Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- football.total
- Контакти:
Re: Откриха статуя на Тиери Анри пред "Емирейтс"
Много сте ми смешни всички фенчета тука. Ако Анри го беше набутал в 93тата минута с ръка на финала на Шампионската Лига срещу вашия любим отбор щеше да крещите и пискате като девственици какъв боклук е. Обаче понеже Ейре ви е през оная работа, значи може, нема проблеми. Вижте си смешния двоен аршин и после давайте коментари.
Абе къде се изгубиха Awesome,fabregas_949 и другите момчета,които бяха активни във форума?
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
football.total написа:Много сте ми смешни всички фенчета тука. Ако Анри го беше набутал в 93тата минута с ръка на финала на Шампионската Лига срещу вашия любим отбор щеше да крещите и пискате като девственици какъв боклук е. Обаче понеже Ейре ви е през оная работа, значи може, нема проблеми. Вижте си смешния двоен аршин и после давайте коментари.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oQQiaAtKFcs[/youtube]
Замълчи, така ще береш срама единствено от аватара си, но не и от глупавите си изказвания

[center]
[/center]

Фен на CR7 да говори за симулации и това доживях
Иначе Анри ако иска 10 гола ще вкара с ръка, има си съдии които да решат дали е нарушил правилата или не. На Франция - Ирландия съдията неслучайно се направи на ударен, все пак Платини е французин.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- fabregas_949
- Контакти:
[offtopic]
Скоро се връщаме.
[/offtopic]
falcao написа:Абе къде се изгубиха Awesome,fabregas_949 и другите момчета,които бяха активни във форума?
Скоро се връщаме.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
В Англия има традиция да се правят подобни въпоменателни паметници на все още живи хора. Признавам Анри за голям нападател, но Арсенал има има живи легенди англичани, които също имат място в една алея на славата. Аз ако бях началник на отбора първо бих издигнал статуи на Диксън, Уинтърбърн, Адамс и покойния вече Роукасъл, защото това са играчите отдали целия си живот на артилеристите. Арсенал е английски клуб и трябва да почита първо местните си герои, а после чужденците. С две ръце гласувам за състава на Арсенал победил с 0:2 Ливърпул и станал шампион на Анфилд. Тогава на мърсисайдци им трябваше равен или дори загуба с един гол за титлата. Не така мислиха момчетата на Джордж Греъм Майкъл Томас и Дейвид Роукасъл и победиха за историята. Тогава Арсенал беше чисто английски клуб и затова този период и този епизод са ми любими. Станал артилерист през социализма, защото баща ми беше ходил командировка в Лондон и ми донесе флагче на Арсенал от летището. Харесах емблемата с оръдието и станал привърженик на отбора. Тогава нямаше никакви сведения за английските клубове. В агитката на ЦСКА почти всички бяха от Ливърпул, но аз си останах от Арсенал. Така е досега макар Венгер да промени цялата концепция на отбора.
Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи
Топчии вие сте наред да минете през измисленото отборче 

- ZinedineZidane
- Контакти:
И според мен заслужава! Много е голям и това, че отиде в Барса не променя нещата. За разлика от един друг, който можеше да получи статуя след 20-на години, но реши да хленчи и се молеше за трансфер, че му липсвали трофеите.
А и докато беше в Барса, както и сега, Анри открито подкрепя Арсенал и посещава мачове на отбора! Поклон!
А и докато беше в Барса, както и сега, Анри открито подкрепя Арсенал и посещава мачове на отбора! Поклон!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Венгер може да се пробва за Тиери Анри
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер може да се пробва да вземе под наем Тиери Анри през януари.
Френският спец не отхвърли възможността да се пробва за бившия нападател на „топчиите“, който тренира с тима в момента. Причината е, че сезонът в САЩ в момента е почивка.
„Sun“ информира обаче, че Венгер ще се пробва за Тиери, само ако Робин Ван Перси получи контузия по време на празниците.
В същото време, „артилеристите“ ще имат нужда от нападател, тъй като Маруан Шамак ще се присъедини към Мароко за турнира на Африканските нации.
На въпрос, дали Анри се намира в достатъчно добра форма, за да играе отново във Висшата лига, Венгер заяви: „Да.“
„Не знам дали има шанс да го привлека, защото не съм пробвал. Не съм говорил нито с него за това, нито с клуба му“, каза още френският спец.
Венгер е много странен...Разчита само на млади футболисти, но преди време беше върнал Леман и Соул Кямбъл в състава, сега и Анри

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- fabregas_949
- Контакти:
PIMP написа:Венгер е много странен...Разчита само на млади футболисти, но преди време беше върнал Леман и Соул Кямбъл в състава, сега и Анри
Бяха случаи в които имаше недостиг на играчи на даден пост и нали всички знаем, че е скръндза, не искаше да плаща големи суми за стойностни играчи, а "връщаше хора от пенсия"... Едно кратко завръщане на Анри, докато трае паузата в Америка, няма да се отрази зле според мен, но надали ще стане.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]