Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот magga » 13 дек 2011 00:09

blue avalanche написа:
santiliana написа:зае*ете ги тези глупости и гледайте един мач, разяден от "световната криза", както казва един "мозък"

Не знам дали мачът беше разяден от "световната криза",но,определено беше разяден от конспирацията на букмейкърите!Нали не мислиш,че някой щеше да позволи на Ман Сити да спечели и да "приключи" шампионата в суперкомерсиалната Премиършип?Защо,мислиш,Реал падна от Барса?Нали при 9т. преднина шампионатът в Примера свършваше...
ПП.За "домашно" помисли над загубата на Байерн от Дортмунд в Мюнхен. ;)

оооок :lol: Вече е странно когато отбори губят мачове ли ? А точно твоите примери не са най-уместните,защото Барса не могат да бият Реал ли ? Челси да бият Сити беше очаквано,все пак тия новоизлюпените :roll: Че Байерн и преди са губели мачове,нещо че са най-добрите. Само в България очакваме един отбор от 1 кръг да мачка всичко живо до края,дори Селтик и Рейнджърс падат от време на време ;)

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 13 дек 2011 00:14

Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа::shock: :shock: :shock:

Националът на България и футболист на ЦСКА Костадин Стоянов е хванат със забранено вещество след мача с Левски, съобщава Sportal.bg от сигурен източник от допинглабораторията в Атина, където са били изпратени пробите.

Проучване на Гонг потвърди информацията на колегите от Sportal.bg.

Дербито се игра на 28 октомври и завърши с минимална победа за червените. След него част от играчите на двата отбора са били подложени на допинг тест и именно той е установил, че Стоянов е използвал забраненото вещество метилхексанамин - психостимулант, който се среща и в сиропи за кашлица, и дори в капките за нос.

В ЦСКА все още не е официално постъпила такава информация.

Това обаче не може да докара служебна загуба на ЦСКА срещу Левски, сочи антидопинговият правилник.

А, кво може да им докара?

Със сигурност няма да им докара служебна загуба (а и не мисля, че ще има смисъл от нея). Но е достатъчно показателно, че един играч поне! е дал положителна допинг проба след мача!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 дек 2011 00:18

Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа::shock: :shock: :shock:

Националът на България и футболист на ЦСКА Костадин Стоянов е хванат със забранено вещество след мача с Левски, съобщава Sportal.bg от сигурен източник от допинглабораторията в Атина, където са били изпратени пробите.

Проучване на Гонг потвърди информацията на колегите от Sportal.bg.

Дербито се игра на 28 октомври и завърши с минимална победа за червените. След него част от играчите на двата отбора са били подложени на допинг тест и именно той е установил, че Стоянов е използвал забраненото вещество метилхексанамин - психостимулант, който се среща и в сиропи за кашлица, и дори в капките за нос.

В ЦСКА все още не е официално постъпила такава информация.

Това обаче не може да докара служебна загуба на ЦСКА срещу Левски, сочи антидопинговият правилник.

А, кво може да им докара?

Каквото докара на Марадона и Аржентина през 1994г.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 дек 2011 02:03

milen.hristov написа:Аз,все пак ще послушам Гонзо и спирам да коментирам отборът песимистично и да критикувам поне до началото на новият полусезон.Както знаем тогава ще видим един нов Левски и ще играем по-добре
п.с. Напълно сериозен съм, но го правя в подкрепа на Николай Костов ,а не ГИ

Да знаеш някой много го интересува дали ти критикуваш Левски или Гонзо във форума на Гонг... или някой друг дали го прави.

Какво сте заревали за тоя Присо и 350 хиляди? Искаме един играч и го оценяваме на 100 хил примерно. Отбора му иска 300 пак примерно. И ние се отказваме... смятаме, че играча и класата му отговаря на 100 бона, а те смятат същото, че отговаря на 300. Търсим следващия и така.. Не е задължително да ги нямаш парите... няма да даваш 2-3 пъти повече от реалната сума на даден играч я... Същото е с паломино. Не е въпрос дали Батков може от някъде да измъкне и събере необходимите пари, а че играча струва 200 бона макс... като играч от А група повече не заслужава.

zlobul написа:
п.п Обърни внимание как се обръщат към гонзо , доказани левскари , само че в един друг сайт . Вярно е че понякога жълтеят и те , но едва ли има медия в България , която да не жълтее . Гладиаторът се превърна в ГО*НЬО - досущ като моята тема , която беше изтрита доста по отдавна от същите тези модератори към които се обръщаш и ти. ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА ПОСЛЕДНИТЕ .....И ТЕ СА ЛЕВСКАРИ И ЗНАЯТ ЗАКАКВО СТАВА ВЪПРОС . КАК ДА МЕ БАННЕ ИЛИ ПРЕДУПРЕДИ , КАТО ЗНАЕ , ЧЕ ПИША ИСТИНАТА . Левски е над всичко моето момче и няма място за компромиси към абсолютно никой , камоли към хора , които не спряха да го влачат умишлено към дъното , ЗАПОМНИ ГО !

п.п НЕ СЪМ ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА , ТАКА ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ДА ПРЕУСТАНОВИШ КОМЕНТАРИТЕ СИ !

Като те интересуват и си четеш жълти сайтове си е твоя работа. Нормален човек не ги чете, а иначе ако някой подобен от типа на спорт 1 или балоните те обижда - значи си на прав път. За едно си прав... има много говнари наоколо... истински говнари серящи говна : ) вероятно затова блу не трябва да използва лъжица в случая... че кой знае какво ще хапне.
И нека говнарите доидат на стадиона и гласно изразят мнението си ... след това и да посрещнат последствията от глупоста си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 13 дек 2011 08:31

Levski 1914 написа:
Абе човек, на луд ли се правиш или...? Колко отбора в "А" група си заслужават лиценза, а? Аз ги преброявам до 3-4 максимум!
За мен всеки отбор в "А" група трябва да отговаря на минимални поне изисквания, за да се похвали с лиценз! ...и защото ме мързи да пиша пак наново ще ти пейстна това, което написах няколко страници по-назад:

"Прав си, че нищо не пречи на Михайлов да затегне условията за получаване на лиценз - а именно:
1. Стадиони, качество на тревното покритие, безопасност за зрителите, място на камерите и т.н.
2. Бюджет - за мен всички клубове, които искат да ритат в "А" група (а защо не и в "Б") трябва да имат осигурен бюджет "Х" за годината... под тези пари лиценз да не се дава. По този начин хем няма да фалират клубове по средата на сезона, хем няма да има играчи с неизплатени заплати с месеци.
3. Платени данъци - както не можеш да минеш годишен технически преглед, без да си платил пътен данък, така да не можеш да започнеш първенството, ако дължиш пари към държавни или частни структури!"

Абе момче, осъзнай се!!
Нали ако има много отбори, отговарящи на високи изисквания, ние къде ще сме ?! Та ние отбори от ранга на Берое, Светкавица и Калиакра бием с врътки и аванти, ако тези отбори са 1 идея по-силни какво правим тогава ?! Дай да си кротуваме, да си караме по нашия си начин с машинациите и добутвания, поне ни е гарантиран излаз в Европа всяко лято, пък ако нещо не сме много силни, пак ще ни добутат в стил Гигов'2010
Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 13 дек 2011 09:46

TB1957 написа:
Levski 1914 написа:
Абе човек, на луд ли се правиш или...? Колко отбора в "А" група си заслужават лиценза, а? Аз ги преброявам до 3-4 максимум!
За мен всеки отбор в "А" група трябва да отговаря на минимални поне изисквания, за да се похвали с лиценз! ...и защото ме мързи да пиша пак наново ще ти пейстна това, което написах няколко страници по-назад:

"Прав си, че нищо не пречи на Михайлов да затегне условията за получаване на лиценз - а именно:
1. Стадиони, качество на тревното покритие, безопасност за зрителите, място на камерите и т.н.
2. Бюджет - за мен всички клубове, които искат да ритат в "А" група (а защо не и в "Б") трябва да имат осигурен бюджет "Х" за годината... под тези пари лиценз да не се дава. По този начин хем няма да фалират клубове по средата на сезона, хем няма да има играчи с неизплатени заплати с месеци.
3. Платени данъци - както не можеш да минеш годишен технически преглед, без да си платил пътен данък, така да не можеш да започнеш първенството, ако дължиш пари към държавни или частни структури!"

Абе момче, осъзнай се!!
Нали ако има много отбори, отговарящи на високи изисквания, ние къде ще сме ?! Та ние отбори от ранга на Берое, Светкавица и Калиакра бием с врътки и аванти, ако тези отбори са 1 идея по-силни какво правим тогава ?! Дай да си кротуваме, да си караме по нашия си начин с машинациите и добутвания, поне ни е гарантиран излаз в Европа всяко лято, пък ако нещо не сме много силни, пак ще ни добутат в стил Гигов'2010

Що не вземеш да се изнесеш в червения форум, а се мъчиш да пишеш тук?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 дек 2011 11:40

Thsmith,
ти голям отворко излезна бе менте с ментето ти . Ако съм бил дошъл на стадиона и съм си бил изразил недоволството съм щял да си поема последствията от глупостта .Кое е глупост бе *ървул , че гонзо е некадърник ли ? Или ти си много отворен на стадиона щото братята наркопласьори скачат 20 на един и са големите мъже . Не ми острроумничи много келе*че мамино , че .......
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 13 дек 2011 11:51

zlobul написа:Thsmith,
ти голям отворко излезна бе менте с ментето ти . Ако съм бил дошъл на стадиона и съм си бил изразил недоволството съм щял да си поема последствията от глупостта .Кое е глупост бе *ървул , че гонзо е некадърник ли ? Или ти си много отворен на стадиона щото братята наркопласьори скачат 20 на един и са големите мъже . Не ми острроумничи много келе*че мамино , че .......

.......че иначе какво ще направиш.Ти си една форумна мишка и нищо повече.Тука си много отворен ама реално си пълен нещастник.Защо не дойдеш на стадиона да си изразиш мненеито.Нали го даваш тук много смело, ела на стадиона да те видим какъв си :!:

И ако мислиш ,че някой го интересува твоето мнение жестоко се лъжеш.Твоето мнение е като глас в пустиня.Ако искаш да бъдеш чут ела на Герена ,но не отговарям за последствията.Да не кажеш, че не съм те предупредил :!:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 13 дек 2011 11:56

flo написа:

.......че иначе какво ще направиш.Ти си една форумна мишка и нищо повече.Тука си много отворен ама реално си пълен нещастник.Защо не дойдеш на стадиона да си изразиш мненеито.Нали го даваш тук много смело, ела на стадиона да те видим какъв си :!:

И ако мислиш ,че някой го интересува твоето мнение жестоко се лъжеш.Твоето мнение е като глас в пустиня.Ако искаш да бъдеш чут ела на Герена ,но не отговарям за последствията.Да не кажеш, че не съм те предупредил :!:

Що му се връзваш на глупостите? Лека полека всеки ще спре да му ги чете...едно дребно човече, което има нужда от внимание!

Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 дек 2011 12:05

flo написа:

Мъжленцата изскочиха . Абе гугутко , що си мислите че сте голяма работа бе ? Че нали заради такива като вас стадионът е празен бе или ще ми кажеш , че за мен е по добре да отида на стадиона и да извикам го*ньо -вън пред 200 гугутки , там кой ще ме чуе ?

п.п Като за начало ви съветвам да си смените "шефа" , защото няма фен на Левски , който да има капчица достойнство и да не го е срам от пернатия малоумник владимиров , който се изявява като някакъв си в МЪЛЧАЛИВИЯ СЕКТОР . Като заговорихме за сектора ще ти кажа и нещо друго : вашето поколение фенове , не са и фенове даже , ВИКАТ И ПЕЯТ , КОГАТО ТРЯБВА ДА МЪЛЧАТ И МЪЛЧАТ , КОГАТО ТРЯБВА ДА ВИКАТ , за всичко останало са им виновни "разбирачите" , така както на тара и го*ньо са им е виновна световната финансова криза . Симбиозата ви е пълна , не*астници .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”