Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот vaskonti » 29 ное 2011 14:04

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че голяма част от сумата (250 хиляди лева), която Министерството на спорта търси като задължения от клуба, изобщо не бива да бъдат плащани. Причината е, че според боса на „червените“, това са пари за наем за базата „Червено знаме“, при това в период, когато там вече се е строяла Арена Армеец София и никакви детско-юношески формации не са спортували там.

„Тези задължения, които бяха доказани, от ЦСКА бяха платени. Вие си спомняте, че бяха 1150000 лева преди година и половина. Миналата година министърът каза, че сме ги изплатили, така ли беше? Така беше. Това задължение от 250 хиляди лева не е ново задължение. Това е задължение за „Червено знаме“. Те претендират, че ние трябва да има платим за „Червено знаме“ за период от 3 години. През тези 3 години, в две от тях там беше залата. Когато там е била залата и там не е имало детско-юношески формации на ЦСКА, ние казваме, че не трябва да плащаме. А те казват, че трябва да плащаме, защото не бил прекъснат договорът. Тук има един лек спор по въпроса“, сподели Димитър Борисов.

„Очевадно е, че ние не сме били там през тези две години. Добре, може би ще оспорваме, може би ще направим други инвестиции. Може би за първите 6 месеца трябва да се плати нещо, но според мен за останалите две години и половина не трябва да се плаща нищо. ЦСКА ще отиде на Панчарево, когато получи разрешение от ДНСК (Дирекцията за национален строителен контрол) да си дострои сградата, проблемът е, че досега не е имало скици на имота. В момента Министерството на спорта вади тези скици, защото никога досега не е имало. Това са процедури, които не зависят от мен.“

„Г-н Нейков много обича да казва, че ЦСКА дължи нещо. Много обича да казва, че ЦСКА дължи нещо. Аз казвам, че не текат лихви и можем да го оспорваме съдебно. Аз мога да ви кажа, че те не са направили необходимия договор за наем. Когато го направят, ще седнем да преговаряме“, добави още президентът на „червените“.

Аз просто се отказвам да коментирам щото сигурно ще трябва сам да си сложа бан. Не стига, че само ЦСКА трябва да плаща наем, а сега трябва да плаща за нещо, което не е ползвал. :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 дек 2011 10:28

тея проекти изглеждат доста добре, но в борисовата няма кой да ни даде това да стане убеден съм, дори и хората ще са против. съгласен съм и аз че армията трябва да си остане където е в момента това ни е емблемата. остава вариянта за ремонт, ама да видим
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2011 14:49

vaskonti написа:
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че голяма част от сумата (250 хиляди лева), която Министерството на спорта търси като задължения от клуба, изобщо не бива да бъдат плащани. Причината е, че според боса на „червените“, това са пари за наем за базата „Червено знаме“, при това в период, когато там вече се е строяла Арена Армеец София и никакви детско-юношески формации не са спортували там.

„Тези задължения, които бяха доказани, от ЦСКА бяха платени. Вие си спомняте, че бяха 1150000 лева преди година и половина. Миналата година министърът каза, че сме ги изплатили, така ли беше? Така беше. Това задължение от 250 хиляди лева не е ново задължение. Това е задължение за „Червено знаме“. Те претендират, че ние трябва да има платим за „Червено знаме“ за период от 3 години. През тези 3 години, в две от тях там беше залата. Когато там е била залата и там не е имало детско-юношески формации на ЦСКА, ние казваме, че не трябва да плащаме. А те казват, че трябва да плащаме, защото не бил прекъснат договорът. Тук има един лек спор по въпроса“, сподели Димитър Борисов.

„Очевадно е, че ние не сме били там през тези две години. Добре, може би ще оспорваме, може би ще направим други инвестиции. Може би за първите 6 месеца трябва да се плати нещо, но според мен за останалите две години и половина не трябва да се плаща нищо. ЦСКА ще отиде на Панчарево, когато получи разрешение от ДНСК (Дирекцията за национален строителен контрол) да си дострои сградата, проблемът е, че досега не е имало скици на имота. В момента Министерството на спорта вади тези скици, защото никога досега не е имало. Това са процедури, които не зависят от мен.“

„Г-н Нейков много обича да казва, че ЦСКА дължи нещо. Много обича да казва, че ЦСКА дължи нещо. Аз казвам, че не текат лихви и можем да го оспорваме съдебно. Аз мога да ви кажа, че те не са направили необходимия договор за наем. Когато го направят, ще седнем да преговаряме“, добави още президентът на „червените“.

Аз просто се отказвам да коментирам щото сигурно ще трябва сам да си сложа бан. Не стига, че само ЦСКА трябва да плаща наем, а сега трябва да плаща за нещо, което не е ползвал. :x

Стадион „Лазур” в Бургас е може би най-добрия стадион в България през 2010-та година. Черноморец плаща наем за него и около 40 000 лева за месечна издръжка.

8-) 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 дек 2011 16:54

Кашчей написа:
vaskonti написа:

Стадион „Лазур” в Бургас е може би най-добрия стадион в България през 2010-та година. Черноморец плаща наем за него и около 40 000 лева за месечна издръжка.

8-) 8-)

[offtopic]sportown.blogspot.com :shock: :roll:[/offtopic]
Наистина ли смяташ, че Черноморец хем плащат 40к на месец, хем правят и егати ремонтите за своя сметка? От кога вярваш на някакви блогове? Точно ти, дето ако не видиш нещо черно на бяло, не го приемаш за вярно?
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Юристът Радостин Василев: Платили сме всичко на държавата, ч

Мнениеот bobonikolov » 09 дек 2011 13:15

07-12-2011 Мирослав ВЕЛИЧКОВ
Изготвили сме инвестиционна програма за „Армията”

Юристът на ЦСКА Радостин Василев потвърди информацията, че ръководството на червените се е разплатило със спортното министерство, като дори последната сума от 13 хиляди лева е преведена.
„От задълженията на ЦСКА са останали 13 хиляди лева, които трябва да бъдат изплатени, след което клубът ще може да получи базите, но даже те май вече са изчистени, доколкото аз имам информация”, разкри Василев.
От Министерството на спорта обаче очакват отговор от ЦСКА какво става с инвестиционните проекти и какви пари ще бъдат вложени за ремонт на стадиона, тъй като армейците имат и други задължения, които ще бъдат приспаднати, след като се вложат в стадион „Българска армия”.
Ето какво каза Василев по казуса: „Изготвена е инвестиционна програма, има и протоколи за прихващане на инвестиции до момента. Много от тях, които ще бъдат правени в този проект на отдаване на съоръжението по време на самия срок на ползване, ще се вкарат в инвестиционната програма. Има цял отдел, който се занимава с това, аз само чета договора, който дава право за ползване на имотите. Не мога да коментирам конкретни суми за ремонта, тъй като не съм упълномощен от ръководството да изнасям такава конфиденциална информация”, завърши юристът на ЦСКА.

temasport.com

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Юристът Радостин Василев: Платили сме всичко на държавата, ч

Мнениеот Синя Гордост » 09 дек 2011 14:07

Това се нарича вече събитие!
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 дек 2011 15:57

Слагат още 800 седалки на стадион "Българска армия"
Те ще пристигнат в София до края на другата седмица и ще бъдат монтирани за мачовете от пролетния полусезон
ЦСКА поръча вчера 800 кожени седалки за ВИП-ложата и останалите най-хубави места на "Армията", твърди "Тема Спорт".

Те ще пристигнат в София до края на другата седмица и ще бъдат монтирани за мачовете от пролетния полусезон. По време на паузата в шампионата червените ще извършат укрепителни дейности в сектор А и това ще им даде възможност да сложат още нови седалки на местата, на които такива нямаше през последната година.

Това са крайните части от централната трибуна, граничещи със секторите Г и Б. Така през втория дял от първенството
сектор А ще може да използва пълния си капацитет.

Темаспорт
А дано най-накрая нещата с този стадион да се уредят и да придобие по-нормален вид.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 дек 2011 18:19

bobonikolov написа:
Те ще пристигнат в София до края на другата седмица и ще бъдат монтирани за мачовете от пролетния полусезон
ЦСКА поръча вчера 800 кожени седалки за ВИП-ложата и останалите най-хубави места на "Армията", твърди "Тема Спорт".

Те ще пристигнат в София до края на другата седмица и ще бъдат монтирани за мачовете от пролетния полусезон. По време на паузата в шампионата червените ще извършат укрепителни дейности в сектор А и това ще им даде възможност да сложат още нови седалки на местата, на които такива нямаше през последната година.

Това са крайните части от централната трибуна, граничещи със секторите Г и Б. Така през втория дял от първенството

Темаспорт
А дано най-накрая нещата с този стадион да се уредят и да придобие по-нормален вид.

Бобо, за 2-3 000 зрители на мач, струва ли си да се слагат още 800 седалки?Сектор А в момента за колко зрители е?Успява ли да се напълни в някой мач с този си капацитет?

Информацията е от Тема спорт, да и вярвам ли, като знам с какъв цвят и насоченост е вестникът?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 дек 2011 18:27

Кашчей написа:
bobonikolov написа:

Темаспорт

Бобо, за 2-3 000 зрители на мач, струва ли си да се слагат още 800 седалки?Сектор А в момента за колко зрители е?Успява ли да се напълни в някой мач с този си капацитет?

Информацията е от Тема спорт, да и вярвам ли, като знам с какъв цвят и насоченост е вестникът?

Да струва си да се сложат тези седалки.Да сравнително рядко има много публика на стадиона,но още има мачове,които събират по 10-15 хиляди на Армията.Справка месец април в мача срещу Литекс.А когато има висок интерес към даден мач е необходимо да има възможно най-много седящи места.Освен това ще се извърши укрепване на тази част от сектора,където няма все още седалки,защото доколкото си спомням там имаше проблем с хидроизолацията и в помещенията отдолу се процеждаше вода през пукнатините в бетона.При положение,че там няма козирка седалките ще вършат частично работа като такава и една част от бетона няма директно да го пляска дъжда.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 дек 2011 21:19

Свилен Нейков написа:„ЦСКА изплати своите задължения към спортното министерство и до Коледа или Нова Година ще бъде разгледан договорът за отдаването на концесия на стадион Българска Армия“

Димитър Борисов написа:„Да, ние сме направили всичко от своя страна и защо наистина това да не бъде един новогодишен подарък за ЦСКА. Става дума не за взимане на концесия, а отдаване под наем, като ако не се лъжа, става дума за 20+10 години. Имахме голям проект преди три години за реконструкцията на „Българска Армия“, но сега заради кризата и това, че банките не дават кредити проектът ще бъде по-скромен“

Изгубени в превода! :)
И двата цитата са от интервюта в Гонг.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”