Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2011 13:40

zap_lv написа:"Всеки голям отбор трябва да има поне един бразилец " . Това не е моя мисъл ,но има доста истина в това,разбира се от бразилец до бразилец има разлика ,но като цяло те са доста технични и обичат да играят 1 на 1 с противника .За Паломино незнам ,мачове на Черноморе не гледам ,дори когато ги дават по телевизия ,защото играят ужасен футбол на смешен терен. С такъв футбол никой не може да си покаже качествата .
[offtopic]Футболът е един спектакъл за многобройна публика.Не може да се стремят всички към задължителна победа ,на всяка цена.Мечтая един ден да дойдат такива времвена в България ,че всеки да се стреми да играе красив футбол ,пък резултатите сами да си идват.[/offtopic]

[offtopic]"Един бразилски футболист в отбора е добре; двама бразилци в отбора е нещо фантастично, защото се увеличава талантът; трима бразилски играчи в отбор са проблем; а четирима бразилци в един отбор - това е вече катастрофа"

Мисля че Жозе Моуриньо каза това на една пресконференция[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 дек 2011 14:46

blue avalanche написа:"„Меридиан мач” съобщава, че Левски отново ще се опита да привлече камерунеца Нджонго Присо. Кри­лото на АЕК (Ларнака) беше трансферна цел №1 на „сините" два трансферни прозореца, но по една или друга причина сделката пропадаше. Според запознати за­ради провала на Тони Калво, Георги Иванов и Николай Костов от­ново са набелязали камерунеца за транс­фер на „Герена". Очаква се новият треньор на „сините" Николай Костов да използва връзките си в Кипър, за да уреди трансфера. Той има престой и в АЕК (Ларнака) през сезон 2005/06.
Иначе Присо беше на крачка от транс­фер на „Терена" през лятото. Тогава двата клуба си бяха стисна­ли ръцете, а според уговорката „сините" трябваше да платят 150 000 евро за каме­рунеца. В последния момент обаче шефо­вете на АЕК вдигнаха със 100 000 евро цената на крилото и това провали сделката. Камерунецът скъсва нервите на кипърски­те си работодатели в последните месеци. През лятото Присо не искаше да тренира и да пътува за лагер с АЕК (Ларнака), а само преди ня­колко дни мес­тната федера­ция го одруса с 2 мача наказание и глоба от 10 хиляди евро заради сбиване.
Ако трансферът на Присо на „Герена" пропадне и този път, Левски най-вероят­но ще смени Тони Калво със Сержиньо от Локо (Пд). „Сини­те" вече са влезли в контакт с шефовете на „Лаута" за порту­галеца."

... това не ми допада :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 10 дек 2011 18:10

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:"„Меридиан мач” съобщава, че Левски отново ще се опита да привлече камерунеца Нджонго Присо. Кри­лото на АЕК (Ларнака) беше трансферна цел №1 на „сините" два трансферни прозореца, но по една или друга причина сделката пропадаше. Според запознати за­ради провала на Тони Калво, Георги Иванов и Николай Костов от­ново са набелязали камерунеца за транс­фер на „Герена". Очаква се новият треньор на „сините" Николай Костов да използва връзките си в Кипър, за да уреди трансфера. Той има престой и в АЕК (Ларнака) през сезон 2005/06.
Иначе Присо беше на крачка от транс­фер на „Терена" през лятото. Тогава двата клуба си бяха стисна­ли ръцете, а според уговорката „сините" трябваше да платят 150 000 евро за каме­рунеца. В последния момент обаче шефо­вете на АЕК вдигнаха със 100 000 евро цената на крилото и това провали сделката. Камерунецът скъсва нервите на кипърски­те си работодатели в последните месеци. През лятото Присо не искаше да тренира и да пътува за лагер с АЕК (Ларнака), а само преди ня­колко дни мес­тната федера­ция го одруса с 2 мача наказание и глоба от 10 хиляди евро заради сбиване.
Ако трансферът на Присо на „Герена" пропадне и този път, Левски най-вероят­но ще смени Тони Калво със Сержиньо от Локо (Пд). „Сини­те" вече са влезли в контакт с шефовете на „Лаута" за порту­галеца."

... това не ми допада :roll:

И на мен не ми допада ,отново ще почнат едни пиянски скандали,фалшиви пиянски книжки :D и тем подобни изпълнения.Може да не спазва режима ,защото иска да се махне от отбора.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 дек 2011 18:51

TristaNNN написа:
bistan75 написа:
mikata написа:Напускащи: Акалски,Рисп,Йовов,Балтанов, Димов, Видович и Иво Иванов
Нови: Двама централни защитници,ляв бек и нападател.

Напълно съм съгласен.Само бих добавил-напускащи-Огнянов,Старокин,Милиев,и нови две крила.

Та ние останахме без отбор бре :mrgreen:

та ние досега нима имахме отбор?! ;) При всички положения трябва сериозна промяна в кадровата политика на клуба. При положение, че се търси нов деф. халф, не бива да си мислим, че Грийн е "пътник". По-скоро си мисля, че ще се освободим от присъствието на вечните надежди хМарян и Балтанов. Така ще има възможност 3-ма души да се "бият" за едно място- Влади, Грийн и новия. Димов ще бъде "резерв". При всички положения трябва да се привлекат двама централни+ един ляв-защитници, както и значително засилване на "ударната мощ". С бързи, борбени момчета отпред. Като пример всички даваме Гарра-та, и най-близко по маниер ми напомня онова негро от Жилина. Страшно здраво "копеле" и работи по целия фронт на атаката. А отдясно един Присо ще е перфектен.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2011 19:47

santiliana написа:
та ние досега нима имахме отбор?! ;) При всички положения трябва сериозна промяна в кадровата политика на клуба. При положение, че се търси нов деф. халф, не бива да си мислим, че Грийн е "пътник". По-скоро си мисля, че ще се освободим от присъствието на вечните надежди хМарян и Балтанов. Така ще има възможност 3-ма души да се "бият" за едно място- Влади, Грийн и новия. Димов ще бъде "резерв". При всички положения трябва да се привлекат двама централни+ един ляв-защитници, както и значително засилване на "ударната мощ". С бързи, борбени момчета отпред. Като пример всички даваме Гарра-та, и най-близко по маниер ми напомня онова негро от Жилина. Страшно здраво "копеле" и работи по целия фронт на атаката. А отдясно един Присо ще е перфектен.

И Балтанов,и Огнянов преподписаха договорите и "освобождаване от присъствието" хич не е елементарно!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 10 дек 2011 20:33

Тоя Присо да не е по0добър от Матондо,Калво или Слори,че така го чакаме и искаме :lol: Някакъв незнаен тип,които рита в Кипър и то не в някой от добрите отбори ... Предпочитам бразилец за крило,ама треньора си знае работата :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 дек 2011 20:48

blue avalanche написа:Ако трансферът на Присо на „Герена" пропадне и този път, Левски най-вероят­но ще смени Тони Калво със Сержиньо от Локо (Пд). „Сини­те" вече са влезли в контакт с шефовете на „Лаута" за порту­галеца."

Гледал съм го на живо този Сержиньо... Че то по-добре да си стои Тони Калво в Левски ... :idea:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 дек 2011 20:49

blue avalanche написа:И Балтанов,и Огнянов преподписаха договорите и "освобождаване от присъствието" хич не е елементарно!

но подписването на нов договор не гарантира оставането им на Герена,нали? Може да бъдат включени в един бартер- примерно за Александров от Ч.море или Сержиньо от Локо Пд (още повече, че Кокала е работил с тях и им харесва качествата). Та мисълта ми е, че с подновяването на договорите се подсигурява евентуалното им напускане, в сравнение с варианта ако са с изтекли такива.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 дек 2011 21:00

magga написа:Тоя Присо да не е по0добър от Матондо,Калво или Слори,че така го чакаме и искаме :lol: Някакъв незнаен тип,които рита в Кипър и то не в някой от добрите отбори ... Предпочитам бразилец за крило,ама треньора си знае работата :)

Още през лятото, когато се разбра,че имаме интерес към Нджонго, изказах своето лично мнение за него.Имах възможността през миналата година да го гледам в Кипър. Наистина е добър, а в сравнение с Матондо, Калво и Слори- си е направо звезда. Страшно бърз,страхотен дрибъл и умее да завършва атаките. Доста често играе и "вътре", зад централния нападател. Нещо средно между Дарко, Маркиньос и Велизар Димитров. Като кусур може да му се брои факта, че понякога играе доста "солово" и разбира се- дисциплината. Луда глава е, но във футбола именно такива играчи са интересни и са имали най-много "обожатели". Мисля, че ако го вземем, ще уцелим "джакпота" с него и бързо ще ни стане любимец.
Единствено ме притеснява как е бил в последните месеци, защото дочувам, че след провала на трансфера му при нас малко преди мачовете с Търнава, има постоянно проблеми с ръководството и треньора...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 дек 2011 21:05

santiliana написа:
blue avalanche написа:И Балтанов,и Огнянов преподписаха договорите и "освобождаване от присъствието" хич не е елементарно!

но подписването на нов договор не гарантира оставането им на Герена,нали? Може да бъдат включени в един бартер- примерно за Александров от Ч.море или Сержиньо от Локо Пд (още повече, че Кокала е работил с тях и им харесва качествата). Та мисълта ми е, че с подновяването на договорите се подсигурява евентуалното им напускане, в сравнение с варианта ако са с изтекли такива.

След като ние не ги харесваме,защо смяташ,че някой друг ще се "набута" с тях?Има ли треньор в А група,който да не ги познава?

Върни се в “Архив”