[quote="Alexx"}
Наистина доста жалко мнение. Да не си Господ, че да пишеш тези епитети, за хората овце и жалката ВЛ ? Смешни са ми хора които се изявяват като последна инстанция и да казват кой вкус е лош и кой добър ? Та ако използваме до момента твоята логика според която интереса към Ел Класико да дължи на това, че ставал хубав мач и играели силни отбори то тогава това може да важи и за мачовете от ВЛ които не са с участието на грандовете. Т.е. те са гледани от много хора не заради тъпата ти логика, че сме прости,чалгари и овце и какви ли още не, а защото са качествени и стават яки мачлета. Ако следваме и другата ти логика, че най-гледаното и към това което има най-голям интерес е чалга и тези които го следят са хора без вкус то по твоята логика понеже Ел Класико е много следено то тези които го гледат и следят са чалгари и хора с лош вкус.
Колкото до гледан мач, Арсенал и Юнайтед още държат рекорда. Първия мач гледат от 1 млрд души.[/quote]
Дали съм Господ или не, не е твоя работа, но май забравяш, че всеки има право на мнение!

Никой не те кара да приемаш моето, както и аз не приемам твоето, но все пак имам право на мнение и на свобода на словото, нали така? И в крайна сметка - ФАКТ! Винаги масовката е съставена от глупави хора, които са като стадо с овце - ФАКТ!
А сега ново 20. Само и само да се докараш до Ел Класико вече зрителите от 700 милиона станаха на милиард!

Ок, вярвай си в твоите химери - твоя воля! Искаш да бъдеш Дон Кихот и да се бориш с вятърните мелници..., моля заповядай! Аз се отказвам да споря по тази тема! Има си
ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА щом искаш да спориш с нея... твоя воля, аз отивам да пия бира. Ще ми бъде далеч по-занимателно, отколкото да споря с човек, който си менка мнението само и само да стане на неговото! 700 милиона изведнъж станаха милиард... ОК, така да е.
П.П. По-умните отстъпват!

Лека вечер.