Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот Los Che » 16 юли 2009 11:41

Изображение

2 правописни грешки в 1 дума , сектор Б !

Помийо, ходи си, докато можеш!
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 11:43

Los Che написа:Изображение

2 правописни грешки в 1 дума , сектор Б !

Помийо, ходи си, докато можеш!

Ехе час и половина ти трябваше да го асимилираш И да го напишеш. БРАВО, УЧИТЕЛЮ!!!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юли 2009 11:45

jore1914 написа:Значи гледайте са.. само ще ви кажа едно две неща свързани с боя..
1. Аз видях за два.. единия беше като свърши мача.. долу ниско до оградата стюардите набиха по няколко песници на някакъф.. но не знам защо..
2. На тоя циганина първото полувреме са му казали да се махне .. той се е махнал и второто пак е отишал но нее било на полувремето това както казват някои а беше към 55 / 60 минута.. иии дойдоха 5 / 8 стюарда .. и го изведоха и разправят че са го ударили един път и той е избегал в сектор "В" .. а каде е имал кръв по главата не знам от един удар и то до колкото знам не е бил по главата... може би е имало и друг и него са го били...

:) Видял си един , не си знаел защо. Циганина били го извели ударили го веднъж , можело и повече пъти , но казали веднъж. Можело и друг да има бит.
Ами бабата с внучето пред мене и тях ли щяха да ги "респектират" за нещо ?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 юли 2009 11:48

много съм разочарован от боя в сектор Б ,става дума за този на полувремето най-горе с възрастния мъж ,не мога да кажа дали е циганин ,но поведението на тия ,,ултраси'' е грозно ,да се нахвърлят по 10 човека на мъж който може да и бъде баща :| ,около инцидента беше пълно с малки деца ,имаше и майки с тях и бащи ,как искате следващия мач те отново да са там ,еми няма да са там :evil: ,накрая ще си останете само вие на стадиона ,пък тогава се бийте колкото си искате :evil:
САМО ЛЕВСКИ!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 11:49

bigbonusprize написа:
sedem_!_dva написа:А боя в Спортал за какво е тпроданов ? Разбрахме за циганина, явно си е заслужил боя, но ако искаш да ми кажеш, че някои пичове, като са по 10 човека не си позволяват и не са отишли с ясната цел да се сбият с някой непознат в сектора за най-малкото нещо едва ли ще ти повярвам.

E колко боя са станали?

Ами този с циганина и след края на мача в спортал има някакви 5-6 човека как гонят един да го бият. Не знам какво е станало там, може и него да го бият за нещо, но има доста примери за просто бой ето така за разнообразие на някои скучен мач, като няма какво да се прави в сектора.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 12:02

blueordead написа:koga nai posle she se mahne onq intrigant pred sektor B znaeme si pesnite ne ni trea nekvo balache da ni pee i kva e taa glupost obrashtai grab na koi obrashtate grab be idioti takiva na LEVSKI li obrashtate grab a??????????

Не си прав за момчето, откакто той е пред сектора всички пеят в един глас, а не едната част пее едно, другата е на съвсем друго място от песента и се получава някакво разминаване...А и не всички знаят песните, има хора от страната, които идват само на важните мачове и няма как да знаят всички песни. А това с обръщането на гръб е просто като някакво забавление и като се снима се получава много яко, но не всеки е задължен да се обърне, ставаш на горните редове и си гледаш мача спокойно. ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 юли 2009 12:02

turbogena написа:много съм разочарован от боя в сектор Б ,става дума за този на полувремето най-горе с възрастния мъж ,не мога да кажа дали е циганин ,но поведението на тия ,,ултраси'' е грозно ,да се нахвърлят по 10 човека на мъж който може да и бъде баща :| ,около инцидента беше пълно с малки деца ,имаше и майки с тях и бащи ,как искате следващия мач те отново да са там ,еми няма да са там :evil: ,накрая ще си останете само вие на стадиона ,пък тогава се бийте колкото си искате :evil:
САМО ЛЕВСКИ!

Той Господ им го връща на такива... Аз отдавна се разочаровах от "ултрасите" в сектор Б. На няколко пъти щеше да стане проблемна ситуация, но не беше 1 на 10 човека и затова нищо не стана...10 години ходих там, но вече не! От два сезона съм се отказал. С много простотия се напълни сектора. И от А сектор може да се подкрепя отбора със същия успех...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 юли 2009 12:04

blueordead написа:koga nai posle she se mahne onq intrigant pred sektor B znaeme si pesnite ne ni trea nekvo balache da ni pee i kva e taa glupost obrashtai grab na koi obrashtate grab be idioti takiva na LEVSKI li obrashtate grab a??????????

Стига де. Евалата на това момче. Толкова организиран сектор Б не е имало досега... Неговата роля за победите на отбора е ОГРОМНА!!! Още веднъж ЕВАЛА на момчето с гръб към терена!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 юли 2009 12:06

bigbonusprize написа:
turbogena написа:много съм разочарован от боя в сектор Б ,става дума за този на полувремето най-горе с възрастния мъж ,не мога да кажа дали е циганин ,но поведението на тия ,,ултраси'' е грозно ,да се нахвърлят по 10 човека на мъж който може да и бъде баща :| ,около инцидента беше пълно с малки деца ,имаше и майки с тях и бащи ,как искате следващия мач те отново да са там ,еми няма да са там :evil: ,накрая ще си останете само вие на стадиона ,пък тогава се бийте колкото си искате :evil:
САМО ЛЕВСКИ!

Той Господ им го връща на такива... Аз отдавна се разочаровах от "ултрасите" в сектор Б. На няколко пъти щеше да стане проблемна ситуация, но не беше 1 на 10 човека и затова нищо не стана...10 години ходих там, но вече не! От два сезона съм се отказал. С много простотия се напълни сектора. И от А сектор може да се подкрепя отбора със същия успех...

и аз вече мисля от следващия мач да хода в сектор А
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 юли 2009 12:10

Draganov написа:Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!

+1

На някои лекенца трябва да им се обясни,че щапчицата на Фред Пери,кецките и тениската на Лонсдейл,не ги правят фенове за гордост.Кур за нещастниците дето по 10 човека бият 1. Бил опипал брутално някаква булка и за това го трепали...
110 години любов!

Върни се в “Архив”