над Сити бе от съществено значение за нас и по този начин намалихме точковата разлика от първото място. По този начин показахме на отбора на Манчини, че не е непобедим". "Това бе една отлична победа за Челси, която определено ще ни подейства много добре на самочувствието", не пропусна да отбележи той. "Осъзнаваме, че трябва да извървим дълъг път до края, но този успех определено бе от изключително важно значение за отбора", отсече Мейрелеш. Благодарение на победата, Челси е 3-и в класирането, като тимът изостава само на 7 точки от лидера в таблицата Манчестър Сити.
[/center]

[center]Челси разкарва Торес за "жълти стотинки"[/center]
[center]Изображение[/center][center]Лондонският Челси е готов да се раздели със своята рекордна покупка Фернандо Торес през януари, ако някой предложи 20 милиона паунда, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър". Испанецът акостира в клуба преди по-малко от година срещу колосалните 50 милиона паунда, но така и не успя да се наложи като титуляр в отбора. Към днешна дата испанският национал е твърда резерва в състава на "Сините", като Андре Вилаш-Боаш предпочита да пуска ветерана Дидие Дрогба, вместо него. Нандо бе привлечен на "Стамфорд Бридж" от бившия наставник на отбора Карло Анчелоти, който изключително много харесваше качествата му. При Вилаш-Боаш обаче испанецът така и не успя да се наложи и в крайна сметка може да се стигне до напускането му на клуба през следващия месец. Все още не е ясно кой клуб ще прояви интерес да закупи нападателя. В началото на кампанията имаше индикации, че Торес ще започне да бележи редовно, но той отново навлезе в така познатата дупка и бе закотвен на резервната скамейка.[/center]

[center]Барса търси купувач за Вийя[/center]
[center]Отборът на Барселона вече не се нуждае от Давид Вийя и ръководството на каталунския клуб е готово да го продаде, твърди вестник "Марка". Ел Гуахе все по-рядко попада в стартовия състав на "блаугранас" и е жертвата в новата система на Джосеп Гуардиола. Вийя пристигна на "Камп Ноу" през лятото на 2010 година срещу трансферна сума между 40 и 42 милиона евро и годишна брутна заплата от седем милиона евро. От Барса могат да продадат 30-годишния стрелец още зимата, ако пристигне примамливо предложение. Най-заинтересовани от астурианеца са от Премиър лийг - Челси :oops: , Ливърпул и Астън Вила.
[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 14 дек 2011 11:15

Никакъв шанс Вия да се забие в Ливърпул или Астън Вила :lol: А ако отиде в Челси най-вероятно ще продължи традицията на Торес. А Фернандо трябваше да си стои в Ливърпул, там имаше всичко ! Сега не виждам кой ще даде толкова пари за него.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 дек 2011 11:29

Абсурд е Челси да се раздели с Торес следващата година !
През 2013-а може, ако все още не е намерил себе си ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 14 дек 2011 11:35

Твърди се, че имаме интерес към чилийското крило на Универсидад де Чили Едуардо Варгас. Цената е 10-12 млн.
паунда.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 14 дек 2011 11:40

Обикновено статиите на Мирър, са предимно за коша. Вярно е също , че няма кой да чака Хлапето с години, но пък и в последно време няма как да вкара от скамейката. Помня едно изказване на Боаш - Торес има невероятна бързина и инстинкт за гола, а нашата цел като екип е да върнем неговата увереност и да направим всичко възможно той да бъде както преди (цитирам по памет приблизително) ако не го направим, значи сме се провалили. Те, а не той. Най - нормално е с течение на времето да се търси заместник на Дрогба, ако разкарат Торес за 20 мил. , кой биха привлекли Челси за тези 20 мил. Т.е. те 50 мил. така или иначе са заминали. Кое е по лесно, екипа да го подготвя или да се дават нови пари. А и неговите пари в немалката си част би трябвало да са избити от продажбата на тениски и всевъзможни артикули. Логично е Торес да остане, но и ако си тръгне изобщо няма да съм учуден.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 14 дек 2011 12:14

Това за Астън Вила трябва да си много болен мозък дори да си го помислиш. Искрено се посмях :lol:

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 14 дек 2011 16:24

Изображение

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 14 дек 2011 17:03

Историята е пълна лупост, Фернандо е в дългосрочните планове на Челси - заяви говорителят на клуба.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 дек 2011 12:05

Днес някакви спекулации около Игуаин и Пато :?
Ако Милан вземат Тевез, нападателите им стават много и трансфер на Пато е възможен (идиоти ще са да го продадат, ама карай... :lol: )
Патока ме кефи много мен и бих се радвал да го вземем, към Игуаин съм малко резервиран, ама дали има нещо вярно в тия новини е друг въпрос....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”