Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Re: „НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”

Мнениеот ultrasbooks.com » 07 дек 2011 13:08

Благодарим за интереса и за добрите думи! А да бъдем поставени между книгите на Румен Пайташев и Георги Манов, както на горната снимка, е истинска чест за нас!
Благодарим ви!

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Re: Владимир Владимиров (гугутката ) и ролята му на "герена"

Мнениеот b0b000 » 13 дек 2011 19:21

Тоя гугутка ли е, врабче ли е, какъв е не знам, с всяко следващо интервю се убеждавам какъв РЪБ е !!!
Най-голямо впечатление от интервюто за сръбска медия беше следния изказ:
- Какви са отношенията в с ръководството на отбора?
- Отношенията ни са добри. Разбира се, имаше моменти, в които не се разбирахме много добре, но сега нещата са нормални.

Ако има предвид спортно-техническото ръководско - ОК ! Обаче ако в това число влиза и баткоff ... просто нещата не може да са по-зле.
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 дек 2011 21:06

hrclspr12 написа:
turbogena написа:
goalkeeper написа:Интересно ми е, ако някой опъне транспарант против Гонзо, дали ще го изкарат на носилка въпросния фен?

Бъди сигурен ;)

Недосегаемият, Всевишният като Наско Сираков не трябва да бъде пипан.
Колко сме жалки наистина!

Я иди на Копа и вдигни лозунги срещу Джерард!Може да пробваш и на Стадио Олимпико да се "изкашляш" срещу Тоти!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 14 дек 2011 15:15

Я иди на Копа и вдигни лозунги срещу Джерард!Може да пробваш и на Стадио Олимпико да се "изкашляш" срещу Тоти!

:lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 дек 2011 21:39

фифи перото написа:

:lol: :lol: :lol:

С тази разлика,че щше ти позволят да внесеш плакатите на стадиона и да ги опънеш,на Герена това е ''мисията невъзможна''

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 дек 2011 00:02

Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил... :o .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 дек 2011 01:41

storm написа:Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил... :o .

Взел си я ,браво! :) Тази книга трябва да е неразделна част от колекцията на всеки уважаващ себе си Левскар :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 27 дек 2011 09:46

storm написа:Книгата е нещо уникално.... Искам тука да потвърдя за една от историите в книгата... Абсолютно вярно е , че комунягите не са давали да се ходи на църква и са карали даскалите да седят и после да пеят кой е ходил и кой не .. Баба ми е била точно един от тия които са били принудени да седят на пост... И се е случило така, че някакво момиче от нейното училище е отишло на църква.. Естествено партийните ръководители разбрали за това и забележете какво направили... Разбрали кой е бащата на момичето и го уволнили от фабриката в която е работил... :o .

Радвам се, че даваш именно подобен пример, защото една от целите ни бе да предадем не само атмосферата по стадионите и другите спортни мероприятия едно време, но и картината на живота в соц-времената като цяло. Явно сме успели, щом подобни примери ви правят впечатление. Защото животът никога не е бил само футбол или само музика, да речем, а доста по-богата палитра от преживявания. В този ред на мисли тази книга може спокойно да се чете според нас не само от ултрас, хардкор и пр. запалянковци, но и от доста по-широк кръг читатели.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 дек 2011 13:38

Аз живея до църквата в кв. Редута и съм чувал какви ли не подобни истории, особено за Коледа и Великден...да се чуди човек как не са ги съборили комунягите ! А направи ли ти впечатление, как по времето на СоциализЪмЪ :mrgreen: е имало по няколко мелета на мач, но обикновения фен е останал с усещането, че на трибуните нещата са спокойни, докато в днешно време явно всички които ходят на стадиона са въоръжени с калашници и гранати и чакат да видят някой който не им е приятен и го убиват на място...естествено, под въздействието на алкохол И наркотици (винаги смесени) :!: Поне според родните "безпристрастни" медии които отразяват новините, такива каквито са :idea:
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 27 дек 2011 18:38

Книгата за 1 ден прочетох 200 страници, в страхотен и увлекателен начин е написана... По принцип в днешно време не се четат, кой знае колко книги, лично и аз съм от тези, но само като прочетох 5 страници и не можех да спра...И много голямо впечатление ми направиха историите за комунизма... Аз съм на 20 год и не съм живял в него, но от историите които чета в книгата, моя дядо ( голям антикомунист) ми ги е разправял и мога да кажа, че припокриват учудващо добре...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”