Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Gil-galad » 11 дек 2011 01:16

Нямах възможност да гледам мача, но честита победа на всички фенове :) Важни са 3-те точки и нищо друго :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 дек 2011 10:45

Пичове, няма как да съм доволен от такава победа с 1:0 срещу новак, при положение, че сме имали цели 25 удара...после ми говорете, че нещата малко по малко се нареждали. Вярно, играхме много красиво, но напред сме гола вода. А вие се опитвате да изкарате само позитивните неща и толкоз. Притеснява ме, че не бележим достатъчно, за 15 мача във ВЛ имаме най-много създадени положения може би от всички отбори и в същото време сме адски ялови.
Другото нещо, което също много ме притеснява, това са гредите...не знам какво става тази година, но нямаме никакъв късмет. Ако продължаваме така да целим гредите, доста ще си патим.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 11 дек 2011 11:37

venomcho написа:за полузащитата, което беше по-трудното - познах, въпреки че дано това й беше и сефтето и бенефиса...
за Керъл - не, но явно е "наказан" ;)
иначе мача си беше нещо подобно на този с Фулъм и ако не беше гола с глава (уж друг трябваше да бележи така) на Суарез спокойно можеше и да завърши като него...

П.П. призив към Хакерчето/Спамерчето - искам от теб на всяка почивка да влизаш и обвиняваш Суарез, моля те 8-)

Чакай бе,какво съм го обвинил Суарез. Казах,че е леко объркан като получи топката какво да прави,в нищо не съм го обвинявал или както вие правите да го псувам като Керъл. Ако това е бъзик,добре,няма лошо,ама в никав случай не съм си позволил и няма да си позволя да критикувам Суарез
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 дек 2011 13:30

Liverpool forever_95 написа:Пичове, няма как да съм доволен от такава победа с 1:0 срещу новак, при положение, че сме имали цели 25 удара...после ми говорете, че нещата малко по малко се нареждали. Вярно, играхме много красиво, но напред сме гола вода. А вие се опитвате да изкарате само позитивните неща и толкоз. Притеснява ме, че не бележим достатъчно, за 15 мача във ВЛ имаме най-много създадени положения може би от всички отбори и в същото време сме адски ялови.
Другото нещо, което също много ме притеснява, това са гредите...не знам какво става тази година, но нямаме никакъв късмет. Ако продължаваме така да целим гредите, доста ще си патим.

Виж сега, щом един отбор създава толкова много положения и почти не допуска голове в своята врата ..това означава ,че върви в правилна посока.Аз виждам от няколко мача насам ..един силен Ливърпул ,който не спира от първата до последната минута да пресира,атакува и мачка съперниците.Това трябва да ни радва ! Наистина липсват головете ,но според мен и това ще стане ,като вземем поне двама офанзивни футболисти другия месец ..Керъл не става а Каут издиша вече (надявам се ,че Кени си е научил урока и няма да допусне повече грешки в селекцията).Ако до тогава играем по често с Макси,Суарес и Белами в атака също ще се получат нещата а и виждаме ,че Даунинг започна да влиза в час . Ще започнат да влизат положенията ,сигурен съм...наистина действаме много припряно и нервно пред гола ,трябва спокойствие и хладнокръвие ..мисля,че тренора вижда това и ще се работи в тази насока..само се молете да не ни накажат Суарес ,че тогава вече незнам кво прайм..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 дек 2011 14:29

Малко офтопик, но какво ще кажете за играта на Адам не само във вчерашния мач, но изобщо откакто е дошъл при нас? Според мен това е един много успешен трансфер и бавно, но сигурно се превръща в много, много ключов играч за отбора.Срещу Фулъм мисля, че не игра особено добре и направи доста грешки, но това беше един от много малкото му на брой слаби мачове, а вчера отново си беше на висота.Не знам, но това е една доста странна ирония - най-успешните ни трансфери засега да са тези за най-малко пари (както и този за без пари :lol: ).

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 дек 2011 15:50

Karsa Orlong написа:Малко офтопик, но какво ще кажете за играта на Адам не само във вчерашния мач, но изобщо откакто е дошъл при нас? Според мен това е един много успешен трансфер и бавно, но сигурно се превръща в много, много ключов играч за отбора.Срещу Фулъм мисля, че не игра особено добре и направи доста грешки, но това беше един от много малкото му на брой слаби мачове, а вчера отново си беше на висота.Не знам, но това е една доста странна ирония - най-успешните ни трансфери засега да са тези за най-малко пари (както и този за без пари :lol: ).

Какво можем да кажем ,освен че наистина в момента Адам играе много добре .Имаше един момент от два три мача ,в които игра слабо ,но в последните мачове се опитва доста често да играе с едно докосване ,което е голям напредък за него ..помним в началото как се въртеше като пумпал около топката ,докато я подаде.. и в повечето случаи грешеше с паса или му я взимаха а и си е подобрил корено физическата издържливост .. лично аз това го отдавам на някакво моментно психическо напрежение,което му е влияло на играта..защото виждаме ,че качествата си ги има .Участва добре както в дефанзивен ,така и в офанзивен план ..радвам се ,че е при нас !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 дек 2011 17:40

Liverpool forever_95 написа:Пичове, няма как да съм доволен от такава победа с 1:0 срещу новак, при положение, че сме имали цели 25 удара...после ми говорете, че нещата малко по малко се нареждали. Вярно, играхме много красиво, но напред сме гола вода. А вие се опитвате да изкарате само позитивните неща и толкоз. Притеснява ме, че не бележим достатъчно, за 15 мача във ВЛ имаме най-много създадени положения може би от всички отбори и в същото време сме адски ялови.

Еми то веднъж тръгне ли тоя карък, няма спиране. Много ме дразни това, но какво да се прави. Като гледах вчера мача и тоя автогол дето щеше да се получи, а всъщност топката срещна отново стълба и си викам "То ако има вероятност късмета да е на наша страна, тавана ще му е гредата". Видиш ли пък на нашите кръвни врагове започна да им отбягва, щото последно в мача им срещу "свраките" на Късметлийко му се ударила топката някъде и влязла във вратата. Виж сега, да се радваме, че има положения, щото за мен по-притеснително би било ако не се създават никакви голови възможности. Надявам се Кени вижда тоя недостатък и ще прибегне до закупуването на един голмайстор (бих искал това да е любимеца ми Думбия :)).

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 дек 2011 22:13

Karsa Orlong написа:Малко офтопик, но какво ще кажете за играта на Адам не само във вчерашния мач, но изобщо откакто е дошъл при нас? Според мен това е един много успешен трансфер и бавно, но сигурно се превръща в много, много ключов играч за отбора.Срещу Фулъм мисля, че не игра особено добре и направи доста грешки, но това беше един от много малкото му на брой слаби мачове, а вчера отново си беше на висота.Не знам, но това е една доста странна ирония - най-успешните ни трансфери засега да са тези за най-малко пари (както и този за без пари :lol: ).

ми дано това да е тенденция, щото повече трансфери "с пари" едва ли ще се правят 8-)

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 13 дек 2011 13:53

Не мислите ли че е време да се направи тема за зимния трансферен джам ;) ?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 дек 2011 14:14

imn написа:Не мислите ли че е време да се направи тема за зимния трансферен джам ;) ?

Има си тема за селекцията :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”