Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.

Мнениеот Karsa Orlong » 10 дек 2011 19:42

blue avalanche написа:
Hakercheto написа:Е,за всички хейтъри на Хендо и Даунинг- провалиха ли се днес!?

Ами като гледам резултата...Не са се "скъсали"!Пък и КПР,на Анфийлд...Нали се сещаш,че не са критерий?Чак пък толкоз ентусиазъм...Или започнахме и на това да се радваме?

А аз като гледам поста ти, май си гледал само резултата, но не и мача.А относно това дали да се радваме - лично аз си се радвам най-много на такива победи, защото от 20 години насам най-трудно постигаме именно тях!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 дек 2011 19:43

Mighty Reds написа:
Hakercheto написа:2ма,3ма
3ма недоволни ги преброих ,вие колко ги изкарахте? :)

Чеки бе, основните играчи не са се появили още :mrgreen:

Кенито не се е обадил още или не съм забелязал :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 10 дек 2011 19:44

Avrameca написа:
Mighty Reds написа:

Кенито не се е обадил още или не съм забелязал :mrgreen:

Друг ник на легенда чакам аз :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 10 дек 2011 19:44

Liverpool_EC написа:
Dzheff написа:хубава, спокойна, скучна победа срещу новака КПР - това ни трябваше от доста дълго време. щом между 70та и 80та минута си позволих даже малко да дремна значи нещата в отбора вървят все по-добре и по-добре - хубаво е когато напрежението и несигурността започват да отсъстват от мачовете на Ливърпул :) Иначе за пореден път направихме противниковия вратар герой на мача - спрем ли да го правим Ливърпул се превръща в страшилище - единствено нереализирането на създадените голови положения делят Ливърпул от това определение към момента...

абсолютно си прав,суарез със един човек до себе си с който може да комбинира може да създаде мнг.положения и като почнат да влизат( а това със сиг.ще стане) не знам от какво ще се оплакват тогава критиците на Кени...ама със сиг ще си намерят нещо де!!!!

на мен днес ми хареса взаимодействието между Суарес и Макси - това добро взаимодействие доведе до 3 чисти положения за Макси и ако не бяха втрещяващите пропуски на аржентинеца сега може би щяхме да го поздравяваме за хеттрика. Но тъй като явно наистина Суарез играе по-леко когато до себе си има техничен и бърз партньор в атаката (подобно на Макси и Белъми) и му е по-трудно когато е напред с Керъл, явно ако се взима нападател другия месец, той трябва да бъде точно това - бърз, техничен и млад (за разлика от Макси и Белъми, на които точно годините им пречат да играят основна роля в клуба)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 дек 2011 19:45

Ще дойде и ще ни разбие представите за футбол не бой се :lol:

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 10 дек 2011 19:50

suareshampion написа: не видя ли накрая как ни натиснаха ..корнер след корнер ..
ами ако под 2 поредни корнера имаш в предвид корнер след корнер ок :mrgreen:
suareshampion написа:ами ако влезе след някой рикошет

ами ако на земята дойдат извънземни и ни вкарат гол какво ще праим а? :mrgreen:
престанете да хленчите и да недоволствате дори и след победи.Колко пъти да ви го повторя все едно е дали ще биеш 1:0 или 10:0 важни са трите точки. юнайтед дето се борят за титлата от мача с челси досега имат 1 свестен мач в които играха както трябва ама си взимат точките и се борят за титлата нали, просто си вкарват положенията и имат късмет.Нужен ни е просто един голаджия, малко концентрация пред головете и ще завършим в топ4 без никакъв проблем.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2011 19:51

Karsa Orlong написа:
blue avalanche написа:
Hakercheto написа:Е,за всички хейтъри на Хендо и Даунинг- провалиха ли се днес!?

Ами като гледам резултата...Не са се "скъсали"!Пък и КПР,на Анфийлд...Нали се сещаш,че не са критерий?Чак пък толкоз ентусиазъм...Или започнахме и на това да се радваме?

А аз като гледам поста ти, май си гледал само резултата, но не и мача.А относно това дали да се радваме - лично аз си се радвам най-много на такива победи, защото от 20 години насам най-трудно постигаме именно тях!

Каквато и да е "играта",когато си спечелил с 1-0 срещу КПР на Анфийлд,да се скача до тавана от радост...хм. :?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 10 дек 2011 19:55

Mighty Reds написа:

А те някои хора и при 50 положения и 5 гола пак ще са недоволни, че сме вкарали едва 10% от положенията си... то човек като иска да вижда само негативите, то и наистина само това вижда, а когато човек се настрои положително, тогава вижда и положителните страни... но иди давай акъл на хора, които си мислят, че всичко знаят, всичко са видели и винаги са прави... трудна работа... опитвал съм се - не става...

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 10 дек 2011 20:00

Играч на мача според вас ? ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 10 дек 2011 20:04

IvanAtanasov написа:Играч на мача според вас ? ;)

със сигурност това е Черни :) Иначе за Ливърпул определено най-много допринесоха Чарли Адам и Луис Суарес, но тъй като брака в действията на Чарли беше по-малко моите предпочитания са за рожденика днес :)

Върни се в “Ливърпул”