vladitol написа:и за селекция трябва да събираме защото нищо не купихме
ок, почвам да смятам колко СМС-а ще трябват за да "лапнем" Рибери ....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vladitol написа:и за селекция трябва да събираме защото нищо не купихме
Любимец13 написа:... не, но колкото пари останат от покупката на нов треньор , предлагам да ги дадем като благотворителност за гладните пра..... момченца от Панчарево ... Само с банички и боза не се живее, ей ... тия ще умрат от недояждане !!!
Любимец13 написа:Работата е сериозна ....Аз ще пратя 10 СМС-а, ... кашон копърка, щайга домати и стек жълта лимонада ......
... Само и само да помогна на любимия си клуб !!!!!
baligo написа:Любимец13 написа:Работата е сериозна ....Аз ще пратя 10 СМС-а, ... кашон копърка, щайга домати и стек жълта лимонада ......
kalo написа:baligo написа:Любимец13 написа:Работата е сериозна ....Аз ще пратя 10 СМС-а, ... кашон копърка, щайга домати и стек жълта лимонада ......
Пич, дай да менкаме, а? Аз мислех да пратя два сака почти необличани дрехи, един касетофон и кашон компоти. Ама сега гледам, та викам - не си ли навит касетофона за копърката?[/q
Дрехите,ако са за панчеревци трябва да са с фабрично зашити джобове,че да не ходят с обърнати!![]()
![]()
Любимец13 написа:kalo написа:baligo написа:Пич, дай да менкаме, а? Аз мислех да пратя два сака почти необличани дрехи, един касетофон и кашон компоти. Ама сега гледам, та викам - не си ли навит касетофона за копърката?
Дрехите,ако са за панчеревци трябва да са с фабрично зашити джобове,че да не ходят с обърнати!![]()
![]()
... и да са кафеви за да не си личи акото .... на дънцата им ...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
mormona написа:Непознати но преодолими !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта