Евентуалните противници не звучат лошо.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Евентуалните противници не звучат лошо.

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2009 11:24

more написа:
RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...

Първо погледни кой беше по-трагичен в първенството ни и колко точки спечелехте срещу първите 5 отбора и тогава давай оценки мислиш ли ще сте подобрили с нещо в играта си.

Няма кво да гледам!Ти ми кажи само оценката ми не е ли точна...Снощи играхте антифутбол срещу съперник който трябваше да го биете с поне два гола разлика ама както и да е.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 юли 2009 11:27

От вчера:
Олборг - Славия (Сараево) 0:0
Металург (Донецк) – МТЗ Рипо 3:0

Олборг или Славия (Сараево) тук е истината :mrgreen: .

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 17 юли 2009 11:28

Не забравяйте миналата година.
Първия мач (срещу Сант Жулия)бяхме необедителни, въпреки резултата(4-0), но от следващия всичко беше различно.
Аз смятам, че в Молдова ще постигнем доста обедителна победа(5-6 на 0).
За следващото домакинство теренът ще е в наша полза, а и Адемар ще се включи (надявам се успешно). С оглед сплотения отбор, смятам, че моряците сме с най-големи шансове за групите, можеби след Литекс(само защото те трябва да отстранят само един съперник).
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юли 2009 11:29

RedeviL написа:
more написа:
RedeviL написа:Не мога да разбера за къде ми се гласите толкова.Вчера ви видях просто сте трагични.В следващия кръг отпадате ако стигнете до него...

Първо погледни кой беше по-трагичен в първенството ни и колко точки спечелехте срещу първите 5 отбора и тогава давай оценки мислиш ли ще сте подобрили с нещо в играта си.

Няма кво да гледам!Ти ми кажи само оценката ми не е ли точна...Снощи играхте антифутбол срещу съперник който трябваше да го биете с поне два гола разлика ама както и да е.

Не виждам и да сме загубили,а тия молдовци определено играха в защита на реванша определено ще ги бием,защото няма да се окопали така пред вратата си.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 юли 2009 11:30

Моряк написа:Не забравяйте миналата година.
Първия мач (срещу Сант Жулия)бяхме необедителни, въпреки резултата(4-0), но от следващия всичко беше различно.
Аз смятам, че в Молдова ще постигнем доста обедителна победа(5-6 на 0).
За следващото домакинство теренът ще е в наша полза, а и Адемар ще се включи (надявам се успешно). С оглед сплотения отбор, смятам, че моряците сме с най-големи шансове за групите, можеби след Литекс(само защото те трябва да отстранят само един съперник).

Хахахаха е мерси че ми оправи настроението тази сутрин :) :) :)

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 17 юли 2009 11:31

RedeviL написа:
ncbs написа:

Ще Ви видим и на вас посраните задници ,в края на месеца!

Ще поживеем и ще видим ;)ама за вчера едно положение за цял мач и ми се радвате след края...смешно е просто

Далеч съм от мисълта че отборите ни са се представили перфектно. И Левски срещу Сант Жулия и Черно море срещу Искра Стал...
...но... преди мача на Левски срещу андорците видях нещо , което доста ме зарадва - ЦСКАри пожелават успех на Левски! Можело значи! ;) Иска ми се преди международните мачове на нашите отбори да се подкрепяме взаимно! А също и водещите ни отбори в ЕКТ "да си раздават шамари" (в хубавия смисъл) и да мерят сили а не само в А група...
Второто знам , че поне за сега е "Мисия невъзможна" но първото е постижимо! ;)

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 17 юли 2009 11:32

Аз не мога да разбера кво ми са радвате - с нашия БГ късмет като нищо ще се натресете на ПСВ. Не ви го пожелавам. УСПЕХ НА ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ!
пп - кога ще дойде нащо време.... ХРИСТОЛОФ УМРИ!!!!!!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 юли 2009 11:39

Ало,морето,първо се класирайте бре,момци!!! :lol:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юли 2009 11:47

Paolo0 написа:parvo otstranete tiq togava mislete za sledva6tiq krag,s tazi igra za nikade ne ste

Първо се научи да пишеш на кирилица и тогава коментирай даден отбор.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 17 юли 2009 11:55

Какво ги храните моряците бе!? Всеки да си гледа отбора, че никой не е цъфнтал и вързал!
Какво са играли вчера ония центъра не минаха...в тоя дъжд и на изкуствения терен...2ри мач от подготовката... да припомним на червените критици как завършиха втория им мач от подготовката...
Айде всеки да си гледа в двора!

Върни се в “Черно море”