Ивайло Петев: Лудогорец може да е като Еспаньол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

fen4ica
Контакти:

Re: Ивайло Петев: Лудогорец може да е като Еспаньол

Мнениеот fen4ica » 13 дек 2011 08:45

russia написа:
1Neutralen написа:
russia написа:Лудогорец...В техният случай се сещам само за една поговорка: "Много хубаво, не е на хубаво".

Или по скоро това теб не те устройва! :roll: Айде стига с комплекси...

Не виждам какво има да ме устройва. А и дали имам комплекси в тази посока не е много сигурно. Просто казах една истина.

Просто много завиждаш и си от оная част хорица, които са вечно мрънкащите и недоволните. Всеки отбор може да бъде на върха или на дъното стига някой да го пожелае. Ти защо си мислиш, че вашите столични отбори са застраховани?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 дек 2011 09:31

fen4ica написа:
dodo7271 написа:"Колко голяма е разликата между Еспаньол и Барса? Защото единия клуб е на върха, а другият в средата на класирането?"

До тук прочетох и повече е безмислено. Доста трябва да си ограничен, за да зададеш такъв въпрос.

И между другото, как така "Радуканов е на стаж в Барселона при Петев" :) :) :) Не е ли при Сеп Гуардиола на стаж?

Нали се сещаш, че статиите се пишат от журналисти, които търсят сензации? Ти защо задаваш също безмисленни въпроси? За стажа на Радуканов е по вече от ясно къде е? Подтекста в изречението е, че Петев е бил първи там и Радуканов отива на същото място. ;) Колкото до самото интервю аз не виждам нищо лошо при така зададените въпроси отговорите на Петев!

С така зададения въпрос авторът на интервюто показва, че няма никаква футболна култура, дори елементарни познания. Ти си фен и за теб не е задължително да знаеш за борбата между каталунци и испанци в Барселона. Обача когато имаш претенции за журналист, трябва поне малко да знаеш историята на футбола.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 дек 2011 09:43

Просто много завиждаш и си от оная част хорица, които са вечно мрънкащите и недоволните. Всеки отбор може да бъде на върха или на дъното стига някой да го пожелае. Ти защо си мислиш, че вашите столични отбори са застраховани?[/quote]
Много ми е интересно как разбра от две изречения, към коя част "хорица" принадлежа? Ти може би си от другата част, дето вечно дават прибързани мнения и необосновани квалификации за другите. Жалка история.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 13 дек 2011 10:07

dodo7271 написа:
fen4ica написа:
dodo7271 написа:"Колко голяма е разликата между Еспаньол и Барса? Защото единия клуб е на върха, а другият в средата на класирането?"

До тук прочетох и повече е безмислено. Доста трябва да си ограничен, за да зададеш такъв въпрос.

И между другото, как така "Радуканов е на стаж в Барселона при Петев" :) :) :) Не е ли при Сеп Гуардиола на стаж?

Нали се сещаш, че статиите се пишат от журналисти, които търсят сензации? Ти защо задаваш също безмисленни въпроси? За стажа на Радуканов е по вече от ясно къде е? Подтекста в изречението е, че Петев е бил първи там и Радуканов отива на същото място. ;) Колкото до самото интервю аз не виждам нищо лошо при така зададените въпроси отговорите на Петев!

С така зададения въпрос авторът на интервюто показва, че няма никаква футболна култура, дори елементарни познания. Ти си фен и за теб не е задължително да знаеш за борбата между каталунци и испанци в Барселона. Обача когато имаш претенции за журналист, трябва поне малко да знаеш историята на футбола.

Прав си! То останаха ли читави журналисти!

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 13 дек 2011 10:10

russia написа:Просто много завиждаш и си от оная част хорица, които са вечно мрънкащите и недоволните. Всеки отбор може да бъде на върха или на дъното стига някой да го пожелае. Ти защо си мислиш, че вашите столични отбори са застраховани?

Много ми е интересно как разбра от две изречения, към коя част "хорица" принадлежа? Ти може би си от другата част, дето вечно дават прибързани мнения и необосновани квалификации за другите. Жалка история.[/quote]

Възможно е и да съм от другата част дето прибързват! Колко е жалка историята - въпрос на гледна точка. Жив и здрав бъди не ми се спори, всеки си има мнение по въпроса.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 13 дек 2011 17:14

Все още не мога да разбера "играта" на Домусчиев.Толкова наляти пари в българският футбол.....

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 13 дек 2011 19:39

t0bl3ro_bg написа:
Дано има и други отбори като тях и нас да строят модерни бази и да работят по европейски модел.Следя новата бaзa на Лудогорец и сградата е почти готова,а на двата терена започнаха да слагат тревното покритие.Надявам се и Ботев да тръгнат по правилният път.Радуканов също е на стаж в Барселона при Петев.

Ще строят Лудогорец до едно време - докато Домусчиев не ги напусне, после пак се връщат Б група и всичко си е по местото :)

То така викате и за Ман Сити че шейха кат ги напусне щели да са в средата на класирането........
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 дек 2011 00:34

Muscarin написа:Все още не мога да разбера "играта" на Домусчиев.Толкова наляти пари в българският футбол.....

А защо трябва да има игра бе човек :shock: Защо сме такава подозрителна и мнителна нация ? Защо не вярваме,че тука може да се случи нещо,ако не хубаво и прекрастно то поне нещо НОРМАЛНО,нещо което да не е гадно,подмолно,задкулистно и т.н. Ей БОГУ не може ли наистина човекът да е решил да вземе един отбор от 0-лата и да го направи някакъв фактор ? Защо трябва да "пере" пари,да прави някакви далавери или пък някакви игрчики с ББ ? Аз например ако трябва да избирам в тоя живот 3 мечи които бих искал да направя преди да умра,една от тези ще бъде да мога да изградя някой отбор от 0-лата ( ако не е родният ми Дунав ) и да гледам всеки божи ден как той расте и се превръща в фактор,да виждам унилите физиономии на помияри като Батков,Титани,Митани,Венци,Гиговци и все такива подобни боклуци.Ако някой ден по-някакъв начин успея да осъществя тази си моя мечта,сигурно и на мен никой няма да ми вярва,че го правя просто от любов към футбола.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 15 дек 2011 08:53

Играта на Домусчиев - Има си фирми - рекламира си ги - прави си разходи и т.н. Строи си завод в града - отделно всеки иска да се чувства важен - защо трябва да има игра? Просто бизнес по модерен начин.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 яну 2012 23:35

Интервю на Петев в sportline.bg:
Пролетта ще е много по-трудна от есента и ние сме наясно с това. Срещу нас абсолютно всички ще играят на върха на възможностите си. Трябва да сме готови физически, психически, технически, тактически... Трябва да сме на бойна нога, както се казва.

Вече няма глупави футболисти! Не и ако искаш да постигаш нещо сериозно. И във Валенсия, и в Еспаньол, видях уникални неща. И в първия тим, и в школите. Там наблягат на футболисти, които могат на момента да разрешат ситуацията. Тук чакаме топката на крак, да измислим какво да я правим. В Испания дори при юношите, докато кълбото лети, този, който я чака вече има решение. И с едно докосване я праща където трябва. Няма как да играеш на скорост, ако си глупав футболист. Тогава топката изпреварва мисълта ти. Това е, което ще искам в школата в Лудогорец. Задължително е отдолу да идват момчета, които да мислят на терена.

http://www.sportline.bg/news/85809/pete ... -bulgariya
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”