Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 дек 2011 14:00

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:Категорично изразявам несъгласие да се правят всякакъв вид транспаранти , плакати , флагчета и всякакъв друг вид рекламни и пропагандни материали върху всички познати на науката носители , които съдържат фразата "In sharks we trust" , до изясняване размера на обезщетението за носителя на авторските права върху конкретната фраза ;)

Сега сериозно - беше обявено , че ще се търси някаква аналогия с "английския сектор" . Изхождайки от тази позиция смятам , че е крайно неуместно да се слага някакво лого на транспаранта . Лично за мен , освен че сегашната емблема с котвата и рибата със зурла си е абсолютен кич , се явява и символ на разделението на фенската маса . Аз ... и не само аз , а още доста хора ще се дистанцираме от всяка идея която би събрала на едно място сегашната емблема и всичко напомнящо за "английския сектор" . Според мен трябва ясно да се наблегне , че въпросните хора , стоящи зад транспаранта , от една страна нямат желание да ги припознават като част от "твърдата агитка" на отбора , от друга страна се явяват като мост между поколенията . Ползването на която и да е от емблемите , сегашна или предишни , ще изневери на основното послание - Черноморец е на Бургас , не на някой временно водещ се за президент на клуба .

Акаунте, фразата "In sharks we trust" всички от този форум вече сме ти я признали за твоя :) , но запази ли я в Патентното Ведомство? Има и доста гости следящи събитията във форума ни. Светът е голям и крадци дебнат отвсякъде :)
Сега и аз сериозно. Приемам идеята ти да не слагаме лого в средата, но като отхвърляш едно нещо, барем предложи друго :evil: Вярвам, че ще измислиш нещо подходящо, както направи и с "фразата" ;)

Ако съм разбрал правилно всичко написано - флага трябва да изобразява приемственост , същевременно да не се конкретизира точно един отбор , а "Черноморец" като идея ... Което означава не само новата емблема , а никакви емблеми . Освен това , след мача с Ботев долових желанието на повечето съфорумци да се разграничат от някои индивиди от "твърдата агитка" . За съжаление решението за въпросните индивиди , трябва да се вземе от самия фенклуб . А доколкото разбирам - тези индивиди имат по-специален статут ... така , че по скромното ми мнение , "форумния фенклуб" трябва да се разграничи от официалния такъв . Значи , флага трябва да е и нещо различно от това което те използват . Търсената аналогия с английския сектор ... като идея не е лоша ( макар , че веднага се сещам за няколко индивида които ще са в твърда опозиция ) , само че тя трябва да е ненатрапваща . Примерно флага може да е разделен на две по диагонал . Едната половина да е английския флаг , който плавно ще премине в син такъв . Всъщност , няма да е зле , ако някой може да качи флаговете ползвани през годините , за да може да се "откраднат идеи оттам" .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 дек 2011 14:09

petkan написа:
subzero написа:
petkan написа:Може и да сте прави, но първоначалната идея беше да направим асоциация с "английския сектор" отпреди 30-тина години.
Въпросът за езика стои отворен за обсъждане :)

Ммммм,странно,но не се сещам за надпис на български.Представете си как ще звучи на бг in sharks we trust или old scool boys

До момента, в който не се появи по-подходящо предложение, било на български, било на английски, ако щете и на японски, аз съм за:
in sharks we trust
и
old school boys
Моля, който не е съгласен с нещо вече предложено, да представя и някаква алтернатива ;)

Стига с този английски имаме си език и това е българския.

Акулите отнова са в атака,разтворили хищната си уста да изядът пореданта храна от А група.

Сините Мегалодони

Мегалодон е най-голямата акула съществувала някога в океаните. :arrow:
[offtopic]Зъб на бяла акула от ляво и зъб на мегалодон от дясно.

Изображение

Челюстта на Мегалодон
Изображение[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 14:25

Искам си Акаунта написа: Ако съм разбрал правилно всичко написано - флага трябва да изобразява приемственост , същевременно да не се конкретизира точно един отбор , а "Черноморец" като идея ... Което означава не само новата емблема , а никакви емблеми . Освен това , след мача с Ботев долових желанието на повечето съфорумци да се разграничат от някои индивиди от "твърдата агитка" . За съжаление решението за въпросните индивиди , трябва да се вземе от самия фенклуб . А доколкото разбирам - тези индивиди имат по-специален статут ... така , че по скромното ми мнение , "форумния фенклуб" трябва да се разграничи от официалния такъв . Значи , флага трябва да е и нещо различно от това което те използват . Търсената аналогия с английския сектор ... като идея не е лоша ( макар , че веднага се сещам за няколко индивида които ще са в твърда опозиция ) , само че тя трябва да е ненатрапваща . Примерно флага може да е разделен на две по диагонал . Едната половина да е английския флаг , който плавно ще премине в син такъв . Всъщност , няма да е зле , ако някой може да качи флаговете ползвани през годините , за да може да се "откраднат идеи оттам" .

Първо: Говорим за транспарант с приблизителни размери 10Х2, който да се опъне на оградата и зад който ще започне да се събира новата-стара фен-маса, нали така? Питам, защото някой може да си мисли, че обсъждаме направата на някакво знаме...
Второ: Ако няма да се ползва която и да е от емблемите, не може ли просто да се изпише ЧЕРНОМОРЕЦ (на български), с подходящ шрифт открай до край, като от двата края започва с английския флаг и преминава плавно към средата в синьо?
Трето: Надписите "in sharks we trust" и "old school boys" могат да бъдат разположени в горния и долния край на транспаранта, в да речем по-тъмно син фон. Пак от край до край.
И Четвърто: Анимирани или не, мисля че акулите трябва да присъстват в двата края...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 дек 2011 14:29

Parmalat - няма ни стигне знамето за мегалодона . Аз предлагам да се спрем на нещо от по-късен етап на еволюцията .
Според мен на английски си звучи добре ... макар че това за "старите ученици" е леко ограничаващо възрастово ;) Но може да се допълни с нещо за по-младите последователи . Ще помисля довечера за евентуално продължение :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 14:32

Що бе? Нека си е за старите, пък младите винаги са добре дошли :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2011 14:35

И от младите на стадиона винаги ще има по-млади...Нека и те се почувстват, като част от "старата школа".
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 дек 2011 14:38

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: Ако съм разбрал правилно всичко написано - флага трябва да изобразява приемственост , същевременно да не се конкретизира точно един отбор , а "Черноморец" като идея ... Което означава не само новата емблема , а никакви емблеми . Освен това , след мача с Ботев долових желанието на повечето съфорумци да се разграничат от някои индивиди от "твърдата агитка" . За съжаление решението за въпросните индивиди , трябва да се вземе от самия фенклуб . А доколкото разбирам - тези индивиди имат по-специален статут ... така , че по скромното ми мнение , "форумния фенклуб" трябва да се разграничи от официалния такъв . Значи , флага трябва да е и нещо различно от това което те използват . Търсената аналогия с английския сектор ... като идея не е лоша ( макар , че веднага се сещам за няколко индивида които ще са в твърда опозиция ) , само че тя трябва да е ненатрапваща . Примерно флага може да е разделен на две по диагонал . Едната половина да е английския флаг , който плавно ще премине в син такъв . Всъщност , няма да е зле , ако някой може да качи флаговете ползвани през годините , за да може да се "откраднат идеи оттам" .

Първо: Говорим за транспарант с приблизителни размери 10Х2, който да се опъне на оградата и зад който ще започне да се събира новата-стара фен-маса, нали така? Питам, защото някой може да си мисли, че обсъждаме направата на някакво знаме...
Второ: Ако няма да се ползва която и да е от емблемите, не може ли просто да се изпише ЧЕРНОМОРЕЦ (на български), с подходящ шрифт открай до край, като от двата края започва с английския флаг и преминава плавно към средата в синьо?
Трето: Надписите "in sharks we trust" и "old school boys" могат да бъдат разположени в горния и долния край на транспаранта, в да речем по-тъмно син фон. Пак от край до край.
И Четвърто: Анимирани или не, мисля че акулите трябва да присъстват в двата края...

Акулите са задължителни ... всъщност може да са 2-3 или повече , обикалящи около футболна топка която да е в средата на транспаранта . Също така , акулите може да са от различен вид ...задължително обаче да са хищни . ;)
И като казах ХИЩНИ - :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 14:42

Ауууууууу
Откъде ги намираш тия :o

Я дай пак линка, че тука се е орязяла нещо снимката.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 дек 2011 14:43

Това с мегалодона много яко, като динозаврите, въпреки, че има няколко съображения! 1. Нито динозаврите, нито мегалодона са просъществували! 2. Много се съмнявам, че много голяма част от противниковите агитки ще разбере " що е то мегалодон"?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 дек 2011 14:44

petkan написа:Ауууууууу
Откъде ги намираш тия :o

Я дай пак линка, че тука се е орязяла нещо снимката.

Хахахаха, адаш това много яко, ама ако можехме да му сменяме екипа на футболиста с такъв на отбора срещу когото играем! :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”