Ето евентуалните съперници на Черно Море утре на жребия!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Ето евентуалните съперници на Черно Море утре на жребия!!!

Мнениеот Parmalat » 17 юли 2009 03:07

paceto написа:Просто миналата година Щутгарт подцени моряците в реванша и не ги взема на сериозно след първият мач, но съм сигурен, че който и съперник да се падне ще разбере как е играл миналата година в ЕКТ и ще си има едно на ум заради мача с немците.
Това си е малко минусче, но нека да видим какво ще стане след реванша, който няма да хич лесен и евентуалният съперник утре :)

Сметки без кръчмар не е хубаво да се прави, че после ... :)

Така е.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 17 юли 2009 03:11

АКО византюгите се класират за следващия кръг (което искренно им желая) то не би трябвало да се страхуват от
който и да е от тези отбори
"Рома (Италия), ПСВ Айндховен (Холандия), Хамбургер (Германия), Фенербахче (Турция), Клуб Брюж (Белгия), Лил (Франция), Брага (Португалия), Аустрия Виена (Австрия), Металист Харков (Украйна), Атлетик Билбао (Испания), Апоел Тел Авив (Израел), Фулъм (Англия), Одензе (Дания), Васлуй (Румъния), ПАОК (Гърция), Лех Познан (Полша), Слован Либерец (Чехия), Абърдийн (Шотландия), Криля Советов (Русия)

Много от горепосочените отбори са в криза и са преодолими,друг е въпроса дали съгражданите ще си повярват.
Като добър жребий според мен ще е ако се падне някой от тези отбори Одензе (Дания), Васлуй (Румъния), ПАОК (Гърция), Лех Познан (Полша), Слован Либерец (Чехия), Абърдийн (Шотландия), Криля Советов (Русия) + Аустрия Виена (Австрия) донякъде.
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2009 03:13

И кои са тези повечето отбори, които са в криза? :roll:

Не мислиш ли, че пък точно защото са в криза това ги прави по силни, за да могат да вземат пари от турнира, за да си помогнат? :)

А и не мисля, че Абърдийн е отбор, който лесно се побеждава все пак играят типично английски футбол и е един от най-силните отбори на острова.
Руският футбол е във възход и Криля хич не са слаби ;)
Слован няма да ги коментирам, а всички знаете чешките отбори какви са.

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 17 юли 2009 09:11

paceto Рома са пред фалит,разпродават си играчите,а не купуват :!: Абърдийн ще са изиграли 2 приятелски мача преди ЛЕ(няма да споменавам с какви отбори),така че едва ли ще са в кой знае каква форма,отделно отбор от Шотландия е смешно да се твърде че е един от най силните на Острова,същото се отнася и за испанците.Викаш Криля Советов във възход нищо че паднаха от 2ро дивизионен клуб за Купата на Русия.Чехите си имат футбол спор няма,ама то по твойта логика за нас или отбори от Малта и Андора или по добре въобще да не играят.
За съжаление ТИ (с този си коментар) потвърждаваш една отколешна наша черта ,а тя е липсата на самочуствие(нищо лично).Миналата година бяха на косъм да бият Щутгарт и само липсата на горепосочената черта им попречи да продължат.Така че приятелю малко самочуствие няма да е лошо и ти да имаш,а не да ми ревеш как шотландци и чехи били непреодолими отбори ;)
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 17 юли 2009 09:32

ако отстраним молдовците /в което вярвам на 100%/ искам на жребия днес да ни се падне Атлетик Билбао. От един такъв мач, моряците само могат да спечелят. Едно е че в момента баските не са чак толкова силни и е напълно възможно да им вземем скалпа, а в същото време си едно доказано име в испанския футбол.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 17 юли 2009 10:50

Ако се падне Абърдийн, Черно море е фаворит.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 17 юли 2009 10:59

Не са това съперниците бе хора,ето тези са:

ПСВ Айндховен

Олборг (Дания)/Славия (Босна и Херцеговина) (0:0 в първия мач)

Апоел (Тел Авив)

Металург (Донецк)/МТЗ-Рипо (Беларус) (3:0)

ПАОК (Солун)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юли 2009 12:36

Със сигурност не искам ПСВ,които при всички положения са над нашите възможности.Холандския футбол е твърде скоростен и техничен за нас българите,ще ни прегазят.Аз искам балканско дерби с ПАОК Солун!Ще е невероятно шоу с гърците :lol: .Айде ПАОК :lol: .Тука шансовете са 70 на 30 за гърчулята.Ако играем срещу Олборг.Славия БиХ сме твърд фаворит.60 на 40 с Металург Донецк за тях.Удобен съперник е и Апоел ТА,миналата година елиминирахме вицешампиона на Израел,а Литекс елиминира 3-тия там,доказателство,че въпреки болните писания играелския футбол с милионите си е по-слаб от българския,тука имаме добри шансове мисля си ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юли 2009 13:58

[quote="di6ka"]АКО византюгите се класират за следващия кръг [quote]

Мери си приказките!!!!!!!Ще изядеш БАНан :lol: :evil:
Паце-не ме кръщавай брат много добре знам какво видях-слаба наша защита и тея имаха 2,3 добри удара и това е-те не знаеха как да си подадат и да стрелят към вратата бе :lol:
Айде моля те-все пак очите не ме лъжат ;)

Върни се в “Черно море”