Венци Стефанов: Трябва намеса и то преди Нова година

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

victor__
Контакти:

Re: Венци Стефанов: Трябва намеса и то преди Нова година

Мнениеот victor__ » 08 дек 2011 22:35

Shumen1929 написа:Евентуално намаляване на отборите в А група ще бъде пагубно.Ако 5-6 отбора имат привилегията да бъдат в тази група,какъв ще е стимула на по-малките отбори да инвестират?

Пагубно за кого. В момента групата като е от 16 и още незнам колко в Б, кой инвестира? Светкавица ли, Черно Море ли, Монтана ли? Че и ЦСКА и Левски какви са им инвестициите? В какво?
За съм група от 10 отбора и шампионат по модела на шотландското примерно. Който има сили и желание да си изгражда отбор, ще е в А. Който няма - Б и надолу. Така един път А група, ще бъде много по-силен вариант от сегашната, Б група също ще си повиши нивото. И няма да има безмислени мачове. 10 отбора с един изпадащ и един на бараж е префектно. България няма нито финансовия ресурс, нито човешкия /имам предвид достаъчно качествени футболисти/ че да имаме 16 отбора в А група. 1 умрял изпадащ още преди да почне първенството, 3 дето се боричкат да не го последват, 5 дето играят за Европа и това е. Общо колко става? 9. Останалите 7 се мотат, продават на кило и това е.

Ама пък баш тоя тюлен да го казва - по добре да се скрие и да стиска палци да не стане

vanuch6
Контакти:

Мнениеот vanuch6 » 08 дек 2011 22:40

arsenvengerin написа:Правите се на по големи разбирачи от Томислав Русев и Венци Стефанов , но помислете преди да напишете какво сте чули по радиото , защото не си го слушал само ти , а има и много други хора които също са слушали , и не пишат глупости и нападки , другия път слушаи и с двете уши , много президенти на отбори ще гостуват . и същите въпроси ще коментират , слушай ги добре.

Ама ти верваш ли си бре това на бат Венци граничи с олигофренията я ми кажи Славия с това едно кошле публика и как всяка година играе в евротурнирите и тоя честния президент дава и налива като в каца без дъно от собствения си джоб айде да не се заблуждаваме ама по голям далавераджия от него здраве му кажи ако има ;)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 08 дек 2011 22:43

Shumen1929 написа:Евентуално намаляване на отборите в А група ще бъде пагубно.Ако 5-6 отбора имат привилегията да бъдат в тази група,какъв ще е стимула на по-малките отбори да инвестират?

Братленце,знам че ви боли за ваще си регионални отборчета,дето само имента са им останали(и аз съм от провинцията,и аз имам такова отборче)!
Обаче не разбирам,какво ще е пагугбното за БГ. футбола ако се намали А група,и за какъв стимул за малките отбори ми говориш?
Неможе собственниците на ЦСКА да са вложили в клуба милиони левове и изплатили още десетки милиони задължения,и то само за 1на година(въпреки че във всички медий се натрапваше че "Титан не плаща"),и в същото време едно "отборче"(което и да е то) да протестира срещу намаляване на групата!
Та за какъв стимул на "неплащащите" отборчета ми говориш?????
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

askold

Мнениеот askold » 08 дек 2011 22:47

томиславе, как не те е срам да се мазниш 40 минути на тая сикаджийска подлога? нали сам прозря че мутрите унищожиха футбола и цялата държава! ама не ти стиска да кажеш и кои са мутрите! знаеш само да се правиш на мъж но си една елементарна п....

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 08 дек 2011 22:51

Цесекар съм, ама айде леко с инвестициите на Титан. Плащат за софрите на Томов и за собствените си софри. Факт е че се наливат суми, но това не са инвестиции. Все едно аз като отида на кръчма и се надъня като попско чадо на задушница, да го нарека инвестиция. 90 процента от парите отидоха по джобове на мениджъри, за покупка на дървета и премии и заплати, глоби и лихви по забавени плащания
Инвестиция е да си направиш база, детско юношеска школа, мед. център, възстановителен, стадион -все неща които не носят ефект от днес за утре, а в дългосрочен план.
Та кой казваш инвестирал в клубовете

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 дек 2011 23:54

mariaraia написа:че всяка година има по 4- 5 отбора само за пълнеж в А група си е напълно прав.То и без да разбираш от футбол се забелязва а това води до футбол в който по слабите отбори особено като гости гледат само да рушат играта и пълен бетон.Затова родните ни отбори като отидат в ЕВРОПА ни тепат като маче у дирек.

Ма ти мислиш ли, че някой от т.н. босове си прави тази сметка ? Всички тях ги интересува едно единствено нещо - ПАРИТЕ! Точно на Венци отбора е един от най-големите проблеми в българският футбол. Колко мача очевидно продадоха белите ? За какво се борят те ? Айде кажи ми за какво играе Славия в тая група ?
Искат да направят първенството от десет отбора, за да започнат да се срещат тимовете по 4 пъти, така мачовете ще бъдат с десет повече от сега, а получателите на парите от ТВ правата ще бъдат със шест по-малко! Това е цялата работа! Разберете на всички ни се иска в А група да участват единствено футболните центрове на България, но за да има някакво бъдеще футбола ни в елита трябва да играят отборите които могат да си го позволят. Да жалко е за Спартак, жалко е за Плевен, жалко е за Благоевгра, Русе и т.н., но това е модерният футбол. Парите играят главна роля!

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 09 дек 2011 01:13

А защо не го питаха как спаси Локо Пд от изпадане и как подари на Локо Сф участие в Европа...
Точно пък той дето много реве с/у черното тото, редовно втория полусезон почва да си разпродава мачовоте. Още помня как Спартак Вн като дойдеше в Овча купел и си биеше без проблеми...
Изображение

viktori
Контакти:

Мнениеот viktori » 09 дек 2011 03:01

MoNteSo написа:
mariaraia написа:Искат да направят първенството от десет отбора, за да започнат да се срещат тимовете по 4 пъти, така мачовете ще бъдат с десет повече от сега, а получателите на парите от ТВ правата ще бъдат със шест по-малко! Това е цялата работа!

Я ги сметни пак

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 09 дек 2011 05:38

Точно Венци да говори за такива революции, които водят към доброто за БГ футбола е малко лицемерно. Може би, човека наистина има идеи и помисли, които да доведат до това животно наречено, честна и силна А група, но прекалено много се е компрометирал и вече просто няма право да говори за такива неща. А иначе съм против до това, А група да се намали драстично до 10 отбора както казват някои. Във всяко едно първенство ги има аутсайдерите и фаворитите, това ни казва, че не трябва безцеремонно да се изхвърлят отбори като Монтана, Ботев Враца и тем подобни, които се радват на широк обществен интерес от страна на техните градове. Въпреки, че ги няма тия инвестиции, които са при други, тези отбори са с характер и не се знае кога могат да объркат сметките на някои "голям". Аз лично съм против такива промени. И какво ще стане ? В Ловеч и в Разград ще ходят по големи агитки от колкото е населението на градовете ? Да ме извиняват тези два отбора ( много съм им се радвал като бият Левски и Цска), но те проссто нямат право да искат една такава намалена А група. Да не говорим за Славия и Бат Венци. А колкото се отнася до Левски и Цска... ако толкова искат да си направят една собствена дивизия и да не занимават останалата част от България, ако толкова настояват. А група е за това да събира най-добрите от ЦЯЛА България.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 дек 2011 09:08

Не трябва намаляване на А група. Трябва много строги условия за лицензиране за А и малко по-либерални за Б. Естественият подбор ще остави малко отбори в елита... Колкото до автора и учудването му, е приятелю ако мислиш, че само в Славия си плащат децата, за да играят, си в тотална заблуда! Нищо хубаво не мога да пожелая на такива уроди, дето убиват българските надежди, които нямат пари да си плащат. И при нас има един донел еврейн, който го прави. И при Панчарево е така... Ние сме си бедна държава и бедните деца имат повече време за спорт, от ония зад компютъра и плейстейшъна...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Футбол - България”