Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 12:40

svetkavica*ultras написа:Поздравявам момчетата,които са били мангала,иначе останалите псувате ама сте плъхове,щото циганската сган се гаври с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,а вие сте слепи и ми се правите по модата на големи правозащитници.Не виждате ли,че българския народ е подложен на геноцид и изчезва бе мизерници?А къде сте когато цигани убиват и грабят българи за череши или за 20 лева?Мълчите като пукали.Нещастници

Напълно подкрепям това мнение.. и за черешите и аз го знам тоя случай тия краднали черешите на хората.. те ги изгонили или нещо такова .. на другия ден дошли тия и от бой са убили един БЪЛГАРИН!!! Тогава кой каза ЗАЩО !? КОЙ КАЗА ?! А сега когато са го били всички мрънкат.. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ....
Последна промяна от jore1914 на 16 юли 2009 12:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:42

svetkavica*ultras написа:Поздравявам момчетата,които са били мангала,иначе останалите псувате ама сте плъхове,щото циганската сган се гаври с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,а вие сте слепи и ми се правите по модата на големи правозащитници.Не виждате ли,че българския народ е подложен на геноцид и изчезва бе мизерници?А къде сте когато цигани убиват и грабят българи за череши или за 20 лева?Мълчите като пукали.Нещастници

И аз така мислех преди,ама станах на 17,пъпките ми се скриха,хванах си гадже и почнах да правя редовен секс...А нещата се променят още повече,когато имаш работа и повече от 5 зъба в устата.
Много си тъп,ако си мислиш,че когато 10 човека набият 1,е някаква победа на справедливостта.Малко мозък ти трябва за да загрееш,че хората които трябва да раздават правосъдие са полицаите и т.н. Ако си падаш по правилата на джунглата ОК..Ама интересно какво ще стане,ако се отделиш за 5 минути от групичката ти и те хванат теб 10 човека?
Проблеми с мангалите наистина има.И ако сте мъже ходете в циганския квартал да биете тея които крадат,изнасилват и бият,а не да тупате по 10 човека някой 50 годишен скитник.
Смешни страхливи к......
110 години любов!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 16 юли 2009 12:43

Прав си Гроти, обаче все си мисля, че втората стъпка трябва да е поне една година на държавна издръжка в хотел Централен Софийски.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:48

jore1914 написа:

Напълно подкрепям това мнение.. и за черешите и аз го знам тоя случай тия краднали черешите на хората.. те ги изгонили или нещо такова .. на другия ден дошли тия и от бой са убили един БЪЛГАРИН!!! Тогава кой каза ЗАЩО !? КОЙ КАЗА ?! А сега когато са го били всички мрънкат.. ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ....

Има полиция,мамка му.Като някой е виновен това трябва да е полицията.Те да си ги вкарат в затвора,да ги осъдят за убийство и натам не ги мисли. Ако има виновен освен престъпниците,това са полицията и тези педали които системно позволяват на циганите да правят каквото си искат.Защо не ходите да биете тях тогава?Или е по-лесно да се хване един 50 годишен мърльо и да бъде пребит?
Ето аз казвам Защо...Защо тия мангали са убили човека?Защото са боклуци.А с какво са по-различни онези другите? Дето защитавате в момента?
110 години любов!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 12:51

groti написа:

И аз така мислех преди,ама станах на 17,пъпките ми се скриха,хванах си гадже и почнах да правя редовен секс...А нещата се променят още повече,когато имаш работа и повече от 5 зъба в устата.
Много си тъп,ако си мислиш,че когато 10 човека набият 1,е някаква победа на справедливостта.Малко мозък ти трябва за да загрееш,че хората които трябва да раздават правосъдие са полицаите и т.н. Ако си падаш по правилата на джунглата ОК..Ама интересно какво ще стане,ако се отделиш за 5 минути от групичката ти и те хванат теб 10 човека?
Проблеми с мангалите наистина има.И ако сте мъже ходете в циганския квартал да биете тея които крадат,изнасилват и бият,а не да тупате по 10 човека някой 50 годишен скитник.
Смешни страхливи к......

Има и верни неща .. но има и доста смешни.. като това за полицията.. ХОДИЛ ЛИ СИ НА ПРОТЕСТ БЕ МОМКО ?! ХОДИЛ ЛИ СИ ДА ВИДИШ КАК ТОЧНО ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЪВЕДАТ РЕД БИЯТ ТОЗИ КОЙТО Е НАЙ ОТПРЕД ?! ПРЕСЕН ПРИМЕР ТИ ДАВАМ ЗА ПРОТЕСТА НА СТУДЕНТИТЕ ... БИХА ВСИЧКО НАРЕД!!! ПОСЛЕ МАЛКО ПО КЪСНО .. БАЩАТА С ДВЕТЕ ДЕЦА .. АКО НЕ СИ ГЛЕДАЛ КЛИПА ГЛЕДАЙ ГО ДА ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС ... ИМА ДВЕ РАСИ КОИТО МРАЗЯ ЕДНАТА Е ЦИГАНИ ДРУГАТА Е УШЕВИ!!! И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КОГАТО ДРУГ НАПРАВИ НЕЩО А ПОЛИЦИЯТА ТЕ ЗАШЛИКА ТЕБЕ С ПАЛКАТА ... ШЕ СИ ВИКАШ АУУУУ ЗАЩО МЕНЕ ... АМА АЗ НИЩО НЕ ПРАВЯ.. аа за циганите няма да коментирам вече.. такива 50 60 годишни.. няма смисъл но ако както казвал е закачал момичето.. заслужил си го е!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:52

lucio написа:Прав си Гроти, обаче все си мисля, че втората стъпка трябва да е поне една година на държавна издръжка в хотел Централен Софийски.

Лусио,истината е,че 2/3 от тия индивиди са страхливци.Отворени са само в тълпи.Никога няма да забравя когато 3 скина (чорбари..не,че е от значение де),се заядоха и налетяха на един негър,който си минаваше покрай тях на НДК.Голям смях беше да ги гледам как се крият при скейтърите и си променят "имиджа",когато се появи още един негър.
Та мисълта ми е,докато ги държат разделени,не представляват опасност.
110 години любов!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 12:55

Не ме интересува кой е виновен и кой не разбираш ли.. не ме интересуват полиции и такива работи..защото тези цигани са по 10 човека в къща... взимат си осигуровки .. крадът като луди и така прехранват семейството си и няма кой да ги спре докато.. българите се чудят дали ще успеят да изхранят две деца и дали ще могат да им осигурят добро бъдеще... защото знаят че ако откраднат нещо или направят нещо нередно не ги чака нищо добро.. докато за циганите няма закони! Аз това.. няма да го проумея никога.. човек да си пази своето и тия да го убият.. за такъв случай .. трябва да обесят цялото семейство на този който е убил човека и да го направят ако ще и пред БТВ новините за да видят че има някакъв закон.. по другите държави влезне ли някой на твоя територия можеш да го убиеш и властите застават на твоя страна защото той няма работа в твоя дом.. още един пример ти давам.. скоро даваха в " Шоуто на Слави " циганин влезнал в дома му .. човека му извадил пистолет и тоя се уплашил и умрял " и сега човека не може да спи спокойно.. това нормално ли е да ти влезнат в къщата да не направиш нищо и сега да го е страх дали някоя вечер няма да го пречукат тия мангали ?
Последна промяна от jore1914 на 16 юли 2009 13:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:57

jore1914 написа:
Има и верни неща .. но има и доста смешни.. като това за полицията.. ХОДИЛ ЛИ СИ НА ПРОТЕСТ БЕ МОМКО ?! ХОДИЛ ЛИ СИ ДА ВИДИШ КАК ТОЧНО ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЪВЕДАТ РЕД БИЯТ ТОЗИ КОЙТО Е НАЙ ОТПРЕД ?! ПРЕСЕН ПРИМЕР ТИ ДАВАМ ЗА ПРОТЕСТА НА СТУДЕНТИТЕ ... БИХА ВСИЧКО НАРЕД!!! ПОСЛЕ МАЛКО ПО КЪСНО .. БАЩАТА С ДВЕТЕ ДЕЦА .. АКО НЕ СИ ГЛЕДАЛ КЛИПА ГЛЕДАЙ ГО ДА ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС ... ИМА ДВЕ РАСИ КОИТО МРАЗЯ ЕДНАТА Е ЦИГАНИ ДРУГАТА Е УШЕВИ!!! И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ КОГАТО ДРУГ НАПРАВИ НЕЩО А ПОЛИЦИЯТА ТЕ ЗАШЛИКА ТЕБЕ С ПАЛКАТА ... ШЕ СИ ВИКАШ АУУУУ ЗАЩО МЕНЕ ... АМА АЗ НИЩО НЕ ПРАВЯ.. аа за циганите няма да коментирам вече.. такива 50 60 годишни.. няма смисъл но ако както казвал е закачал момичето.. заслужил си го е!

Жоре,батка,не че нещо,ама аз като съм ходил по протести,ти надали си можел да пишеш.Е,може и да греша. Тия две раси дето ги мразиш и на мен не са ми любими.По същите причини.Само не можа явно да ми хванеш идеята. Законите на джунглата са неприемливи в едно цивилизовано общество,каквото се опитваме да сме.Нали?Око за око,зъб за зъб?
Това трябва да го има само във филмите.
110 години любов!

simeon tzanev

Мнениеот simeon tzanev » 16 юли 2009 13:01

Съгласен съм че сектор Б е на ниво, даже голямо...

Но не мога да разбера защо между тях и между стюардите има доста долни боклуци, отрепки, наркомни и всякакви такива. Същото важи и за София Запад.

Пълно е с комплексари, които чакат най-малкия повод да се сбият с някой, да се правят на велики, а не са нищо друго освен гадни селянчета, който даже и мач не гледат, да не говорим че и от фитбол нищо не разбират.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 юли 2009 13:02

blueordead написа:Tartor kav tartor e toq intrigant pri 4:0 mi pee ostavka i psuva Velev hubavo Velev ne stava za trenior fakt ama za kvo trea da se sazdava izlishno naprejenie predi vajnite machove?i kakav prinos ima peeshtiq za pobedite na otbora da ne bi toi da vkarva golovete!i oshte vednaj vi kazvam OBRASHTANETO NA GRAB NA LEVSKI POKAZVA NEUVAJENIE KAM OTBORA!!!stiga gluposti badete istinski Levskari !!!

Аз само не мога да разбера ... кога ще проумеете някои .. когато пак ни направят за смях тогава ли ? Това че те са аматьори и не могат да издържат повече от 30 40 минути тичане.. не значи че сме постигнали нещо.. дано успеем да направим нещо тази година.. но ти казвам че всички ще го проумеете .. но ще е късно когато пак ни направят за смях ще викате ОСТАВКА ОСТАВКА.. но тогава ще ви питам какъв е смисъла от тази оставка след като вече сме отпаднали..

Върни се в “Архив”