Ето евентуалните съперници на Черно Море утре на жребия!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Ето евентуалните съперници на Черно Море утре на жребия!!!

Мнениеот Parmalat » 16 юли 2009 23:52

При положение, че Черно море успее да отстрани молдовския Искра Стал, ще има за съперник победител от втория кръг или един от следните тимове:

Рома (Италия), ПСВ Айндховен (Холандия), Хамбургер (Германия), Фенербахче (Турция), Клуб Брюж (Белгия), Лил (Франция), Брага (Португалия), Аустрия Виена (Австрия), Металист Харков (Украйна), Атлетик Билбао (Испания), Апоел Тел Авив (Израел), Фулъм (Англия), Одензе (Дания), Васлуй (Румъния), ПАОК (Гърция), Лех Познан (Полша), Слован Либерец (Чехия), Абърдийн (Шотландия), Криля Советов (Русия).

:roll: много ще е тежко за варненци :!:Това са най-силните тимове.Други възможни са Цървена Звезда и Броьондби ако преодулеят съперника си
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Ето евентуалните съперници на Черно Море утре на жребия!!!

Мнениеот spartaka » 16 юли 2009 23:58

За жалост май/ще са до тук като гледам отборите,може би само срещу 3,4 имат шанс,жребий,ще видим,успех ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 юли 2009 00:03

spartaka написа:За жалост май/ще са до тук като гледам отборите,може би само срещу 3,4 имат шанс,жребий,ще видим,успех ;)

Аз искам Цървена Звезда да се падне на Черно Море!
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 17 юли 2009 00:06

Не ги гледайте по имената... някои от отборите вмомента не играят добре !!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 юли 2009 00:11

Само да не се паднат Рома,Фенербахче,Хамбургер,ПсВ всички други са по лесно преодолими ;) все пак и да не подценяваме Варненци ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 юли 2009 00:16

durex написа:Само да не се паднат Рома,Фенербахче,Хамбургер,ПсВ всички други са по лесно преодолими ;) все пак и да не подценяваме Варненци ;)

Да така е трябва да им имаме доверие :)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2009 00:18

Успех на Морето! Дано само не им се падне Хамбург или Рома, въпреки че нищо не се знае и срещу тези два отбора (имайки впредвид ранната фаза на подготовка на звздите в големите отбори). След мачовете, които направиха срещу Щутгарт миналата година съм убеден, че Черно Море може да отстрани всеки голям тим в Европа. Господ има да им дава малко късмет от миналия сезон! :) Никола Спасов е много голяма лисица, с класи над Гочето и Люпко :) Сигурен съм, че Черно море ще бият молдовците и във втория мач.

Потребителски аватар
sokol
Контакти:

Мнениеот sokol » 17 юли 2009 00:20

Малко съм измумен!
То тез съперници са по-тежки от всики, които левски трябва да преудолее до груповата фаза - поне на имена.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юли 2009 00:28

Parmalat написа:При положение, че Черно море успее да отстрани молдовския Искра Стал, ще има за съперник победител от втория кръг или един от следните тимове:

Рома (Италия), ПСВ Айндховен (Холандия), Хамбургер (Германия), Фенербахче (Турция), Клуб Брюж (Белгия), Лил (Франция), Брага (Португалия), Аустрия Виена (Австрия), Металист Харков (Украйна), Атлетик Билбао (Испания), Апоел Тел Авив (Израел), Фулъм (Англия), Одензе (Дания), Васлуй (Румъния), ПАОК (Гърция), Лех Познан (Полша), Слован Либерец (Чехия), Абърдийн (Шотландия), Криля Советов (Русия).

:roll: много ще е тежко за варненци :!:Това са най-силните тимове.Други възможни са Цървена Звезда и Броьондби ако преодулеят съперника си

Идеални съперници!Мисля,че изобщо няма да имаме проблеми с Одензе,Металист Харков,Лех Познан,Апоел ТА и Слован Либерец.Напълно преодолими са и Брага,Васлуй,Абърдийн,Брюж и Аустрия Виена,а защо не и Криля Советов и ПАОК?Рома,Хамбургер,ПСВ,Атлетик Б и Фенербахче са едиснтвените,които можем да наречен непреодолими,но не и,че бихме се предали без бой,чудеса стават.

Относно Цървена Звезда-пожелавам си този отбор.В страхотна криза са,морална,финансова и всякаква друга.Категорично ще ги изхвърлим,в това съм убеден,те са един от потенциалните ни най-лесни съперници въпреки голямото си име
Последна промяна от Sagittarius на 17 юли 2009 00:31, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 юли 2009 00:31

sokol написа:Малко съм измумен!
То тез съперници са по-тежки от всики, които левски трябва да преудолее до груповата фаза - поне на имена.

Все пак Черно Море са непоставени,но имА и отбори от втория кръг които не съм написал които може да се паднат поради това че незнам коефициентите им!
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черно море”