Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Mighty Reds
- Контакти:
Re: Ливърпул - Куинс Парк Рейнджърс 10.12.2011, 17:00 ч.
Плюете при загуба, плюете при равен, плюете при победа, ще ви свърши слюнката бре, нали не искахте Керъл, а Макси, е, с'я що го нареждате ?! Вземете се порадвайте малко ...
Последна промяна от Mighty Reds на 10 дек 2011 19:21, променено общо 1 път.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
- Hakercheto
- Контакти:
blue avalanche написа:Hakercheto написа:Е,за всички хейтъри на Хендо и Даунинг- провалиха ли се днес!?
Ами като гледам резултата...Не са се "скъсали"!Пък и КПР,на Анфийлд...Нали се сещаш,че не са критерий?Чак пък толкоз ентусиазъм...Или започнахме и на това да се радваме?
Незнам за теб,но аз съм изключително доволен на тази победа. Изместихме и Нюкасъл. Победата си е победа и не ме интересува дали сме го взели с 4:0 или с 1:0 този мач. В момента е важно да взимаме мачовете ако трябва и с 0,5:0 стига да вземем 3 точки
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Liverpool forever_95 написа:Играта ни е красива, но не води до нищо! Отпред сме много зле, не можем да вкараме повече от 1 гол на новак при 25 удара...изобщо за к'во говорим. Трябва ни спешно голаджия + крило, което да създава положения. С този отбор кой знае колко няма да направим.
ти какво искаш бе по 100 положения на мач ? То сега на 25 не можем 2 гола да вкараме той иска още положения !? е това не го разбирам...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Честита победа, днес нямах нерви да гледам а взехме че бихме. От това което чета ако има някой да завършва атаките просто ще видим друг Ливърпул.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Dzheff написа:хубава, спокойна, скучна победа срещу новака КПР - това ни трябваше от доста дълго време. щом между 70та и 80та минута си позволих даже малко да дремна значи нещата в отбора вървят все по-добре и по-добре - хубаво е когато напрежението и несигурността започват да отсъстват от мачовете на ЛивърпулИначе за пореден път направихме противниковия вратар герой на мача - спрем ли да го правим Ливърпул се превръща в страшилище - единствено нереализирането на създадените голови положения делят Ливърпул от това определение към момента...
абсолютно си прав,суарез със един човек до себе си с който може да комбинира може да създаде мнг.положения и като почнат да влизат( а това със сиг.ще стане) не знам от какво ще се оплакват тогава критиците на Кени...ама със сиг ще си намерят нещо де!!!!
Liverpool_EC написа:Dzheff написа:хубава, спокойна, скучна победа срещу новака КПР - това ни трябваше от доста дълго време. щом между 70та и 80та минута си позволих даже малко да дремна значи нещата в отбора вървят все по-добре и по-добре - хубаво е когато напрежението и несигурността започват да отсъстват от мачовете на ЛивърпулИначе за пореден път направихме противниковия вратар герой на мача - спрем ли да го правим Ливърпул се превръща в страшилище - единствено нереализирането на създадените голови положения делят Ливърпул от това определение към момента...
абсолютно си прав,суарез със един човек до себе си с който може да комбинира може да създаде мнг.положения и като почнат да влизат( а това със сиг.ще стане) не знам от какво ще се оплакват тогава критиците на Кени...ама със сиг ще си намерят нещо де!!!!
Тогава ще дойде времето да кажат "вместо да го вземат Януари що не го взе "сияйния" през лятото като е голям треньор ?". Просто са ненормални тези дето си позволяват да критикуват точно в момента.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
blue avalanche написа:Hakercheto написа:Е,за всички хейтъри на Хендо и Даунинг- провалиха ли се днес!?
Ами като гледам резултата...Не са се "скъсали"!Пък и КПР,на Анфийлд...Нали се сещаш,че не са критерий?Чак пък толкоз ентусиазъм...Или започнахме и на това да се радваме?
Кпр не са критерии?Че те биха челси бе момко.Юнайтед биха 4 мача с по 1:0 без да играят хич ама никой нищо не им казва ние създадохме повече положения и бием с 1:0 и пак има недоволни и пискащи тука.Няма угодия ей!Квото и да стане не бием ли с по 10:0 все е провал.Тва да не ви е испанското първенство с по 3 отбора и 17 боксови круши.Това е Англия всеки може да бие всеки разгромните резултати вече не са чак толкова често срещано явление.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
-
Dzheff написа:хубава, спокойна, скучна победа срещу новака КПР - това ни трябваше от доста дълго време. щом между 70та и 80та минута си позволих даже малко да дремна значи нещата в отбора вървят все по-добре и по-добре - хубаво е когато напрежението и несигурността започват да отсъстват от мачовете на ЛивърпулИначе за пореден път направихме противниковия вратар герой на мача - спрем ли да го правим Ливърпул се превръща в страшилище - единствено нереализирането на създадените голови положения делят Ливърпул от това определение към момента...
спокойна победа

Последна промяна от suareshampion на 10 дек 2011 19:39, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Hakercheto
- Контакти:
2ма,3ма
3ма недоволни ги преброих ,вие колко ги изкарахте?

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Mighty Reds
- Контакти:
Hakercheto написа:2ма,3ма
Чеки бе, основните играчи не са се появили още

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
Bill Shankly