Кой ще спечели ШЛ според вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще спечели ШЛ според вас?
Манчестър Юнайтед отпаднаха и мишоците веднага побързаха да пуснат тема:"Кой ще спечели ШЛ?"...Защо не пусна тази тема,в началото на турнира,а отворко?!
DON Del Piero написа:Аз бих посочил МАН.ЮН....опааа ма те май отпаднаха![]()
От отборите които останаха се надявам да е Челси на които симпатизирам много преди ерата Абрамович.
Силно се надявам да не е Барса...Защо??? За да няма отбор който да е печелил турнира два сезона под ред.
Реал също изглеждат доста способни за трофея.Но всичко е въпрос на ЖРЕБИЙ....
А на Финал Бемфика(Лион)– Зенит ще се радвам най-много.![]()
![]()
И аз ще се радвам Дел Пенсионеро да поиграе още един финал на ШЛ

Benfica Lisboa
- Udoji90
- Контакти:
Реал или Барса - всичко друго ще е свръхсензация, след като тези 2 отбора са няколко класи над следващите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Надявам се на Байерн или Арсенал, но вероятно ще е някой от двата испанскигранда.А пък Челси нямат никъв шанс.
smoothc написа:Манчестър Юнайтед отпаднаха и мишоците веднага побързаха да пуснат тема:"Кой ще спечели ШЛ?"...Защо не пусна тази тема,в началото на турнира,а отворко?!
ХАхХАхахаха Нямам думи просто хахахахаХАХха. Само ще кажа, че ако си мислиш, че тайно съм дебнел твоето отборче да отпадне от ШЛ, за да пусна тази тема, трябва да си доста тъп. Ще се въздържа от други коментари, за да запазя добрия тон.
ПС: Не се притеснявай скоро ще направя тема и за ЛЕ. Там можеш да напишеш, че Юнайтед е фаворит.

smoothc написа:Манчестър Юнайтед отпаднаха и мишоците веднага побързаха да пуснат тема:"Кой ще спечели ШЛ?"...Защо не пусна тази тема,в началото на турнира,а отворко?!
Що всичко трябва да се върти около МЮ??
Benfica Lisboa
- Тони Шумахер
- Контакти:
Ако , някой подцени Баварците , ще съжалява ! За мен те са скрития фаворит 

Тони Шумахер написа:Ако , някой подцени Баварците , ще съжалява ! За мен те са скрития фаворит
Не съм ги гледал скоро но им пожелавам късмет уважавам ги- голям отбор!!
Benfica Lisboa
Може би Реал Мадрид. Колкото и да се надявам за Челси... Има едно такова гадно чувство, когато Челси се изправят срещу тим на Моуриньо...