Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 10:04

Както винаги откровен и прав. Ей това е колегата тодоров...Затова ми харесва компанията му. Не се натрапва, не е краен, не сърди на света, широко скроен, можеш да си говориш за безброй неща. И най-вече обича футбола!
п.п. Херо си е Херо, ако има условията да работи, ще направи чудеса - справка есенния дял! Но има нужда от подкрепа, нашата подкрепа. И то на стадиона, а не пред телевизора. Иначе каква файда - отбора 3ти, играе добре, а насреща няма хора да го оценят. Не че не харесвали отбора и Херо, ами нещо си там...Заради някой си дето живее в Австрия например :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 дек 2011 10:21

Владооооо, ти ме :oops: . Чувствата ни са взаимни... Ето събрахме се много хора. Виртуала ни се увеличи с още един лайф ( Ицо)...Дали случайно, дали не - всички мислим еднакво. Аз уважавам всяка истина, въпреки, че с ръка на сърцето добавям, че не всякога я разбирам. Все пак единомислието, колкото помага, толкова и пречи, но ми се ще то да бъде само градивно. А и нещо друго свързано с темата искам да добавя: Хора, тук иде реч за мечта. Старите са казали, колкото повече една мечта се превръща в утопия толкова по-нещастен става човек...Какво ни пречи да подкрепим Херо в тази му мечта ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 11:02

Колега тодоров, на мен, на теб, на петкан, на картаго, на бургас и на доста народ очевидно не ни пречи нишо да го подкрепим. Но има още една сума народ, които се делят по полов признак, по височина, по професия, по социален статус, по музикална ориентация, по цвят на очите, по възраст които си имат техните причини. На тях все по-рядко се надявам да обръщаваме внимание, та дайте по-сериозно да си вършим нашата организация - знаме, транспартант и т.н.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 дек 2011 12:19

Точно така момчета! Нашата работа е да подкрепим Херо с каквото можем. Най-вече с вярност и любов към Него и Отбора!
Това може да стане като понапълним стадиона отново. Лично аз, за първия пролетен кръг смятам да домъкна със себе си на стадиона старата групичка от десетина човека, които по различни причини престанаха да посещават мачовете на Бургаските отбори.
Сега, обаче няма да има къде да мърдат :) Сформираме агитка все пак :mrgreen:

Я се поогледайте около себе си и направете същото ;)

п.п. Няма да е лошо и да вкараме нови потребители във форума. Това също може да помогне за популяризиране на вече стартиралата идея.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 12:42

Дотам го бяхме докарали че да нямам с кой да ида на мач - на един му студено, на друг не му харесвала играта, друг не знам си кво си. Добре че събрахме сериозни типове. Аз също работя по въпроса за популяризирането на форума и смятам че това е пътя. Крайно време беше да се съберем да измислим нещо. Почваме, дръжте се

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 12 дек 2011 15:48

Не е ли по добре да подкрепим човека в мечтите му !? Кое му е лошото, че иска Черноморец да стане шампион!? И защо да е невъзможно? Винаги се намират хора, които да изпишат по един ферман глупости само и само да са на противното мнение! Смятам, че човек като Херо е достоен за уважение в предвид на обсоятелствата и това което прави като треньор за отбора си!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 дек 2011 16:33

калпазанчо написа:Дотам го бяхме докарали че да нямам с кой да ида на мач - на един му студено, на друг не му харесвала играта, друг не знам си кво си. Добре че събрахме сериозни типове. Аз също работя по въпроса за популяризирането на форума и смятам че това е пътя. Крайно време беше да се съберем да измислим нещо. Почваме, дръжте се

Калпазанчо, на хората им е студено в душата, в сърцата ! И дори хубавия, светъл лъч в играта на отбора на Херо и престижното трето място, не могат да върнат хората на откраднатия стадион ! Хората не идват /като мен / знаеш заради кой ? Мразя го в дъното на душата си тоз ИЗРОД . Колкото по- рано си отиде в Подвис и на освободи с присъствието си толкова по- добре ! Колко трябва да си нахален, безочлив, садист,темерут, за да не разбереш, че не си желан в Бургас ??? Време е да си ходи др Зъбев !!! До като не изчезне от града на стадиона ще идват по 100 човека, въпреки вашите напъни във форума- няма как да стане. Но въпреки това е похвална вашата инициатива и бих се включил в някое мероприятие извън терена, но на стадиона едва ли ! Краката все ме водят към "храма" но сърцето, душата казват НЕ - естествено заради ДС = на държавна сигурност. И все пак ще направя един компромис със себе си - бих идвал на мачове на "Черноморец", само при положение, че не продаде нито един футболист ! Така ще разбера, че освен пари мисли и малко за играта ФУТБОЛ . Успех на всички във форума - един от вас !!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 дек 2011 16:50

Ицо, мерси за пожеланията. Все пак ние нямаме намерение да се отказване от инициативата си. Събрахме сме и ни е готино, тепърва ще се събираме повече и ще ни е още по-приятно. Ясно ни е че има хора, които подкрепят Херо, но не искат да дойдат заради Събев, заради стадиона,но....Ако тия хора само плюят по Събев, по Киряков, по нас като фенове (сещаш ли се накъде бия) няма как да има ефект. Ефект може да има само и единствено когато феновете в Бургас са единни и задружни и действат заедно, а не поотделно. Защото засега го правят именно по този начин и не виждам да има особен ефект. Па друго си е иде една кохорта от фенове на 2та отбора. Но засега е невъзможно - обясних ти защо. Ще мине доста време докато (ако) стане. Засега феновете на 2та отбора се държат като обидени племенни вождове на индиански племена, които воюват помежду си за едно канче питейна вода :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 дек 2011 19:39

Не ме интересува Събев,не ме интересува колко отбора е провалил,не ме интересува дали емблемата е с котва,акула или с камбанка или с квото и да е.И аз имам мечта!!! И тя е да имаме шампион от Бургас без значение дали е Черноморец,Нефтохимик или някой друг.Разбира се предпочитам да е Черноморец и то с Херо!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 12 дек 2011 20:11

subzero написа:Не ме интересува Събев,не ме интересува колко отбора е провалил,не ме интересува дали емблемата е с котва,акула или с камбанка или с квото и да е.И аз имам мечта!!! И тя е да имаме шампион от Бургас без значение дали е Черноморец,Нефтохимик или някой друг.Разбира се предпочитам да е Черноморец и то с Херо!!!

Ако тези неща не те интересуват,и ако не бяха важни-много лесно щеше да го решим проблема с титлата.Те искаха да го направят това през 2006.Да обединят ОФК Черноморец 919 и ПФК Нафтекс в един силен отбор който да сбере в едно всичките фенове на стадиона.Но интересно защо "обединения" клуб щеше да носи името "Черноморец-Бургас"-Бургас???...Но както и да се казваше отбора-това нямаше как да се случи.Има си традиции и клубна вярност,има си история! За обединение е вече много късно.Това можеше да стане преди 30 години.Иначе колко му е да обединим Чц,Нафтата и най-добрите в Поморие и да направим ПФК БУРГАС. Целият бизнес в региона застава зад отбора и ги мачкаме наред,ама.....такава титла няма да е сладка нито за феновете на Черноморец,нито за тези на Нефтохимик.Всеки ще тъжи за миналото и за отбора си
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Върни се в “Черноморец”