Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.
ливърпул-кпр(1:0).
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
за полузащитата, което беше по-трудното - познах, въпреки че дано това й беше и сефтето и бенефиса...
за Керъл - не, но явно е "наказан"
иначе мача си беше нещо подобно на този с Фулъм и ако не беше гола с глава (уж друг трябваше да бележи така) на Суарез спокойно можеше и да завърши като него...
П.П. призив към Хакерчето/Спамерчето - искам от теб на всяка почивка да влизаш и обвиняваш Суарез, моля те
за Керъл - не, но явно е "наказан"

иначе мача си беше нещо подобно на този с Фулъм и ако не беше гола с глава (уж друг трябваше да бележи така) на Суарез спокойно можеше и да завърши като него...
П.П. призив към Хакерчето/Спамерчето - искам от теб на всяка почивка да влизаш и обвиняваш Суарез, моля те

-
smart написа:ами ако под 2 поредни корнера имаш в предвид корнер след корнер окsuareshampion написа: не видя ли накрая как ни натиснаха ..корнер след корнер ..
suareshampion написа:ами ако влезе след някой рикошет
ами ако на земята дойдат извънземни и ни вкарат гол какво ще праим а?![]()
престанете да хленчите и да недоволствате дори и след победи.Колко пъти да ви го повторя все едно е дали ще биеш 1:0 или 10:0 важни са трите точки. юнайтед дето се борят за титлата от мача с челси досега имат 1 свестен мач в които играха както трябва ама си взимат точките и се борят за титлата нали, просто си вкарват положенията и имат късмет.Нужен ни е просто един голаджия, малко концентрация пред головете и ще завършим в топ4 без никакъв проблем.
ти добре ли си бе момче ? от какво съм недоволствал бе извънземен ? ти играл ли си някога футбол за да ме разбереш какво искам да кажа? просто се учудих как може да имате спокойствие при 1-0 до края на мача ? ти не прочете ли че написах нарочно заради такива като теб с главни букви ,че ВСИЧКИ ИГРАЧИ ИГРАХА МНОГО ДОБРЕ И СЪМ МНОГО РАДОСТЕН ОТ ПОБЕДАТА ! айде мислете малко бе ..керъловци

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Karsa Orlong
- Контакти:
blue avalanche написа:Ами като гледам резултата...Не са се "скъсали"!Пък и КПР,на Анфийлд...Нали се сещаш,че не са критерий?Чак пък толкоз ентусиазъм...Или започнахме и на това да се радваме?
Karsa Orlong написа:А аз като гледам поста ти, май си гледал само резултата, но не и мача.А относно това дали да се радваме - лично аз си се радвам най-много на такива победи, защото от 20 години насам най-трудно постигаме именно тях!
blue avalanche написа:Каквато и да е "играта",когато си спечелил с 1-0 срещу КПР на Анфийлд,да се скача до тавана от радост...хм.
Разбирам те какво искаш да кажеш, но погледни нещата така - през този сезон завършихме на "Анфийлд" наравно с другите два новака + Съндърланд.Като се има предвид и, че Ливърпул от край време си се мъчи с отборите от втората половина на таблицата - ами няма как да не се радвам на тази победа

Няма как да не се радваме на всяка победа, особено на Анфийлд. Този велик стадион от непревземаема крепост се беше превърнал в благотворителен дом. Раздадохме точки на който си поиска. Това е едва трета победа вкъщи от осем (!!!) домакинства. Кажи-речи на три мача у дома печелим един. Така че трите точки днес са радостни, но нищо друго. Може би другото положително е, че 35 милионното дървено човече не се пречка днес.
suareshampion написа:smart написа:ами ако под 2 поредни корнера имаш в предвид корнер след корнер окsuareshampion написа: не видя ли накрая как ни натиснаха ..корнер след корнер ..
suareshampion написа:ами ако влезе след някой рикошет
ами ако на земята дойдат извънземни и ни вкарат гол какво ще праим а?![]()
престанете да хленчите и да недоволствате дори и след победи.Колко пъти да ви го повторя все едно е дали ще биеш 1:0 или 10:0 важни са трите точки. юнайтед дето се борят за титлата от мача с челси досега имат 1 свестен мач в които играха както трябва ама си взимат точките и се борят за титлата нали, просто си вкарват положенията и имат късмет.Нужен ни е просто един голаджия, малко концентрация пред головете и ще завършим в топ4 без никакъв проблем.
ти добре ли си бе момче ? от какво съм недоволствал бе извънземен ? ти играл ли си някога футбол за да ме разбереш какво искам да кажа? просто се учудих как може да имате спокойствие при 1-0 до края на мача ? ти не прочете ли че написах нарочно заради такива като теб с главни букви ,че ВСИЧКИ ИГРАЧИ ИГРАХА МНОГО ДОБРЕ И СЪМ МНОГО РАДОСТЕН ОТ ПОБЕДАТА ! айде мислете малко бе ..керъловци
този израз нямаше цел нито да те обиди нито засегне нито нищо,просто се пошегувах с тези твърдения че ако стане рикушет от корнер какво щяло да стане и т.н. защото за мен са несериозни.Втората част от мнението ми се отнасяше към хората които плюеха отбора не към теб!
п.с
какво искаш да кажеш с тези твърдения - че ако феновете са нервни отбора ще се справя в защита по добре или?просто се учудих как може да имате спокойствие при 1-0 до края на мача
мнението ми няма цел да те обижда и т.н. преди да нападаш хората помисли малко.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- Liverpool_EC
- Контакти:
На пролет сложихме 5тици на Бирмингам и Фулам и 3ка на нюкасъл със същите тези играчи-Суарез,Макси,Кайт-разликата беше че тогава вкаррвахме още в началото и така падаше напрежението и после играчите играеха разкрепостено и всичко беше песен до края на мачовете.Затова и днес прогнозта ми беше за 1:0 ако не вкараме в началото,обаче като се преодолее тази психическа обремененост пред гола,която се натрупа от началото на сезона ще летим с/у по-слабите отбори.Проблема на тези които все искат победи е с 4,5гола е,че живеете още с Ливърпул от 80те,другите които не виждате никво бъдеще е че след последните 2 супер слаби години ни приравнихте със средняци като Нюкясъл и Вила,а всъщност на терена играе един нов отбор на Кени Далглиш и той в момента се гради.Аз за сега го харесвам като цяло,като поведение на терена,но разберете че резултатите ,които искате ще доидат,ама за това трябва още време.Не губете вярата си,хора!!!!!!!!!!
-
smart написа:suareshampion написа:
този израз нямаше цел нито да те обиди нито засегне нито нищо,просто се пошегувах с тези твърдения че ако стане рикушет от корнер какво щяло да стане и т.н. защото за мен са несериозни.Втората част от мнението ми се отнасяше към хората които плюеха отбора не към теб!
п.скакво искаш да кажеш с тези твърдения - че ако феновете са нервни отбора ще се справя в защита по добре или?просто се учудих как може да имате спокойствие при 1-0 до края на мача
мнението ми няма цел да те обижда и т.н. преди да нападаш хората помисли малко.
ама чакай малко бе ..кое е несерозното ? че може да влезе някой техен случаен гол в последната минута ли ? е как да не може ?..не видя ли как вървеше мача ..на мен щеше да ми изскочи сърцето дето се вика докато съдията не свири последния сигнал с оглед важноста на трите точки а тук някой каза ,че бил спокоен и можел да дремне ..и за това се учудих ..нещо лошо ли съм направил ? сега разбра ли ме бе момче или пак искаш да ти обясня ? айде моля ви се почнете да ме разбирате ! ..това пък за нервните фенове и нашата защита беше върхъ

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- RedMagic
- Контакти:
Liverpool_EC написа:RedMagic написа:Определено с късмет си вземахме мача... 20 удара към вратата, над 15 корнера, 2 греди, 1 гол. Неможе така, този мач трябваше да го спечелим с поне 3-0 ! Иначе, все пак, честита победа !
25 удара към вратата(8 във),17 корнера,62% владеене,към 7,8 чисти положения...и викаш с късмет си взехме мача
Определено. Ако не беше мигът на магия от страна на Адам да сложи топката на главата за Суарес, мислиш ли, че щяхме да вкараме гол и да победим ? Късметът най-накрая ни се усмихна и сякаш от никъде вкарахме гол. Казвам от никъде, тъй като изтървахме поне 5 чисти положения за гол, а при гола на Суарес дори не изглеждаше как може да се стигне дори до удар към вратата преди, пак казвам, Адам да даде още едно от магическите си центрирания. Ако имахме един като Торес в първият му сезон в Ливърпул - тоест някой, който да вкарва над 30 гола на сезон, щяхме да сме претенденти за титлата и щяхме да си вземем мачовете със Съндърланд, Стоук, Юнайтед, Норич, Суонзи, Сити и Фулъм, сигурен съм ! А тези победи щяха да ни дадат точно 16 точки, тоест щяхме да сме къде... точно така, на първото място в класирането, като щяхме да имаме 4 точки преднина пред Сити, но те щяха да бъдат с мач по-малко, и то срещу Челси на Стамфорд Бридж !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
suareshampion написа:Dzheff написа:хубава, спокойна, скучна победа срещу новака КПР - това ни трябваше от доста дълго време. щом между 70та и 80та минута си позволих даже малко да дремна значи нещата в отбора вървят все по-добре и по-добре - хубаво е когато напрежението и несигурността започват да отсъстват от мачовете на ЛивърпулИначе за пореден път направихме противниковия вратар герой на мача - спрем ли да го правим Ливърпул се превръща в страшилище - единствено нереализирането на създадените голови положения делят Ливърпул от това определение към момента...
спокойна победапозволил си си да дремнеш ..айде стига бе човек ..имам чуството ,че си дремел през цялото време или си гледал друг мач
не видя ли накрая как ни натиснаха ..корнер след корнер ..ами ако влезе след някой рикошет ..ко прайм ? ако бяхме затворили мача с втори гол ок ..но водим само с 1-0 ,това е несерозно ..моля ти се ..как може да има толкова спокойни фенове ..дайте и на мен малко от вашето спокойствие
този мач отново показа ,че за Ливърпул няма лек мач във ВЛ,за това трябва да се радваме истински след всяка наша победа !
не, корнерите много добре ги проследих, не съм дремел на тях

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]