За Юнайтед, Сър Алекс, Бербатов и Дон Диего Марадона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Re: За Юнайтед, Сър Алекс, Бербатов и Дон Диего Марадона

Мнениеот drakon » 08 дек 2011 18:30

[quote][/quote]Мач в Къщи с Бенфика , отново срамно равенство и то благодарение на Митака, иначе отново щяхме да захапем дървото.
Гола бе благодарение на турския страничен рефер !!Дървото си го бяхте изяли още тогава ама фен на Манчо и детайли :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 08 дек 2011 18:55

drakon написа:
Мач в Къщи с Бенфика , отново срамно равенство и то благодарение на Митака, иначе отново щяхме да захапем дървото.
Гола бе благодарение на турския страничен рефер !!Дървото си го бяхте изяли още тогава ама фен на Манчо и детайли :lol:

Сериозен пропуск, извинявам се за което. Дузпите срещу Оцелул съм ги споменал, така че не държи обвинението. Даже и снощи чаках някаква измислена дузпа, добре че НЕ свириха такава, иначе срама щеше да е още по голям.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 дек 2011 19:20

Какво толкова е станало? Отпадна един малък отбор за европейските стандарти. Подигравката с "Аякс" е много по - сериозно нещо, защото холандците са име в световния футбол. Истинско, а не измислено име.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 08 дек 2011 21:08

daniel875 написа:Какво толкова е станало? Отпадна един малък отбор за европейските стандарти. Подигравката с "Аякс" е много по - сериозно нещо, защото холандците са име в световния футбол. Истинско, а не измислено име.

Боже, колко мъка има по-този свят :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 08 дек 2011 21:40

Съгласен съм със статията. До известна степен може да се каже, че симпатизирам на Юнайтед, но откакто започнаха подигравките на САФ с Бербатов като че ли не ме вълнува толкова дали губят или печелят. Може би съм пристрастен, което е напълно нормално, но мястото на Митко е на терена, а докато той търка пейката, симпатиите ми към този отбор ще продължават да избледняват...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 дек 2011 21:55

drogooo написа:Като бихме Арсенал в третия кръг с 8 парцала защитата ви харесваше!?!
Като бихме Челси с тройка кръг по-късно... халфовата линия беше чуднаааа!?!
Като вкараха на Болтън и Тотнъм 8 парцала... нищо за атакуващите не се каза!?!
Като обърнаха Сити за Къмюнити Шийлд и им набиха тиквите .с една тройка.... да не ви цитирам кво лизане и превъзнасшне беше!?!
Сега гледам същите нещо не ви кефят... не ставали!
Не сте фенове ми посеричи!!!

И аз това говоря ? А защо никой не си дава простата сметка, че САФ има орязан бюджет ? ДА не мислите, че ако имаше възможност нямаше да купи Бейл, Модрич, Гйотце, Вия, Снайдер и прочие ... ?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 дек 2011 22:07

urkoto написа:Стига сте плакали, просто няма футболисти, това е. Сичките са дърводелци. На Руни му се удря у коляното, Нани пък като я хване и почват циркаджийските номера. Един Бербатов има дето да е хем техничен, хем комбинативен и той е пейка. Е как да стане. За житните бегачи Шебелбек и ментето Янг пък изобщо не ми се коментира. Ако не се направи спешна селекция тоя отбор ще потъва все повече и повече

Абе смешник провери статистика и ще видиш, че житния бегач Йънг е номер 2 по асистенции в Англия за последните 5 години . Само Сеск Фабрегас има повече асистенции. Уелбек пък игра супер в началото но се контузи, но пък се контузи.

angelos1982 написа:КЗМЮ и "успех" в Лига Европа,време беше това измислено маркетингово отборче да приключи....представяте ли си,това бил наи великия отбор в света,от къде тази наглост бе хора,отбор с 2 КЕШ през 10 год да е наи великия,ами какво да кажат тогава Реал,Милан,Ливарпул,Баиерн,Аякс и новия мастодонт в футбола Барселона,нагли сащества са това феновете на МЮ,аиде довиждане и "успех" в Лига Европа.....

daniel875 написа:Какво толкова е станало? Отпадна един малък отбор за европейските стандарти. Подигравката с "Аякс" е много по - сериозно нещо, защото холандците са име в световния футбол. Истинско, а не измислено име.

Такива като теб които се мислят за последна инстанция във всичко са ми най-интересни. Кой си ти да кажеш, че това са най-големите отбори ? Крал ? Цар ? Папа ? И да кажеш, че всички останали са малки отборчета е още по-смешно .... Разбирам да говорим, за баскетбол където разликите са огромни окей, но става дума за футбол. Във футбола разликите са огромни, то ако Юнайтед и Барса са малки клубове тогава какви са ЦСКА и Левски ? Иначе ако тея 5 са най-големите дай по твоята логика да почнем да маструбираме на тях и да си мислим колко титли имат и по-този начин да избием някой друг комплекс за малоценност като преживяваме чуждите успехи ? И между другото аз съм фен на Юнайтед много преди да имат успехите със САФ и не съм глорихънтър като теб който преди да си легне брои титлите на любимия си клуб преди да легне.

tani написа:Преди много време(може би 7 или 8 месеца)казах че Съра е изперкал,но тогава мн фенове и разбирачи на МЮ казаха че не е.Е сега уважаеми светнахте ли че е така,почти година се гъбарка с Бербатов,а той свива уши и си трае представяте ли си ако това правеше с Руни,медийте щяха да го разкъсат и оглозгат,но нали е нащо момче даже се кефят.Е да им е честито участието в лига Европа,дано и там им набият канчето,та да слязат на земята.И аз като мн други се изкефих че отпаднаха,защото според мен САФ вече си свърши работата в тоя отбор.

Кой е изперкал бе ? Я виж какви пари получава САФ ? Какви смешни суми сравнение с Барса и Реал ?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 дек 2011 22:20

Alexx написа:
drogooo написа:Като бихме Арсенал в третия кръг с 8 парцала защитата ви харесваше!?!
Като бихме Челси с тройка кръг по-късно... халфовата линия беше чуднаааа!?!
Като вкараха на Болтън и Тотнъм 8 парцала... нищо за атакуващите не се каза!?!
Като обърнаха Сити за Къмюнити Шийлд и им набиха тиквите .с една тройка.... да не ви цитирам кво лизане и превъзнасшне беше!?!
Сега гледам същите нещо не ви кефят... не ставали!
Не сте фенове ми посеричи!!!

И аз това говоря ? А защо никой не си дава простата сметка, че САФ има орязан бюджет ? ДА не мислите, че ако имаше възможност нямаше да купи Бейл, Модрич, Гйотце, Вия, Снайдер и прочие ... ?

Пък Базел имат бюджетът на НАСА. Ама на манчестърите им виновен космоса.

Не пипайте Гьотце, той не е за вас. Поне на мен ми иска така ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 дек 2011 22:24

Говоря, че нещата се дължат на дългосрочната липса на пари, а не на конкретния мач.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 дек 2011 22:27

Alexx написа:Говоря, че нещата се дължат на дългосрочната липса на пари, а не на конкретния мач.

Само в парите ли е проблемът?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”