Евентуалните противници не звучат лошо.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Евентуалните противници не звучат лошо.
Аз смятам, че Черно Море играха много добре вчера. Като за втори мач от новия сезон. Имаше много добри отигравания на скорост, малко време им трябва и всичко ще е ок. Успех на Черно море и само Левски, обичаме те. 

- fabregas_949
- Контакти:
RedeviL написа:Няма кво да гледам!Ти ми кажи само оценката ми не е ли точна...Снощи играхте антифутбол срещу съперник който трябваше да го биете с поне два гола разлика ама както и да е.
ще ви видим вас, не избързвай

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Аз си избирам Апоел Тел Авив те ще са! 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
И аз си мисля , че най-добрия вариант е Апоел Тел Авив . Въпреки , че съм левскар ви пожелавам най -искрено успех . И дано да ви видим в групите
P.S. А колкото то тия дето разправят ,че сте играли много слабо мога да им кажа само едно . Големия отбор играе точно колкото им е необходимо
Ще ги биете и там (2-3:0) спокойно 

P.S. А колкото то тия дето разправят ,че сте играли много слабо мога да им кажа само едно . Големия отбор играе точно колкото им е необходимо

Вчера по време на мача се чуха мнения от ,,запалени'' прижърженици,че трябвало кольо трябва да се маха от Тича.Лошото е че полвината си го мислят поне от 2 години,какъв им е проблема,ясно че на 16 никои не е в оптимална форма,пък и този отбор от Молдова не е толкова смешен,определено може да се сравни с BATE типичен руски футбол и стм 100% сигурен че левски щяха да се издънят.пък за цска ,с това самочувствие до никъде няма да стигнат 

Апоел е най-добрия вариант за Черно море.
RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...
Смени си хапчетата,приятел.А ако не си на хапчета,стой на сянка тогава.Не се заяждай предварително,защото и вас ще ви видим.Ние с една контрола,горе-долу се справихме добре(чиста победа,дори с 1:0)срещу много грамотен отбор.А вие с вашите осем контроли и 35 футболисти,изясни ли си вашия треньор състава?Нашия състав поне е ясен,трябва му само малко време.Все пак късмет и на вас и дано ме опровергаете,че за вас нямам много оптимизъм.Желая ви успех,бсе пак,в името на България.
Само Черно море.
- Red_champions
ПСВ-Черно море!!!!!!!!!!!!!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- Sagittarius
ПСВ-ЧЕРНО МОРЕ
.Мечтата ми се сбъдна!Ако продължим ще играем с голям отбор.Стига с мишкуванията на останалите,ние искаме силни отбори,искаме да режем глави на грандове.Тези ще бъдат ужилени жестоко.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Red_champions
Sagittarius написа:ПСВ-ЧЕРНО МОРЕ.Мечтата ми се сбъдна!Ако продължим ще играем с голям отбор.Стига с мишкуванията на останалите,ние искаме силни отбори,искаме да режем глави на грандове.Тези ще бъдат ужилени жестоко.
А дано

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !