Благодарим за интереса и за добрите думи! А да бъдем поставени между книгите на Румен Пайташев и Георги Манов, както на горната снимка, е истинска чест за нас!
Благодарим ви!
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ultrasbooks.com
- Контакти:
Re: Владимир Владимиров (гугутката ) и ролята му на "герена"
Тоя гугутка ли е, врабче ли е, какъв е не знам, с всяко следващо интервю се убеждавам какъв РЪБ е !!!
Най-голямо впечатление от интервюто за сръбска медия беше следния изказ:
Ако има предвид спортно-техническото ръководско - ОК ! Обаче ако в това число влиза и баткоff ... просто нещата не може да са по-зле.
Най-голямо впечатление от интервюто за сръбска медия беше следния изказ:
- Какви са отношенията в с ръководството на отбора?
- Отношенията ни са добри. Разбира се, имаше моменти, в които не се разбирахме много добре, но сега нещата са нормални.
Ако има предвид спортно-техническото ръководско - ОК ! Обаче ако в това число влиза и баткоff ... просто нещата не може да са по-зле.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
- blue avalanche
- Контакти:
hrclspr12 написа:turbogena написа:goalkeeper написа:Интересно ми е, ако някой опъне транспарант против Гонзо, дали ще го изкарат на носилка въпросния фен?
Бъди сигурен
Недосегаемият, Всевишният като Наско Сираков не трябва да бъде пипан.
Колко сме жалки наистина!
Я иди на Копа и вдигни лозунги срещу Джерард!Може да пробваш и на Стадио Олимпико да се "изкашляш" срещу Тоти!
- фифи перото
Я иди на Копа и вдигни лозунги срещу Джерард!Може да пробваш и на Стадио Олимпико да се "изкашляш" срещу Тоти!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
фифи перото написа:Я иди на Копа и вдигни лозунги срещу Джерард!Може да пробваш и на Стадио Олимпико да се "изкашляш" срещу Тоти!
![]()
![]()
С тази разлика,че щше ти позволят да внесеш плакатите на стадиона и да ги опънеш,на Герена това е ''мисията невъзможна''
- storm
- Контакти:
Re: „НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”
Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил...
.

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
storm написа:Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил....
Взел си я ,браво!

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- ultrasbooks.com
- Контакти:
storm написа:Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил....
Радвам се, че даваш именно подобен пример, защото една от целите ни бе да предадем не само атмосферата по стадионите и другите спортни мероприятия едно време, но и картината на живота в соц-времената като цяло. Явно сме успели, щом подобни примери ви правят впечатление. Защото животът никога не е бил само футбол или само музика, да речем, а доста по-богата палитра от преживявания. В този ред на мисли тази книга може спокойно да се чете според нас не само от ултрас, хардкор и пр. запалянковци, но и от доста по-широк кръг читатели.
Аз живея до църквата в кв. Редута и съм чувал какви ли не подобни истории, особено за Коледа и Великден...да се чуди човек как не са ги съборили комунягите ! А направи ли ти впечатление, как по времето на СоциализЪмЪ

- storm
- Контакти:
Книгата за 1 ден прочетох 200 страници, в страхотен и увлекателен начин е написана... По принцип в днешно време не се четат, кой знае колко книги, лично и аз съм от тези, но само като прочетох 5 страници и не можех да спра...И много голямо впечатление ми направиха историите за комунизма... Аз съм на 20 год и не съм живял в него, но от историите които чета в книгата, моя дядо ( голям антикомунист) ми ги е разправял и мога да кажа, че припокриват учудващо добре...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]