РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Мнениеот pesho_1913 » 11 дек 2011 13:17

Eee жалко.. бях уверен, че Реал ще вземе този мач. Особено след гола в 20-тата секунда си рекох, че нещата отиват за категорична победа, но постепенно Барса започна да играе по-добре и според мен заслужено победи.. :(
п.п Този Алексис Санчес ми направи ужасно впечатление. През целия мач изобщо не спря да спори със съдията. Ама какво от това.. спечелиха си мача.
Все пак вярвам, че титлата тази година ще е за РЕАЛ. :!:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 дек 2011 13:34

Барса показа, че във важните мачове се справя отлично!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 11 дек 2011 13:48

Tribune East 1912 написа: перфетно се справи реферчето, въпреки че много съдии МОЖЕ БИ щяха да дадат червен на Меси, но с оглед ранната минута и изнервеният мач, решението на съдията изглежда по-скоро правилно. Честито на всички фенове на Барса, а за Реал остават само анализите.

Къде пише че като си за жълт картон,мача е изнервен и е 44 мин не трябва да ти го дадат. :roll: Не ми се иска да тръгвам в тая посока ама си беше 100 % жълт картон.
Писах по рано.Реал сами се биха.Много грешки на Мауриньо,и отново огромен късмет за Барселона.Да са живи и здрави,сега им се е паднало.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 11 дек 2011 13:57

hrclspr12 написа:Прави впечатление, че "Барселона" често изпозват ръцете в атака. Това ако е нормално :shock: :shock: :shock:
Лошо им се пише. 4:0 е мача за домакина.

Смешник.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 дек 2011 14:31

Честита победа на всички фенове на Барса!Прочетох само няколко мнения и не видях нищо ново.Пак съдията е виновен за новите 3 пробойни я корпуса на белия кораб.Пропуска се факта,че може би най-лесния мач през сезона за Каталунците е тоя срещу Реал.В последно време "белия балет" влезе в ролята на боксова круша в това дерби.Никога не съм обичал отбора от Мадрид и винаги съм изпитвал огромна радост при всичките им издънки.От десетилетия,с малки изключения,това е сбор от звезди,но не е отбор.Имаше изключение по времето на Дел Боске,но по скоро до колкото да потвърдят правилото.А то е ясно.Реал е отбор,който почти изцяло разчита на наемници с които трудно се прави отбор.Барса са на другия полюс.Повечето им играчи са от школата им.Резултатите от мачовете между двата отбора в последно време категорично показва коя система е по ефективна.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 дек 2011 14:32

След като поотминаха емоциите ще си позволя да драсна няколко реда относно мача: За мен Барселона не ни надигра! Казвам го напълно сериозно! Просто каталунците си вкараха положенията! Това беше разликата снощи! Трябва да отбележа, че снощи през целия мач РЕАЛ игра с човек по-малко- Роналдо повече пречеше, отколкото помагаше! Ако беше вкарал онова страхотно положение при 1-0 не се знае мачът как щеше да се развие. След това последва голът на Барселона, второто попадение, което дойде след голяма доза късмет..... Роналдо изпусна от 4 метра с глава, каталунците пак направиха контра и отново гол...1-3. В този момент мачът приключи! Много слаб мач на Йозил..... недоумявам защо Кака не започна титуляр.... :roll: Коентрао се стараеше на тази необичайна за него позиция.... но не направи добър мач. Поздравления за Ласана Диара! Сега най-важното е да победим Севиля след седмица и да завършим годината на първо място с 3 точки аванс! :)

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 11 дек 2011 14:34

Jose Mourinho at press conference:
''Barcelona cheated again as usual . They had the support of the Referee, Blatter, Platini , UEFA, NATO, NASA, FIFA, UNICEF, UN, EU, the Queen, Gaddafi, Konami, Playstation, and Amnesty International....wait i also believe they had the support of Zuckerberg, Bill gates, Clinton, and Bush. In fact THE WHOLE WORLD was against Madrid. Anyway, did u see my ronaldo beating several defenders and making that brilliant assist??...it was amaz....oh wait...''
:lol:
Kaто цяло очаквах много повече от Реал, но явно тази отговорност, напрежение, очаквания като цяло ги смазват и умряха от страх на собствения си стадион.
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 дек 2011 14:37

bobi_getov написа:Фен Съм на Барса от времето на Стоичков тогава да съм бил на 10 годинки сега съм на 32-и вчера играх в бетата победа за Реал на 2.6 със 100 лв и сложих 30лв за червен картон в мача-все пак има логика за червения картон :mrgreen: и си умрях на мъка :lol:
На вас проблема ви се казва ГОЛЕМИЯ МОУ-Неможе да излезеш с мисълта да спираш барса трябва да е надиграваш-виждасе в оделни мачове и със Милан и за купата на краля и още 1 2 мача пресирали се барса ама постоянно и яко те бъркат и немогат да си играят играта-Вчера като поведохте 1-0 и си викам айде ще почерпим тея ще ги смажат за всичките тея години катето ядоха лабут с по 5 гола и то кво стана :geek: .Извинявайте но барса в момента дефакто е без защитата имаме 1 пуьол който е постоянно със контузий,1 Пике който според мен е един от най-слабите защитници от големите отбори но играе със сърце и всичко друго е брак от към защитници-Реал с тези футболисти трябваше да ги развинти,а то какво Големия Моу на вас ви иба майката-за това ще ви кажа дано земете шашпионата че и него съм го играл в началото на сезона за шампион Реал наистина ви го пожелавам-фен съм на Барса но парите са си пари-ако го вземемто винаги ще се намерят фенове и от преса да злоратсват "да ви е сте шампиони но мачовете с барса-Да сте шамипиони,колко да сте шампиони-ще бъде умаловажена което е жалко :idea: Лек ден на всички и до другото класицо на Камп Ноу и пак ще играем за червен в мача добър коефицент пък и играчите имат навика да се гледат на криво :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Пич, за 32 годишен си ужасно неграмотен! Да не говорим, че един фен не може да умре от мъка при победа на уж любимият му отбор срещу големия твраг, защото е загубил кинти! Ти за мен никакъв фен на Барса не си![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 дек 2011 14:38

Възхитен съм за пореден път от Барса , голяма класа са ... заглавиято трябва да се промени : реал мадрид - БАРСЕЛОНА
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 11 дек 2011 14:41

Хубав мач стана, горе главата, сега просто битката за титлата стана интересна и борбата се завърза. ;) Ако бяхте спечелили вие... щяхте да станете шампиони още през декември и шампионата щеше да бъде ужасно скучен.

Недейте се оправдава с рефера, защото и двата отбора имат основателни претенции към него. Да, можеше да изгони Меси за втори жълт картон, но първият жълт беше просто нелеп... Да не говорим, че Фабио Куонтрао изобщо не получи картон, а заслужаваше такъв още за първото си влизане в краката на Санчес (чилиеца за идентично нарушение получи жълт картон), нищо, че беше първото нарушение в мача! Имахте своя шанс и го изпуснахте. Касиас отново ви е най-важният играч, а колкото до КР... тоя изобщо беше ли на терена?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”