и кого толкова сме смачкали с Тодоров? Помня, че тук направи нулево равенство с Черно Море на Вуцов след безобразна игра и веднага изхвърча. Що се отнася до Костов, и да не е добър, годината така и така е загубена.TB1957 написа:Яд ме е, че взехме ментака Костов! Вчера Георги Тодоров е напуснал Етър. Под негово ръководство газихме наред, човека всяка спокойствие и увереност в съблекалнята и е синя легенда. Тоз недоказания е много конфликтен и лошо ни се пише, ако нямаме добутвания и машинации
Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бивши играчи и треньори
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Мисля, че е крайно време за бан на 1957. То ясно, че генерира мнения, ама...
- milen.hristov
- Контакти:
Даниел Боримиров този път се въздържа от това да отговори на Георги Иванов, който заяви, че има по-голямо образование от героя от САЩ'94. Борето не иска повече и да чува за Гонзо, като не желае нито да чува, нито да изрича името на спортния директор на синия клуб.
"За мен този човек е табу, Край, нямам какво повече да кажа за него. Вече съм си казал мнението. Повече не искам да го коментирам. Не съм чел какво е казал и не искам да знам. Живеем в свободна държава, всеки говори каквото си поиска.", заяви Боримиров пред Тема Спорт.
"Времето ще покаже дали в момента се работи правилно по селекцията. Не искам да давам съвети. Обичам Левски и ще се въздържам от коментари.", допълни бившият футболист на Левски.
Боримиров заяви още, че очаква скоро да бъде смъкната забраната за посещение на футболни срещи.
"За мен този човек е табу, Край, нямам какво повече да кажа за него. Вече съм си казал мнението. Повече не искам да го коментирам. Не съм чел какво е казал и не искам да знам. Живеем в свободна държава, всеки говори каквото си поиска.", заяви Боримиров пред Тема Спорт.
"Времето ще покаже дали в момента се работи правилно по селекцията. Не искам да давам съвети. Обичам Левски и ще се въздържам от коментари.", допълни бившият футболист на Левски.
Боримиров заяви още, че очаква скоро да бъде смъкната забраната за посещение на футболни срещи.
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Даниел Боримиров този път се въздържа от това да отговори на Георги Иванов, който заяви, че има по-голямо образование от героя от САЩ'94. Борето не иска повече и да чува за Гонзо, като не желае нито да чува, нито да изрича името на спортния директор на синия клуб.
Ти някакъв глашатай на Боримиров ли си?Поправи ме,ако греша,но не беше ли Боримиров,в качеството си на директор в Левски,който се изцепи,че искал автомат,за да избива прасета?

И не беше ли същият този Боримиров,в качеството си на родител,който слезе озверял на терена и се направи на боец от ММА пред децата?В резултат на което получи въпросната забрана?
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:milen.hristov написа:Даниел Боримиров този път се въздържа от това да отговори на Георги Иванов, който заяви, че има по-голямо образование от героя от САЩ'94. Борето не иска повече и да чува за Гонзо, като не желае нито да чува, нито да изрича името на спортния директор на синия клуб.
Ти някакъв глашатай на Боримиров ли си?Поправи ме,ако греша,но не беше ли Боримиров,в качеството си на директор в Левски,който се изцепи,че искал автомат,за да избива прасета?![]()
И не беше ли същият този Боримиров,в качеството си на родител,който слезе озверял на терена и се направи на боец от ММА пред децата?В резултат на което получи въпросната забрана?
Всеки прави грешки, само че някои си ги признават и поправят в последствие(учат се от тях)
- metodito
- Контакти:
Милене, сам знаеш, че Боримирката си е абсолютен простакел и си е замълчал понеже е щял да бъде затапен. За простотиите му в ефир не само към вечният противник, да не говорим.
А той и вече няма зад гърба си Наско след като в едно интервю като спортен директор беше се заял нещо май.
Тея някои, които визираш, че си ги поправят не си ги поправят. Ако не беше така, един треньор нямаше да е без работа, а един любител на сафарита щеше да е още на Герена, но като прекалиш с преяжденето и са те ударили през устата, а ти продължиш...
А той и вече няма зад гърба си Наско след като в едно интервю като спортен директор беше се заял нещо май.
Тея някои, които визираш, че си ги поправят не си ги поправят. Ако не беше така, един треньор нямаше да е без работа, а един любител на сафарита щеше да е още на Герена, но като прекалиш с преяжденето и са те ударили през устата, а ти продължиш...
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:blue avalanche написа:milen.hristov написа:Даниел Боримиров този път се въздържа от това да отговори на Георги Иванов, който заяви, че има по-голямо образование от героя от САЩ'94. Борето не иска повече и да чува за Гонзо, като не желае нито да чува, нито да изрича името на спортния директор на синия клуб.
Ти някакъв глашатай на Боримиров ли си?Поправи ме,ако греша,но не беше ли Боримиров,в качеството си на директор в Левски,който се изцепи,че искал автомат,за да избива прасета?![]()
Всеки прави грешки, само че някои си ги признават и поправят в последствие(учат се от тях)
Как,ТОЧНО,се "поправя" "грешката" да разкървавиш,пред 20-тина деца,лицето на някого,след като си озверял като животно?И кога,ТОЧНО,се извини за репликата с автомата и прасетата,че съм пропуснал?
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:milen.hristov написа:blue avalanche написа:Ти някакъв глашатай на Боримиров ли си?Поправи ме,ако греша,но не беше ли Боримиров,в качеството си на директор в Левски,който се изцепи,че искал автомат,за да избива прасета?![]()
Как,ТОЧНО,се "поправя" "грешката" да разкървавиш,пред 20-тина деца,лицето на някого,след като си озверял като животно?И кога,ТОЧНО,се извини за репликата с автомата и прасетата,че съм пропуснал?
Мисля,че седмица по късно,се извини друг въпрос колко е било искрено),но да припомня,че тогава беше още играч.
Последен аз ще го защитавам за тези му постъпки,то и за това имам закачка с гугу и сз
- metodito
- Контакти:
Знае ли между другото някой, това, което имаше Мустакатото предвид, когато говореше за Мъри като за "оня с късите пръсти"?
Какво означава?
Какво означава?
- milen.hristov
- Контакти:
metodito написа:Милене, сам знаеш, че Боримирката си е абсолютен простакел и си е замълчал понеже е щял да бъде затапен. За простотиите му в ефир не само към вечният противник, да не говорим.
Добре си спомянш,че имаше една закачка след като се заговори,че Сираков и Стоилов вербували мисля Хичо да ги саботира с Кокала,все пак бързо осъзна,че Наско е по-полезен като съюзник отколкото като враг.