Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.

Мнениеот Parmalat » 08 дек 2011 21:02

Представете си след време на 30 000 Черноморец Арена е построен и има гигантско бяло знаме със синя акула на него ,което с цялата си обиколка покрива всички фенове дърхащи го с ръце нагоре.Нещо като агитката на Пенярол :arrow:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Yv5NDEIkL0[/youtube][/center]

[offtopic]Много се размечтах нещо :mrgreen:[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 дек 2011 21:43

Категорично изразявам несъгласие да се правят всякакъв вид транспаранти , плакати , флагчета и всякакъв друг вид рекламни и пропагандни материали върху всички познати на науката носители , които съдържат фразата "In sharks we trust" , до изясняване размера на обезщетението за носителя на авторските права върху конкретната фраза ;)

Сега сериозно - беше обявено , че ще се търси някаква аналогия с "английския сектор" . Изхождайки от тази позиция смятам , че е крайно неуместно да се слага някакво лого на транспаранта . Лично за мен , освен че сегашната емблема с котвата и рибата със зурла си е абсолютен кич , се явява и символ на разделението на фенската маса . Аз ... и не само аз , а още доста хора ще се дистанцираме от всяка идея която би събрала на едно място сегашната емблема и всичко напомнящо за "английския сектор" . Според мен трябва ясно да се наблегне , че въпросните хора , стоящи зад транспаранта , от една страна нямат желание да ги припознават като част от "твърдата агитка" на отбора , от друга страна се явяват като мост между поколенията . Ползването на която и да е от емблемите , сегашна или предишни , ще изневери на основното послание - Черноморец е на Бургас , не на някой временно водещ се за президент на клуба .

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 дек 2011 22:41

petkan написа:Може и да сте прави, но първоначалната идея беше да направим асоциация с "английския сектор" отпреди 30-тина години.
Въпросът за езика стои отворен за обсъждане :)

Ммммм,странно,но не се сещам за надпис на български.Представете си как ще звучи на бг in sharks we trust или old scool boys
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 дек 2011 22:45

Само да добавя-при добри предложения на БГ,аз съм ЗА.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2011 09:00

Конан, има резон твоето писание. Аз също презумпирах това, когато писах, че е добре да бъдем със старата емблема...Сега ти даваш едно добро предложение. Това, което евентуално ще сътворим трябва да се явява "връзката" между старите, новите и бъдещите фенове на отбора (марката Черноморец). С риск да бъде кичозно дали не може да се направи симбиоза между новата и старата емблема. Нещо обединяващо и свързващо. Нещо, което още, като го види човек да асоциира с английския сектор, настоящето и бъдещето на отбора. Като казвам бъдеще имам предвид, че в транспаранта може да се вкара нотка "мечта" или "желание". За Английското знаме: Може да бъде фоново такова. Какво ще стане, ако му вкараме контурите, а заменим червеното в него с нюанси на синьото ?...Друго нещо: Мисля, че акулата не трябва да се представя, като анимационен герой. Една свободно плаваща акула вдъхва повече респект, спокойствие и тежест...Само мисля !
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 дек 2011 09:33

Аз съм отворен за всякакви предложения, но както писа и колегата субзеро - просто не се сещам за хубаво послание на български, ако някой има такова да споделя, да не се стиска. Всякакви предложения трябва да има, за да може да се избира помежду повечко неща. Няма догми, дали ще е на български, дали ще има емблеми, дали щеса истински или анимационни акули. Просто предлагайте и се аргументирайте. Ако не друго, то поне тук в нашия форум сме исктински демократи в това отношение.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2011 09:42

калпазанчо написа:Аз съм отворен за всякакви предложения, но както писа и колегата субзеро - просто не се сещам за хубаво послание на български, ако някой има такова да споделя, да не се стиска. Всякакви предложения трябва да има, за да може да се избира помежду повечко неща. Няма догми, дали ще е на български, дали ще има емблеми, дали щеса истински или анимационни акули. Просто предлагайте и се аргументирайте. Ако не друго, то поне тук в нашия форум сме исктински демократи в това отношение.

Боя се, че от много демокрация...ще се забавим :) , ама то не, че бързаме де.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 дек 2011 09:58

Нищо, ние нито бързаме, нито искаме недоволни.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 12:44

Искам си Акаунта написа:Категорично изразявам несъгласие да се правят всякакъв вид транспаранти , плакати , флагчета и всякакъв друг вид рекламни и пропагандни материали върху всички познати на науката носители , които съдържат фразата "In sharks we trust" , до изясняване размера на обезщетението за носителя на авторските права върху конкретната фраза ;)

Сега сериозно - беше обявено , че ще се търси някаква аналогия с "английския сектор" . Изхождайки от тази позиция смятам , че е крайно неуместно да се слага някакво лого на транспаранта . Лично за мен , освен че сегашната емблема с котвата и рибата със зурла си е абсолютен кич , се явява и символ на разделението на фенската маса . Аз ... и не само аз , а още доста хора ще се дистанцираме от всяка идея която би събрала на едно място сегашната емблема и всичко напомнящо за "английския сектор" . Според мен трябва ясно да се наблегне , че въпросните хора , стоящи зад транспаранта , от една страна нямат желание да ги припознават като част от "твърдата агитка" на отбора , от друга страна се явяват като мост между поколенията . Ползването на която и да е от емблемите , сегашна или предишни , ще изневери на основното послание - Черноморец е на Бургас , не на някой временно водещ се за президент на клуба .

Акаунте, фразата "In sharks we trust" всички от този форум вече сме ти я признали за твоя :) , но запази ли я в Патентното Ведомство? Има и доста гости следящи събитията във форума ни. Светът е голям и крадци дебнат отвсякъде :)
Сега и аз сериозно. Приемам идеята ти да не слагаме лого в средата, но като отхвърляш едно нещо, барем предложи друго :evil: Вярвам, че ще измислиш нещо подходящо, както направи и с "фразата" ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 12:55

subzero написа:
petkan написа:Може и да сте прави, но първоначалната идея беше да направим асоциация с "английския сектор" отпреди 30-тина години.
Въпросът за езика стои отворен за обсъждане :)

Ммммм,странно,но не се сещам за надпис на български.Представете си как ще звучи на бг in sharks we trust или old scool boys

До момента, в който не се появи по-подходящо предложение, било на български, било на английски, ако щете и на японски, аз съм за:
in sharks we trust
и
old school boys
Моля, който не е съгласен с нещо вече предложено, да представя и някаква алтернатива ;)

Върни се в “Черноморец”